Siljes dagbok

Ikke alltid like moro

 • Publisert: 03.02.2017, 12:22
 • Kategori: Lille prinsessen min
 • Nå er det en stund siden jeg har skriver noe på bloggen. Det blir mye snapp og Instagram i stedet for blogg. Glemmer helt man kan være på blogg på mobil også. Ja høres vel rart ut men er sant. Men uansett... prinsessa vokser og vokser. Hun er snart 2 måneder nå!

  Hun smiler og er for det meste blid og fornøyd. Sliter litt med luft i magen men med litt massasje og kos så kommer smilet fort frem.

   

  Jeg husker da jeg var mindre så var det kjempe moro å bli overtrøtt, eller er vel egentlig like gøy det. Man blir tullete og ler av alt. Er lenge siden jeg har blitt det nå, men Sandra har blitt det de to siste dagene og det er ikke alltid like moro.

  Hun blir ikke glad og ler, tvert om... Hun er trøtt og sinna da. Så etter mating,bleieskift kos og helepakka så la vi oss i sengen og gikk inn på YouTube. Der fant jeg flere timer med regn lyder. Så skrudde den på fult, ga ho sutten og kosefilla over halve fjeset. Tok litt tid,så vurderte å skru av. Men plutselig ser jeg øynene bli kjempe smale. Jeg satt i en vond stilling men turte ikke bevege meg. Etter en stund la keg meg forsiktig ned med henne mens vi hørte på regnlydene. Det var høyt med beroligende. Jeg skrudde ned ett og ett hakk sakte med sikkert. Til slutt sovnet vi begge og sov mange timer. Fantastisk :)

   

  Nå venter det ett lass med klesvask...

  Det er både tøy med tiss,bæsj og gulp på...både mitt og hennes. Godt man har fri fra jobb når man har baby i hus!

   

   

  #mammalivet #barn #mammablogg #hverdagsblogg

 • Publisert: 03.02.2017, 12:22
 • Kategori: Lille prinsessen min
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  liveterherlig93

  03.02.2017 kl.12:40

  så søt:)

  Iselin Renée

  03.02.2017 kl.13:42

  Så søt, god helg :)

  Elevele

  03.02.2017 kl.15:15

  Hu er jo så nydelig <3

  Overtrøtt kan helt klart gå begge veier- det beste er jo når de ler av alt :) Håper hu syns det etter hvert hu også <3

  frodith

  03.02.2017 kl.19:29

  Hun er bare skjønn da :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits