Siljes dagbok

17 mai

 • Publisert: 17.05.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Litt av en feiring vi har hatt i dag!

  I dag Startet dagen med å se på barnetoget. Etter det gikk turen til mamma, der hadde hun laget hamburger og masse godt til lunch. Vi koste oss og spiste oss gode å mette, kanskje litt for mette for vi fikk vafler også!

  Så gikk turen videre til øya, der skulle vi se på Hannah opptre og være litt i hallen med svigerfamilien. Det ble dans og underholdning på senen. Kaker og brus hadde de i kiosken, så måtte jo innom den også. Haha er det rart jeg ikke går ned i vekt?

  Vi sto litt utenfor mens barna spiste is, da fikk vi knipset noen bilder av kusinene og fetteren.

  Det er nok de første bildene av de som er tatt sammen. Var koselig.

  Klokka ble over tre og da begynte Steffen å glede seg til borgertoget. I år skulle vi se borgertoget i Vennesla. Så vi var så heldige å møte begge mine foreldre og Stig sine på 17 mai i år. Følte vi fikk feiret litt med alle.

  Borgertoget i Vennesla er langt fra så stress som byen. Med Sandra i vogn føler jeg det bare er bortkastet tid å reise inn til byen å se det.

  Steffen har aldri sett borgertoget, men vi har snakket litt om det. Han fikk sitte på Bestefar sitt fang og syntes det var ekstra Stas når bestefar kjente flere av de i borgertoget. For bestefar hadde snakket med de i bilene. Steffen sa også at det var derfor de sladdet rett foran han. Vi så Marius som gikk i toget med fotball laget sitt. Det var moro. Vi fikk også stått litt med familie som vi så si aldri ser. Var koselig å se de også :)

  Etter toget så ble vi med Tante og onkel hjem, der fikk vi en knallgod pavlova kake, is og kanelboller. Meg og Veronica hadde så lyst på pavlova kake, så vi ble rimelig fornøyde da vi fikk det. Jeg syntes ikke 17 mai er helt det samme uten en slik kake... så der reddet tante dagen ;)

  Jeg er så fornøyd med at vi fikk truffet alle litt i dag. Steffen var trøtt i dag. Når han la seg i sengen så sovnet han vel på 5 minutter ca. Hehe.

  Håper dere har hatt en kjempe fin feiring av dagen i dag!

 • Publisert: 17.05.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Elevele

  17.05.2017 kl.22:08

  Så flotte dere er :D

  annebe

  17.05.2017 kl.22:16

  Så ut som en trivelig dag for små og store :)) Mye god mat , fine folk og masse is... noen og enhver kan bli trøtte av slikt <3

  frodith

  17.05.2017 kl.22:26

  Koselige bilder :-)

  livetmitt93

  18.05.2017 kl.16:41

  koselig:)

  Iselin Renée

  22.05.2017 kl.10:46

  Så koselig :)

  Skriv en ny kommentar

  hits