Siljes dagbok

Første tann

 • Publisert: 18.07.2017, 11:12
 • Kategori: Lille prinsessen min
 • Da har den første tannen til Sandra fått presset seg igjennom. For to dager siden kunne jeg kjenne de små taggene, det er nede på hennes høyre side. Kan virke som nummer to også kommer snart, i går fant hun ikke roen.

  Så for å si det slik, de timene hun sov i natt... ja da sov jeg også himla godt. Hun pleier sovne greit og være bli og fornøyd med eget selskap, men i går var hun alt annet enn det.

  Jeg hadde dårlig samvittighet for Steffen i går. Han har ferie i to uker til og Stig var tilbake på jobb. All min tid gikk jo på å prøve å underholde Sandra og bysse på henne.

  Så i dag mens Sandra sover søtt så har vi lugget på sofaen og gjort akkurat det Steffen ville. Spist godteri og sett film på mobilen. Flinke tålmodige storebroren han er.

  Heldigvis kan det hjelpe å trille litt når hun ikke er fornøyd, hun kan fort bli lei av å ligge på matten for tiden, for hun får seg bare bakover. Men øvelse gjør mester, Steffen er heldigvis flink til å si hvor ho er å leke litt med henne. Han syntes det er så moro når hun setter seg fast under bordet, lekegrinden og andre steder. Hehe.... blir noe annet når hun får seg opp på alle fire og krabber rundt etter lekene til Steffen, er vel ikke like moro for han da. Han er jo allerede nå begynt å beskytte de litt. For han syntes ikke noe om at hun tygger og smugler på de. Er jo forståelig det da....

  #førstetann #barn #mammablogger

 • Publisert: 18.07.2017, 11:12
 • Kategori: Lille prinsessen min
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  livetmitt93

  18.07.2017 kl.11:41

  herlig med første tanna:)

  Silje

  31.08.2017 kl.20:16

  livetmitt93: ja :)

  annebe

  18.07.2017 kl.17:39

  Så fine unger :)) Kan være slitsomt når de får tenner.. husker det var mye bæring den perioden..men det er jo veeeeeldig mange år siden mine var små..:)) Kos deg med familien og sommeren <3

  frodith

  18.07.2017 kl.19:57

  Hun er fantastisk søt må jeg si :-) Moro at hun får tenner nå da :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits