Siljes dagbok

Tunge dager

 • Publisert: 24.08.2017, 09:41
 • Kategori: Blogg
 • Her har det vært veldig stille. Jeg har vært veldig langt nede å da velger jeg å ikke skrive på bloggen. Da kommer det bare mørke, triste og klagete innlegg.

  Denne uken har jeg klart å ta meg virkelig sammen og fått litt mer hjelp med barna og huset. Så jeg har fått litt mer Silje tid.

  Jeg merker at jeg må prioritere meg selv mye mer for å kunne fungere. Når jeg ikke har vært deprimert på en stund så glemmer jeg hvor ille det er, og hvor fort jeg går nedover når jeg først begynner å ha det vondt. Jeg vurderer å gå å snakke med en lege igjen, men jeg vil virkelig ikke begynne på pillene igjen. Jeg vil være sterk og jeg vil ikke være avhengig av piller for å holde meg oppe. Det er så mye bivirkninger også med de. Jeg vet jeg kan klare meg uten nå, jeg må bare være litt streng mot meg selv og ta meg sammen.

  I går var det sumba trening nr 2 rett her jeg bor. Jeg kastet meg i det, jeg sa til meg selv det er nå eller aldri. Hadde jeg ikke gått i går så hadde jeg aldri turt... da jeg ikke eier kondis eller koordinasjon, så var jeg redd for at alle skulle kunne klart det på trening nr 3. Så jeg holdt meg opptatt til siste minutt før jeg skulle inn. Stig kjørte meg å jeg gikk rett inn uten å la angsten ta over. Jeg betalte å gikk ned i gymsalen. Jeg stilte meg lengst bak i ett hjørne. Jeg så det var folk i alle størrelser der. Folkene smilte og virket glade. Heldigvis begynte timen kjapt, så angsten fikk ikke styrt meg helt. Jeg klarte holde kontrollen.

  Allerede i oppvarmingen begynte jeg å lure på om dette skulle bli første gang jeg besvimte...

  De første 15 minuttene kjempet jeg med latteren. Jeg klarte ikke holde tempo eller mestre bevegelsene. Men jeg svetter og ikke minst var glad. Da var det greit for meg! Samme hva jeg gjør så lenge jeg er glad.

  Jeg går jo i skogen å slik men det er noe helt annet å presse seg slik jeg gjore i sumba timen. Når jeg er i skauen så pleier jeg jo sette meg ned litt å nyte stillheten og se på naturen. Så kjenner at det virkelig var godt å presse kroppen. Folk hadde til og med med seg håndklær for å tørke svetten. Etter en halvtime måtte jeg stoppe opp å lukke øynene litt. Jeg trodde jeg skulle svime av. Men etter litt vann og to minutter stillhet så var jeg klar igjen.

  Dette er noe jeg virkelig skal fortsette med!

  #angst #depresjon #sumba

 • Publisert: 24.08.2017, 09:41
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  due

  24.08.2017 kl.09:49

  Trist å lese at du sliter. Men det er godt å se at du også har fine dager :) Litt Silje tid er sikkert fint for deg. Håper at du blir kvitt det du plages med, selv om det sikkert ikke er lett.... Jeg heier på deg <3

  Silje

  31.08.2017 kl.20:15

  due: ja takk og lov. Det hjelper veldig å ha barna. Da må jeg jo ta meg sammen... å de får meg alltid til å smile <3 tror alene tid også er svært viktig å ha ja! Tusen takk for det <3

  frodith

  24.08.2017 kl.09:52

  Jeg lo meg nesten i hjel også første gang :-)

  Silje

  31.08.2017 kl.20:14

  frodith: Hehe zumba er jo bare kjempe morsomt, enten om man klarer det eller ikke ;p

  livetmitt93

  24.08.2017 kl.11:59

  trist og høre :(

  Silje

  31.08.2017 kl.20:14

  livetmitt93: ja er ikke lett med slike dager :/

  annebe

  24.08.2017 kl.14:26

  Fint å finne en treningsform man liker og har utbytte av :)) Ønsker deg alt godt <3

  Silje

  31.08.2017 kl.20:13

  annebe: ja så sant så sant :) Tusen takk annebe <3
  Så fint innlegg du har skrevet :-)

  Ønsker deg en strålende torsdag!

  Silje

  31.08.2017 kl.20:12

  Tiril - Trening, Kosthold & Oppskrifter: takk! Ha en flott torsdag videre :)

  Skriv en ny kommentar

  hits