Siljes dagbok

Jeg blir gal av meg selv

 • Publisert: 31.08.2017, 22:38
 • Kategori: Hverdagen min
 • Dagene er heldigvis enda bedre nå, jeg er usikker på hvorfor. men akkurat nå går det fremover, heldigvis. 
  Jeg håper det holder seg slik, jeg har enda ikke ringt legen, jeg er så treg. Jeg hater å ringe slik. Så når jeg får fine dager så lar jeg det bare ligge. 
  I går måtte jeg droppe Zumbaen som jeg hadde gledet meg så til. Stig hadde så store smerter i armene at han ikke kunne ta seg av barna. Han har heldigvis fått operasjons dato om to uker til. Så det ser vi frem til. Han kunne komme til Arendal, da slapp han vente så lenge.

  Jeg vil virkelig ned i vekt, jeg sliter så mye. Jeg har skjønt at vekten er noe som gjør meg enda mer usikker og utilpass. Jeg er så slapp og lite energi og legger bare på meg. Men det er så vanskelig å snu det. jeg eier jo ikke selvkontroll heller. Har vi sjokolade eller chips i hus, så spiser jeg det. jeg trøstespiser. Det er så godt helt til jeg legger meg og tenker over hva jeg har spist, eller til jeg skal ut blant folk å ikke klarer å finne noe tøy jeg føler meg ok i. alt blir jo bare mer og mer trangt og kommer flere og flere bulker over alt. Jeg aner ikke hvordan dette skal gå. 
  Jeg gir så fort opp, kanskje fordi jeg sjeldent har oppnådd noe jeg virkelig ville. 
  Men zumbaen vil jeg holde meg til, fordi om jeg ikke klarer dansen så svetter jeg og får beveget meg en del hehe.

  Eier du selvkontroll? Noen tips til meg? 

  God natt :)    

 • Publisert: 31.08.2017, 22:38
 • Kategori: Hverdagen min
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  frodith

  31.08.2017 kl.22:52

  Dårlig med selvkontroll her også... Men det eneste tipset jeg har er: IKKE ha noe i skapene :-D

  Silje

  31.08.2017 kl.22:57

  frodith: Takk for tips, det er selvfølgelig noe jeg prøver på. Men når jeg bor i hus med en mann som ikke bryr seg om sånn så er det litt hardt. men han har nå sagt han virkelig skal prøve å slutte å kjøpe inn. Han ser jo nå at alt forsvinner før han for spist det :P

  livetmitt93

  01.09.2017 kl.15:23

  lykke til :)

  Iselin Renée

  01.09.2017 kl.19:04

  For noen kan det hjelpe å ha planlagte utskeielser, at man feks unner seg noe på lørdag :)

  spisogspar

  01.09.2017 kl.23:41

  Det beste trikset er å ikke kjøpe snop og sånt! Drikk kun vann ellers i uken og lørdag er lov å kose seg ;)) Jeg gikk selv ned mange kg bare ved å ikke spise om kvelden, visst jeg er veldig sulten spiser jeg ikke mat med karbo om kvelden, feks kokt egg. :) <3

  Nikita <3

  04.09.2017 kl.13:47

  Masse lykke til :D

  lisebrevik

  05.09.2017 kl.00:10

  Når det kommer til å passe på vekten og kostholdet eier jeg ikke selvkontroll, det er sinnsykt vanskelig, men jeg gir meg ikke når det er noe jeg vil som å holde vekten eller gå ned. Det er virkelig vanskelig, så forstår deg! Men jeg kan gi deg et lite godt råd:

  Kjøp frukt i stedenfor alt det goderiet/sjokolade du har lyst på, å du vil sitte igjen med en så mye bedre følelse etterpå hva du har hatt i deg. Det funker for meg, å kun kjøpe seg bare noe litt godt på lørdager, da får jeg noe å se frem til :) Lykke til <3 heier på deg!

  Skriv en ny kommentar

  hits