hits

Siljes dagbok

Smeller kurs

 • Publisert: 01.09.2018, 21:04
 • Kategori: Kjæledyr
 • Meg og Alvin var på smeller kurs hos Catch i dag.
  Jeg har merket at Alvin elsker når jeg gjemmer lekene hans i hagen å får beskjed om å finne de. Han liker også å søke etter fôret sitt i hagen. 
  å med en unghund i hus som verker etter å gjøre noe hele tiden, da tenkte jeg dette kunne være noe for oss. 

  Jeg har slitt endel eller rettere sagt, sliter endel med Alvin og bjeffing, når han kjeder seg, er glad og giret eller når han ser andre hunder. 
  Så jeg var litt usikker på om han ville ta helt av i dag med bjeffingen. Spesielt siden jeg ikke hadde noe bil å legge han bort i i mellom øktene.
  Men neida! Han var så flink. Var et par ganger når hundene gikk mot oss fra bilene sine, at han reagerte med bjeffing. Men flere ganger greide han å legge seg ned. Helt på slutten så la han seg til å sove i 2 minutter også. Så jeg var så glad for å endelig se litt fremgang på hva vi har trent på. 
  Vi sliter enda mye når vi skal passere noen da, men uansett godt å se fremgang  Alvin syntes det var litt for mye lukter og ting som skjedde rundt seg, men han klarte å konsentrere seg litt og med tanke på at vi gikk litt fort frem så syntes jeg han var flink, så ente med at jeg kjøpte med meg 4 smeller bokser og skal få bygd en bane snart. 
  Så dette er noe vi skal prøve oss mer på. 
  Treneren sa om man brukte ca 15 min på dette så var det som en times tur. 
  Det er jo kjempe greit for en som Alvin. De dagene vi ikke kan gå over en time i skogen så er det jo veldig greit å bare å trene litt smeller med han om vi skal la han være alene hjemme. Han har ødelagt litt ting de dagene vi ikke har fått nok mosjon og hjernetrim. 


  #Hundetrening #Hund #Smeller

 • Publisert: 01.09.2018, 21:04
 • Kategori: Kjæledyr
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  poesimylife

  01.09.2018 kl.22:11

  Flott hund :) Fint å se at han blir trent.

  Jeg har selv to hunder, og litt bjeffete av seg. Terriere begge to.

  Silje

  01.09.2018 kl.22:13

  poesimylife: Ja har egentlig lyst til å prøve meg på lydighet etterhvert med han, må bare se om det kan passe oss. Bjeffing er irriterende og vanskelig å få slutt på syntes jeg :P

  poesimylife

  01.09.2018 kl.22:20

  Ja takk jeg vet. Vi tok til oss en eldre hund for ett år siden og trodde at det skulle hjelpe mot bjeffingen til vår lille. Nå hisser de to hverandre opp og dobbelt med bjeffing.

  Vår lille ble verre!

  Nina cecilie

  01.09.2018 kl.22:43

  Flott hund:)

  Vilde

  07.09.2018 kl.13:27

  Så utrolig søøt! Og så bra å få trent han opp litt :-)

  Skriv en ny kommentar