hits

Siljes dagbok

Dagens utblåsing

 • Publisert: 23.10.2018, 22:06
 • Kategori: Blogg
 • Fotograf: Eirik Skeide

  Kjenner jeg blir lei meg, ikke bare lei meg, men jeg blir oppgitt, og rett og slett litt forbanna.

  Jeg har blanda følelser, men en ting vet jeg. Ingen av følelsene er gode.

  Før skjønte jeg ikke at folk kunne klare å slutte å spise kjøtt, hva skulle man da ha?

  Men nå, i 2018 så finnes det jo så mye man kan ha i stedet for. Finnes masse «kjøttdeig» osv.

  Det var ikke før Sasha døde at jeg sluttet helt å spise kjøtt, før det så spiste jeg hos venner og familie som laget kjøtt mat. Jeg følte det var ok. Sånn sett så støttet jeg det ikke da. Men da hun døde, så syntes jeg så synd på ho, ho skulle jo hatt flere år... opplevd mye mer gøy. Vi alle har ett liv! Skal det ikke være godt?! Fylt med glede og kjærlighet? Så langt som mulig?

  Men hvorfor skulle MIN hund sitt liv bety mer enn en gris sitt liv?

  Hvorfor skulle jeg støtte at den sto på betong gulv Hele livet sitt? Hele livet til en gris er vel 2 år? To år med å stå i en binge? Inne på en låve.

  Åssen liv er det?! De sier griser er like smarte som hunder, så hvorfor kan ikke mennesker bry seg mer? Hvorfor er det enda lov til å behandle dyr sånn? Jeg skjønner før i tiden at folk ikke viste bedre. Men det gjør vi nå!

  Å dere som tenker at dette er jo naturens gang, NEI!

  Det er ikke naturlig! Det er ingen ting naturlig med sånn som vi sperrer inne dyrene og behandler de!

  Det er så trist så få skjønner det.

  Visker også som det er blitt populært å være imot veganere/vegetarianere. Ser det er så mye deitt snakk etter den saken med grisene som ble drept for underholdning!

  Kan ikke skjønne at folk vil slenge dritt eller være så imot andre som bare prøver å gjøre det bedre for noen.

  Jeg ser inne på Samuel Rostøl - Animal Rights Activist sin fb side. Der er det bilder fra de prøvde å redde grisene, bildene er delt forskjellige steder og er flere sommar trykket på HAHA knappen. De ler av de som står der med tårer i øynene å prøver å redde grisene, eller de som lar tårene trille når de hører grisene hyler av smerte og redsel

  Jeg har fått spørsmål om jeg da kunne spist dyr om de hadde ett kjempe fint liv, langt liv å ble skutt uten å føle noe frykt og smerte. Ja det hadde nok være noe annet... men nå, nå som jeg har gått uten kjøtt noen måneder så blir jeg kvalm, kan være en god lukt, savner noen mattyper, men kunne nok aldri spist det igjen. Nå tenker jeg på at det er ett søtt dyr, er ekkelt. Det er dødt! Blodårer, skjelett, organer å alt det får meg til å bli kvalm.

  Men nå trenger ikke ikke ha dårlig samvittighet når jeg har spist meg god og mett, ingen som har dødd fordi jeg skulle nyte smaken i 10 min.

  Vet ikke hva jeg ville med dette. Måtte bare få det ut.

  Ble så sint og lei meg av å lese alt drittet på fb.

  Er du med i veganer eller vegetarianer gruppe på fb, så vet du nok veldig godt hvordan det føles...

  Dagens utblåsning......

  Fotograf: Eirik Skeide

  Bildene er lånt fra Samuel Rostøl - Animal Rights Activist sin fb side. Det er tatt da de prøvde å redde grisene som ble slaktet for underholdning.

 • Publisert: 23.10.2018, 22:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar