hits

Siljes dagbok

Alvin

 • Publisert: 27.10.2018, 22:58
 • Kategori: Blogg
 • Tenkte jeg måtte introdusere Alvin litt bedre her på bloggen.

  Før Sasha døde så savnet jeg det å ha to hunder, og viste jo ho trakk litt på årene, men hadde jo aldri trodd hun skulle forlate oss så kjapt. Så gammel var hun jo ikke.

  Jeg viste jeg ikke ville ha valp når barna er så små, valper krever jo endel når det gjelder biting og reinslighet. Orker ikke barn som løpet i tiss og bæsj inne, sylskarpe valpetenner som tygger på barnas tær og leker.

  Jeg har jo lenge suglet på hvitgjeterhund.

  Så så jeg Alvin skulle omplasseres. Hadde egentlig tenkt på tispe siden jeg hadde Sasha, men Alvin måtte kastreres, når jeg møtte han så falt vi veldig for han. Vi fikk han etterhvert på prøve, da merket vi hvor grei han var med barna og til å være 15 måneder så var han veldig rolig rundt kattene og alt, så vi tenkte at han passet rett inn her.Så da ble vi enige om at han skulle bo her.

  Vi er det 4 hjemmet, så litt bagasje regnet vi med, men han er en snill fyr, vill, ukonsentrert men snill.

  Jo mer husvarm han ble her, jo villere ble han. Akkurat som ett barn. Vi er vant med Sasha som var ganske forsiktig, men Alvin løper gjennom livet. Har løpt ned både meg og barna.

  Vi har slitt endel med bjeffing, vil hilse og bort til alle hunder vi ser. Da reiser han seg på to og bjeffer det han er god for, å han lager jo ikke så liten lyd....

  men nå ser det ut som vi har funnet riktig teknikk, er de andre hundene ganske rolige, så greier Alvin beherske seg og være lydløs i passeringen.

  Føler nå i det siste av vi har fått ett ordentlig bånd sammen. Kanskje det er derfor vi klarer å trene litt mer sammen nå? Tenker når han har flyttet litt frem og tilbake, så blir han jo heller ikke så knyttet til menneskene. Men nå begynner vi å få ett godt bånd.

  Jeg følte det var en grunn til at han kom i livet mitt, det var så vondt å miste Sasha, kom som ett sjokk og hadde aldri trodd hun skulle være så kort hos oss. Men takk og liv for at Alvin var der. Det hadde vært ekstra vondt å plutselig ikke ha noen hund, det å måtte rydde bort alt av ting osv. Nei det å miste hunden sin er forferdelig trist og vondt. De setter så dype spor.

  Klarer ikke skive mere om det. Men dette var litt om Alvin, den ville,men gode gutten vår.

  #hund #hvitgjeterhund

 • Publisert: 27.10.2018, 22:58
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Vera

  27.10.2018 kl.23:20

  ♥️♥️♥️ Fine alvin

  27.10.2018 kl.23:43

  Nydeleg hund.Håper han roer seg litt etterkvart

  Nina cecilie

  28.10.2018 kl.00:22

  Søt:)
  Fine bilder

  Sonja

  29.10.2018 kl.07:11

  Artig og flott fyr!

  Han tilpasser seg nok dere andre skal du se. ;o)

  Steinar

  30.10.2018 kl.00:11

  Fine Alvin. Moro å kunne følge han her. Mamma Barbie hilser <3

  Silje

  29.11.2018 kl.13:59

  Steinar: så koselig <3

  Skriv en ny kommentar