hits

Siljes dagbok

Hundeparken

 • Publisert: 28.11.2018, 20:35
 • Kategori: Kjæledyr

 • Beklager kvaliteten på bildene, men er tatt med mobilen, og er hunder i fart :P

  På søndag klarte Alvin å løpe meg ned, så jeg er hoven, blå, grønn og litt gul. Så siden jeg hadde fri i dag, så har jeg sitte med beinet høyt mye av dagen, for å se om det hjelper. Virker som det hjalp litt. Siden jeg er som jeg er, så orket jeg ikke å gå i skogen i dag heller, så da tok vi turen til hundeparken. 
  Vi skulle møte Alvin sin "bror" (de har samme far)
  De leker så fint. Alvin er jo en fyr som elsker å løpe og har mye energi, så passet meg bra med en playdate når jeg er som jeg er. 
  Det var det flere store hunder som Alvin fant tonen med. Alvin er jo bare snill og grei, men det jeg kaller litt uhøflig. Han løper bare på å bjeffer som en galning om ikke han får den oppmerksomheten han ønsker. Vi ble der nok litt for lenge i dag, for det var sånn han ble på slutten besøket i parken. 
  Så det ble tydeligvis for mye for han. Nå ligger han og sover søtt ved min side.

  Vi brukte jo parken endel for noen måneder siden også, men vi måtte slutte da det var så mange som bare skulle jokke på Alvin. De fleste av hannen gjøre det siden han var kastrert. Mange mente de fikset fint opp i det selv. Så da gikk jeg heller hjem.  Syntes lite om å bare si slik i parken å la hunder jokke både forfra og bakfra på en hund. Ikke alle var så ille, med di største var det. Ikke noe koselig for noen parter. 
  Jeg pleier se Ann hundene også før jeg går inn. Ser ut som mange ikke helt "tørr det" akkurat som det er fløtt å snu om de syntes de hundene er for ville eller noe annet. 

  Nå er det snart natta her i hus, Sandra er blitt syk igjen, så kan bli en litt lang natt, om det fortsetter for Stig hode seg hjemme fra jobb i morgen. 
  jeg måtte være hjemme sist søndag og mandag, da var både ho og Stig syke :/ 

  Håper dere lesere er friske og raske <3 

  #Hund #Hundepark

 • Publisert: 28.11.2018, 20:35
 • Kategori: Kjæledyr
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Nina cecilie

  28.11.2018 kl.21:27

  Fine hunder:)

  Silje

  29.11.2018 kl.13:59

  Nina cecilie: ja :)

  Katrine

  29.11.2018 kl.00:12

  Fine bilder , til tross for litt dårligere kvalitet . Her hjemme sniker det på seg sykdom , alltid sånn nå som det snart er jul .

  Silje

  29.11.2018 kl.13:58

  Katrine: ja så lenge det er hunder på bildene så ;)

  Sonja

  29.11.2018 kl.07:10

  Kos med når hundene kan leke fredelig sammen.

  God bedring til dere alle.

  Silje

  29.11.2018 kl.13:58

  Sonja: ja er kjempe greit :) er jo ikke alle hunder som passer i hundeparken.

  Skriv en ny kommentar