hits

Siljes dagbok

En tur på røntgen

 • Publisert: 30.11.2018, 20:35
 • Kategori: Blogg
 • Bukse valget i dag var ganske enkelt, joggebuksa skulle på, da er setja enkelt når jeg skal ta bilde av beinet. Bare dra den opp om de skulle se på noe, alle andre bukser er jo vondt også.

  Etter litt ventetid så ble jeg ropt opp, kommer inn til ei hyggelig jente, hun ba meg komme inn og låse døra, så kunne jeg bare ta av meg der. Tok å hang fra meg jakka, av med skoene og skulle gå inn. Men neida, buksa måtte også av!

  Ja alle har sett ei rau før, men når man ikke er noe komfortabel med kroppen så er ikke det så veldig gøy.

  Mens jeg sto å deo febrilsk i toppen når hun ikke så på, så fikk jeg frem at jeg bare trodde jeg trengte brette opp buksa, hun beroliget meg med at hun ikke skulle se på rumpa mi, hun skulle følge med på benet mitt. Gjorde ikke situasjonen mindre klein det.

  Jeg lå der med rompa bar på den kalde benken, mens ho tok bildet av benet, hun så jo det var veldig forslått hvertfall. Så ba hun meg legge meg på den vinde siden, trekke det friske benet oppover mot magen. Da måtte jeg små le mens igjen jeg trakk i toppen for å prøve å dempe innsynet til rumpa mi. Selvfølgelig var «bilde rommet» hun står i nede ved mine føtter. Ikke det jeg var redd for at hun skulle ta en titt, men bare å ligge sånn er ubehagelig for meg haha, godt man ikke har større problemer!

  Etter bilder så måtte jeg sette meg på vente rommet igjen, hun skulle få noen til å se på de med en gang siden det var så nytt dette. Det var ingen brudd, men måtte ta kontakt med legen igjen om det var like vondt om en uke! En uke liksom. Nå er det to dager til, så er det en uke siden jeg slo meg. Å det blir jo bare verre, til nå er dette den verste dagen. Er så sårt. Nei godt jeg har fri i morgen. Så får jeg håpe jeg er bedre igjen til søndag så jeg kan gå på jobb. Er flaut, for to uker siden var jeg hjemme søndag og mandag, for Sandra og Stig var syk. Å i går og i dag, da måtte jeg være hjemme pga beinet. Ikke noe gøy :( skal for det meste sitte med benet høyt i helga og prøve meg litt ute dor å se åssen det blir med tanke på jobben til søndag.

  Har du noen gøye planer i helga?

 • Publisert: 30.11.2018, 20:35
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Nina cecilie

  30.11.2018 kl.20:56

  God bedring:)

  Sonja

  03.12.2018 kl.11:33

  Riktig god bedring!

  Henriette

  03.12.2018 kl.12:34

  God bedring til deg! :)

  Ariel C

  06.12.2018 kl.12:02

  Røntgen er aldri gøy! Jeg hadde på meg kjole sist jeg skulle på MR av kneet, så da måtte jeg bare ta av strømpebuksen, et lite tips om du skal igjen!

  Silje

  06.01.2019 kl.22:04

  Ariel C: takk for tips! Det skal jeg huske:D

  Skriv en ny kommentar