Siljes dagbok

17 mai

 • Publisert: 17.05.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Litt av en feiring vi har hatt i dag!

  I dag Startet dagen med å se på barnetoget. Etter det gikk turen til mamma, der hadde hun laget hamburger og masse godt til lunch. Vi koste oss og spiste oss gode å mette, kanskje litt for mette for vi fikk vafler også!

  Så gikk turen videre til øya, der skulle vi se på Hannah opptre og være litt i hallen med svigerfamilien. Det ble dans og underholdning på senen. Kaker og brus hadde de i kiosken, så måtte jo innom den også. Haha er det rart jeg ikke går ned i vekt?

  Vi sto litt utenfor mens barna spiste is, da fikk vi knipset noen bilder av kusinene og fetteren.

  Det er nok de første bildene av de som er tatt sammen. Var koselig.

  Klokka ble over tre og da begynte Steffen å glede seg til borgertoget. I år skulle vi se borgertoget i Vennesla. Så vi var så heldige å møte begge mine foreldre og Stig sine på 17 mai i år. Følte vi fikk feiret litt med alle.

  Borgertoget i Vennesla er langt fra så stress som byen. Med Sandra i vogn føler jeg det bare er bortkastet tid å reise inn til byen å se det.

  Steffen har aldri sett borgertoget, men vi har snakket litt om det. Han fikk sitte på Bestefar sitt fang og syntes det var ekstra Stas når bestefar kjente flere av de i borgertoget. For bestefar hadde snakket med de i bilene. Steffen sa også at det var derfor de sladdet rett foran han. Vi så Marius som gikk i toget med fotball laget sitt. Det var moro. Vi fikk også stått litt med familie som vi så si aldri ser. Var koselig å se de også :)

  Etter toget så ble vi med Tante og onkel hjem, der fikk vi en knallgod pavlova kake, is og kanelboller. Meg og Veronica hadde så lyst på pavlova kake, så vi ble rimelig fornøyde da vi fikk det. Jeg syntes ikke 17 mai er helt det samme uten en slik kake... så der reddet tante dagen ;)

  Jeg er så fornøyd med at vi fikk truffet alle litt i dag. Steffen var trøtt i dag. Når han la seg i sengen så sovnet han vel på 5 minutter ca. Hehe.

  Håper dere har hatt en kjempe fin feiring av dagen i dag!

 • Publisert: 17.05.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Familie livet

 • Publisert: 09.05.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • Sitter her med den sovende lille prinsessa på fanget. Heldigvis satt Stig frem litt chips og sjokolade til meg... og selvfølgelig passet han på at mobilen, vann flasken og TV kontrollen var innen rekkevidde.

  Sandra har slitt med magen de siste dagene. Blir en til til legen om det er slik til tirsdag også. Skal på 5 måneders kontroll i morgen på helsestasjonen, så kan jo høre litt der også. Det meste kommer rett ut igjen stakkars. Da er det ekstra godt å sove i mammas armer.

  Nå har hun begynt å trives bedre i bæreselen, noe som gjør ting litt lettere for meg. Er veldig greit når vi går i dyreparken også. For å ligge i vogna hele tiden når hun ikke sover, det er hun lei av. Vi tenkte egentlig ikke ha årskort i PR. Men vi ombestemte oss. Har gått endel der allerede. Steffen storkoser seg der. Så angrer ikke på å ha årskort. Spesielt siden vi ikke skal på noe ferie eller har noen planer i sommer.

  Jeg har begynt å gå mer i skogen nå. Det er så deilig. Det er så godt å kunne gå i skogen. Tenk er snart ett halvt år siden keisersnittet og den tunge vekten. Så deilig å bli grei i formen nå som sommeren er på vei. Godt for både kropp og sinn med noen timer i skogen.

  Har du planer i sommer?

  Nyter du skogen litt ekstra på denne årstiden?

  PS: Mobb innlegg så usikker på hvordan det ser ut på dataen....

  #familielivet #mammablogger

 • Publisert: 09.05.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Selvmord

 • Publisert: 05.05.2017, 23:57
 • Kategori: Blogg
 • I det siste har det vært endel snakk om selvmord. Vi alle kjenner vel noen som har tatt sitt liv eller har ønsket å ta sitt liv.

  Seriene som heter 13 gode grunner er vel grunnen til at dette er ett tema mange snakker om nå.

  Jeg har akkurat blitt ferdig med serien. Jeg likte den, jeg smilte og jeg gråt. Noen episoder var fryktelige å se.

  Men syntes det er en kjempe viktig serie.

  Syntes alle som er 15 år og eldre burde se den. Syntes alle som jobber på skole og har barn burde se den.

  Det er så mye av dette som skjer og det er så mange som sliter gjennom skole tiden.

  Når man går på ungdomsskolen så klarer man ikke helt tenke på at ting kan forandre seg etter ungdomsskolen. Man føler man ikke kan forandre seg, er man upopulær på ungdomsskolen så kan man føle at det er slik hele livet. Det husker jeg selv. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få det livet jeg har nå. Det kunne jeg ikke drømt om en gang.

  Jeg var ingen av de som tenkte over å avslutte livet mitt på ungdomsskolen, men jeg hadde mine vanskelige perioder. Vi alle vet hvor mye vi bare vil passe inn. Vi går ofte litt lenger enn vi burde og vi kan være fæle mot andre fordiom man egentlig ikke mente det. Folk skjuler seg bak en maske og vil sjeldent vise hvor såret de blir over ting. Vi alle har nok såret noen mer enn vi tror en eller flere ganger i livet. Ingen er perfekte, men man kan forandre seg. Man kan prøve å gjøre enda mer positive ting. Man kan begynne å vise mer at man bryr seg om andre. Jeg er heller ikke alltid like flink til det. Jeg kjenner jeg har blitt en person som har prøvd så hardt på flere måter å da gitt opp. Jeg ser på meg selv som en person som alltid stiller opp om noen trenger å snakke, har hørt flere si jeg er lett å snakke med. Så det er godt. Jeg tror det er viktig. Viktig å se saken fra andre sine øyne og høre hva de sier. Det er dessverre mange som bare jatter med. Det har jeg selv opplevd. Det er vanskelig. Det at folk ikke HØRER etter... da tror jeg det er lettere å gjemme følelsene litt igjen. Spesielt om du da har opplevd noe veldig vondt. Hvorfor åpne seg å fortelle det om den du sier det til ikke viser at de bryr seg. Er noe annet å si at man gjør det... man må vise det. Det tror jeg vi alle skjønner etter å ha sett serien.

  Vi alle vil bare bli sett og hørt....

  jeg kan ikke skjønne hvorfor folk mener dette er en serie som ikke skulle vært laget.

  Den er vond ja, men så viktig. Man ser ting fra flere forskjellige sider og man begynner å tenke på de rund seg. Man kjenner sinnet koke og man begynner vel å tenke litt mer etter en så sterk serie. Kanskje man blir tøffere? Kanskje man klarer å redde ett liv? Kanskje man viser hverandre mer respekt?

  Man ser hvor vanskelig det er for de man forlater... blant annet foreldrene. Man ser hvor mye man ødelegger og at det er flere som bryr seg enn det man tror. Spesielt når man er deprimert. Da er det vanskelig å innse dette. Men kanskje serien kan redde noen liv? Kanskje noen som vil ta selvmord ser dette.. ser at de betyr noe og at man kan forandre på livet. Skoletiden er ikke alt!

  Hva tror du? Har du sett serien?

  #selvmord #13godegrunner #mobbing

 • Publisert: 05.05.2017, 23:57
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • hits