Siljes dagbok

Vennebyen

 • Publisert: 29.10.2016, 19:55
 • Kategori: Blogg
 • I dag begynte dagen dårlig, Steffen var sur for alt... Blant annet var han sur fordi vi ikke kunne male huset vårt rødt 05.50 i dag morges og eggene han ikk til frokost var litt for varme sånn holdt han det gående en liten stund. 
  Jeg begynner vel skjønne de som snakker om 3 års trassen nå.  Virker vanskelig å være 3 år. Glad jeg er over den tiden hehe. 

  Men utenom det på morgenen så hadde vi en koselig dag. Vi var i Jumpis bursdag! 
  Steffen har gledet seg til dette. Når jeg fant ut det var teater med vennebyen så måtte jeg bare bestille billetter. Angrer ikke, var ett gøy show og varte akkurat passe for de små. Jeg klarte å få latterkrampe av en rap Jumpi hadde....Tårene trillet og jeg klarte nesten ikke slutte å le. haha var godt å le så mye da, er lengesiden jeg ikke har klart å slutte. 

  Nå begynner det å bli bedre på barnerommene, Stig og faren har stått på de siste dagene. Gleder meg veldig til det er klart. Holder på å tørne av å leve i det rotet som er i stua nå. ikke bare bare å legge nye vegger,gulv og det som er.  
  Nå skal jeg bare sitte å kose meg i kveld, Stig har besøk av kompiser som sitter nede i tv stua og spiller fifa turnering. Så da er det godteriposen ved min side og dataen på fanget. Regner med jeg må få lagt meg litt tidlig også. Klokka skal jo stilles. Så om Steffen våkner samme tid som han vanligvis gjør, så våkner han vel da rundt 5.00 :S 


  Her sitter vi spente og venter på at det skal starte

  Håper dere koser dere i helga <3 

  #Vennebyen #Helg #Mammablogg #Familie #Kilden 

 • Publisert: 29.10.2016, 19:55
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Du så meg ikke....?!

 • Publisert: 26.10.2016, 11:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Småen begynner å vokse til nå, han skjønner mer og lærer fortere. 
  I hans øye har mamma sett og vist alt. Helt til i går..... Da stakk han fingeren opp i nesen og tørket seg på genseren...på genseren av alle ting! 
  Så sier jeg; Nei men Steffen da, vi bruker jo papir... Han ser på meg litt overraskende å så kommer det ett undrende smil. Du så meg ikke mamma?

  Slenger inn bilder fra ett år tilbake <3

  Så nå er det slik det er blitt, han har skjønt at jeg ikke ser alt faktisk. For han prøvde seg med andre ting også i går, tok opp benene på bordet å kastet våtservietten han hadde brukt til hendene på gulvet. Hver gang jeg snakket til han så sier han, ja men du så meg ikke? 
  Liker ikke at han skjønner slike ting, jeg sa til han at en mamma ser alt! hehe 
  Han som har vært så lett å snakke til. Nå "motsier" han meg med spørsmål og er mer bestemt. Er vel slik det er å være 3 år. 
  Meg og Stig har kanskje vært litt bortskjemte med prinsen vår når jeg leser om de daglige kampene mange har med 3 åringene sine. 
  Men vi merker forskjell etter han begynte på stor avdeling i barnehagen, han ser opp til de store og har sine kamerater han sikkert skal tøffe seg litt for nå.
  Men banningen han lærte har det heldigvis ikke kommer noe mer av, satser på "Du ser meg ikke" går like fort over.  

  #Mammablogg #Foreldreogbarn 

 • Publisert: 26.10.2016, 11:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Legebesøk og begynnelse på noe spennende

 • Publisert: 25.10.2016, 21:30
 • Kategori: Blogg
 • I dag var jeg hos legen på svangerskapskontroll og for å ta opp det at jordmor på sykehuset ba meg spørre om jeg kunne få noen å snakke med. 
  Vi gikk igjennom alt vi skulle med babyen så måtte jeg jo si hva jordmor hadde sagt om depresjonen og angsten. 
  Jeg var hos en vikar, følte hun tok meg på alvor og sendte inn en henvendelse med ett skjema vi fylte ut. Så nå får jeg bare vente å se. 
  Gru gleder meg. Er litt rart å bare skal snakke om problemene sine til en helt fremmed. 

  Men jeg kjente på humøret at det var det riktige, i dag har jeg vært mye mer lettet enn på lenge. 
  Stig hadde fri i dag så vi var å så litt på nytt gulv til barnas rom. 
  Når vi kom hjem så begynte Stig og Steffen å rive ned skapet på rommet hans. Steffen storkoste seg som jobbemann som han så fint kaller det. Han er litt var for lyder så når pappa hamret løs var det godt med hørselsvern. Blir så spennende å se hvordan det blir når det er klart. Gleder meg!   Har du noe spennende på gang? 

  _________________________________________________________________________________________________________________

                                                                            Trykk her for å følge meg på Facebook 
  _________________________________________________________________________________________________________________
  #Mammablogg  #depresjon #DIY #Barnerom

 • Publisert: 25.10.2016, 21:30
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • koselig hyttetur

 • Publisert: 24.10.2016, 13:53
 • Kategori: Blogg
 • Det var koselig å få kommentarer på siste blogg innlegg. Godt å se at jeg ikke er alene. 
  Jeg vet jo jeg ikke er alene om det, men godt å lese om andre som har vært igjennom det eller er oppi det nå. 
  I går hadde jeg en slapp og tung dag, Stig stakk ut til sin bror å spilte fifa. Da laget meg og Steffen hytte. Vi koste oss, hadde masse puter inni hytten vår og han fikk litt snacks. Der så vi på barnetv på nettbrettet. Finnes ikke koseligere ting enn sånn når man har en tung dag. Steffen får meg alltid til å smile og gi litt ekstra. Senere stakk mamma innom med en fin blomsterkrukke vi har ute, hun hadde også med seg hjemmelaget fiskesuppe. Det er jo så godt med suppe nå på denne tiden av året. 

  Nå må jeg løpe, skal gjøre meg klar til å møte prinsen i barnhagen og spise kake, er jo FN dagen i dag. Så da skal barnehagen få samlet inn litt penger. 
  Godt å støtte gode saker. Ønsker deg en fin dag :)

  _________________________________________________________________________________________________________________

                                                                            Trykk her for å følge meg på Facebook 
  _________________________________________________________________________________________________________________
  #Mammablogg  #depresjon #søndag

 • Publisert: 24.10.2016, 13:53
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Fødsels depresjon

 • Publisert: 22.10.2016, 16:01
 • Kategori: Blogg


 • Jeg var på sykehuset i går, var til innskrivningsamtale.
  Der gikk jordmor gjennom alt av papirer og helsen min, ble stilt endel spørsmål og jordmor ble ikke så glad av å høre jeg hadde måtte slutte på Cipralex uten å få noen å snakke med.  Hun sa blant annet at jeg har endel høy risiko for å få fødselsdepresjon om jeg lider av depresjon nå. 
  Hun spurte hvordan det var med angst og depresjon nå, jeg kunne ikke lyve å si jeg har det supert. Jeg har jo kjent på hvordan det var å måtte slutte på pillene mine. Men samtidig er jeg så glad over Steffen og nå det at jeg skal få ei til, så føler meg fæl når jeg må si til folk at jeg ikke er så lykkelig som jeg burde, det er jo så mange andre som virkelig har det vondt og her sitter jeg som snart har to friske barn, hus kjæreste osv å sutrer.  Føler meg bortskjemt og utakknemlig men samtidig kan jeg ikke styre kroppen min, den sliter. 

  Så hun ba meg ta kontakt med legen å si at jeg må bli henvist til noen. Jeg har jo innerst inne vist at det sikkert er for det beste, men for meg kan det være hardt å ta ett slik steg. Men nå må jeg. Jeg vil ihvertfall ikke ha fødselsdepresjon. Jeg vil kunne nyte tiden å se positivt igjen på livet når bekkenet er bedre, kvalmen er borte og energien er kommet tilbake. Det er da jeg vil nyte tiden med den lille og kunne ha nok energi til å duge her hjemme som en mor, hundeeier, kjæreste og huseier. Nå har Stig tatt over så si alt av slike ting.  Det beste hadde vært om jeg kunne fortsatt uten medisin etter barnet blir født. Jeg håper jeg finner noen å snakke med som virkelig vet hva de snakker om å kan hjelpe meg til å takle depresjonen og angsten jeg sliter med.  Jeg husker jeg var mye bedre etter jeg hadde fått Steen, jeg fokuserte så mye på han og det å gjøre ting med han at jeg fikk lagt angstfølelsen litt vekk.  Men dessverre kom både den og depresjonen etterhvert, det var da jeg begynte på piller. Jeg Syntes jo det var litt rart å bare få de uten å bli henvist til noen. Men samtidig er jeg veldig glad or at jeg ikke de, jeg klarte å få meg en jobb og være normal på jobben.   Vi mennesker liker oftest den letteste utveien også... Så jeg tenkte ikke mer over det før nå som jeg måtte slutte på pillene. Jeg merket jo ikke noe i begynnelsen, de første månedene lå jeg jo rett ut hele tiden og klarte nesten ikke spise. Da kjente jeg ingen følelse.
  Men det har tatt meg igjen nå på slutten. Det å ikke kunne vært ute i jobb, smertene og kvalmen er jeg dritt lei av. Det er jo noe alle hadde vært, men ja jeg er nok hakket mer lei meg enn jeg burde være. Så nå får jeg ta meg i nakken og få noen å snakke med. 

  Har du opplevd depresjon? Fødselsdepresjon eller angst? 
  Skjønner om ikke folk vil legge ut om sånn private ting her også, så helt greit å ikke svare. 
  Har du noe gøy du ser frem til? Godt å høre andre sine positive ting av og til ;) 


  Jeg prøver hver dag å finne ting å glede meg til, så nå gleder jeg meg til Steffen kommer hjem fra besøk hos bestefaren.
  Det er jo lørdag, så da skal vi sette oss godt tilrette i sofaen og kose oss masse med mange gode klemmer og godteri. Finnes ikke noe bedre å bruke tiden på <3 Takk og lov for Steffen <3 

  __________________________________________________________________________________________________________________________________

                                                                            Trykk her for å følge meg på Facebook 
  __________________________________________________________________________________________________________________________________

  #Mammablogg #Angst #depresjon #Fødselsdepresjon #Gravid

 • Publisert: 22.10.2016, 16:01
 • Kategori: Blogg
 • 17 kommentarer
 • Vi skulle jo ikke ha ett barn til

 • Publisert: 21.10.2016, 10:42
 • Kategori: Blogg
 • Nå har vi bodd i huset vårt i litt over ett år. Det var perfekt for meg, Stig, Steffen og dyrene. 
  Akkurat stort nok til oss når vi leier ut en del av kjelleren.  Vi kjøpte splitte ny bil også etter vi kjøpte huset vårt. Den var perfekt for oss 3 og hunden. God plass i bagasjerommet og nok plass til Steffen bak min rygg. Men nå sitter vi her og venter på at prinsessa i magen snart skal komme ut. Så vi vurderte faktisk å selge bilen vår for å få bedre plass til to bakovervendte bilstoler i bilen. Men nå kjøpte vi ett fremoversete til Steffen så vi får kjøre så lite som mulig med han. Jeg er jo så nøye på at barn burde sitte bakover så lenge det er mulig. 
  Men er jo bedre å ha det slik enn å busse med han. Der er det jo ingen sikring. Er plass til to bakover om jeg kjører, så jeg må jo bare å meg lappen. Stig er for stor for bilen min hehe. 


  Tenk prinsen skal bli storebror, godt han er en omsorgsfull person <3 

  Nye hus har jeg også sett på. Men i dag sa bankmannen at vi ikke kunne få mellomfinansiering, så vi måtte da selge dette huset før vi kunne kjøpe nytt. 
  Det er jo noe av det dummeste vi kan gjøre når vi da har to barn, 1 hund og 3 katter... Så den tanken sier vi fra oss nå.
  Jeg kunne gjerne tenkt meg ett bad til og ett soverom til. Altså barn kan jo fint dele rom, men ser for meg at prinsessa kommer til å våkne Steffen mye i løpet av nettene da. Husker jo fra Steffen var liten at jeg måtte inn ofte om nettene for å gi sutt eller ta på dynen igjen osv. 
  Så bestemte vi oss for å slå opp en vegg på Steffen sitt rom. Han leker jo aldri der alene uansett. Det blir ikke så store rom, men vi får gjøre det beste ut av det. Barna pleier jo uansett ville leke i stua, og her har vi nok av lekeplass. 
  Jeg syntes det blir litt gøy å kunne innrede ett skikkelig gutterom og ett skikkelig jente rom da. Er jo en liten trøst det. 
  Blir litt spennende å se hvordan Steffen syntes det blir å måtte få opp en vegg på rommet sitt da. Får lokke han med noe spidermann tapet eller noe sånn. Da går det kanskje litt lettere. 
  Gjerne kom med tips og råd til hvordan man kan få best løsninger på små rom.

  #Mammablogg #Søsken #Familie

 • Publisert: 21.10.2016, 10:42
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Pregzilla

 • Publisert: 20.10.2016, 13:07
 • Kategori: Blogg

 • Lille prinsessa vi snart får møte... Se bort fra det irriterende smilet ultralydmannen tegnet på, så var det det beste bilde vi fikk av ho

  Alle som er mødre vet det ikke alltid er like lett å være gravid, vi har hormoner å mye rart som skjer med oss. 
  Dessverre gikk det ut over samboeren i natt. Han hadde hatt besøk av sin bror å jeg la meg litt tidlig, så lå jeg å hørte på at de lo å koste seg. Kjempe flott det, men når man har en turner i magen som endelig er stille og en snorkende mann som enda ikke har lagt seg, jo da vil man ha red og ro til å sove. 
  Opp på do måtte de jo også selvfølgelig, doen er vegg i vegg med rommet. jeg kjente jeg var små irritert over hver minste ting... Hørte kattene begynte å leke i gangen og hunden ville være med på moroa. 
  Til slutt sovnet jeg, sist jeg så på klokka var den 23.30 
  00.30 kom Stig tuslende inn på rommet å spurte om han skulle ta ut hunden. Når han kommer inn på rommet er han ikke så stille av seg, som regel er mobil lommelykten skrudd på og han lyser meg mitt i tryne or å se meg.  Ja du kan ta ho ut men ikke slipp ut kattene svarer jeg irritert. 
  Etter endel om og menn med styr av katter og hund så kommer han å legger seg med den irriterende lommelykten. 
  Det er ikke mye jeg husker annet enn at han fikk høre det. Jeg husker jeg var kjempe sur, jeg hadde fått så nok og ville bare sove. 
  Jeg visket ett unnskyld etter han hadde killet meg litt på ryggen... 
  Han sa det gikk greit....

  Jeg har vel alltid vært ei jente med bittelitt kort lunte om noe har plaget meg over tid, men nå som jeg er gravid så finner jeg liksom ikke lunta. Blitt skikkelig Pregzilla. Stig får trøste seg med at det bare er litt over en måned til termin så kanskje jeg finner lunta mi igjen :) 

  #Pregzilla #Gravid #November2016 #Mammblogg #Hverdag #Mammablogger

 • Publisert: 20.10.2016, 13:07
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • baby shower og bursdag

 • Publisert: 19.10.2016, 14:09
 • Kategori: Blogg

 • Dagene flyr jo nå, nå er det straks en måned til termindatoen. Jeg gru gleder meg veldig.
  Jeg ble overrasket men baby shower sist uke, det var kjempe koselig.  De hadde pyntet så flott og så mange herlige mennesker som kom. 
  Jeg ble helt satt ut av de lotte gavene. Prinsessa er bortskjemt allerede før hun kommer ut. 

  På søndag fylte jeg år... hele 27 år... Jeg som sliter litt med dødsangsten kunne tenke meg og stoppe opp litt nå å være 27 ett par år til før jeg går videre. 
  Jeg sov mye på bursdagen og hadde lite energi, så var ikke noe feiring annet enn at mamma inviterte oss på hjemmelagde boller og kakao. Var kjempe koselig.  På mandag var jeg ute med flere venninner og spiste på Egon, var litt feiring av bursdagen og litt godt å ut å gjøre noe sånn før prinsessa kommer. 

  Ellers så er alt med det samme her, utslitt, ubehag i bekkenet og kvalm. 
  Hadde det ikke vært for at jeg måtte føde ungen så kunne jeg ikke ventet med å å henne ut. Jeg er så lei. Vil ha kropen min tilbake. Vil ha energi og ork til å gjøre mye uten å få vondt og være kvalm...  Eneste trøsten er at jeg gjør det for henne og at det ikke er så lenge igjen før kroppen forhåpentligvis blir normal. Er bare den skumle fødselen jeg må igjennom.

  #Mammablogger #Babyshower #Bursdag #Gravid #Mammablogg 

 • Publisert: 19.10.2016, 14:09
 • Kategori: Blogg
 • 15 kommentarer
 • uvanlig opplevelse i går og en irriterende måte å våkne på

 • Publisert: 07.10.2016, 11:52
 • Kategori: Blogg
 • Hva er vel bedre enn å starte morgenen med å våkne til skriking? 
  Joda, selvfølgelig det meste. . . . 

  I dag var en slik dag, småen våknet og var tydeligvis ikke helt fornøyd. Stig sto opp med han da jeg er heldig å får sove eller ligge og slappe av lenger i senga om morgenen. Jeg sliter ofte med å få meg opp av sengen pga bekkenet er så ille etter jeg har sovet. 

  Jeg var glad Steffen våknet etter 7 i dag. Mine tanker går jo rett ned til leieboeren, stakkars. Er nok ikke bare bare å bo under folk med småbarn. Nå kommer det jo enda ett barn i november. Steffen kom inn grinende på rommet mitt å ba meg stå opp til slutt, så da måtte jeg vugge meg ut av sengen. 
  Humøret hans ble straks bedre når han fikk viljen sin, han ville nemlig ha minions genser under t skjorta. Litt synd jeg ikke fikk tatt bilde men turte ikke prøve en gang, humøret snur seg raskt når man akkurat har vært sinna. Så slang vi på han en grønn bukse han ville ha. Nydelig kombinasjon. 
  Med en 3 åring må man velge sine kamper. Om han vil gå med t skjorta over genseren så har jo ikke det noe å si. Må bare få skiftet på han før vi skal i selskap i dag. 

  I går hentet mamma Steffen i barnehagen. Han syntes jo det er så stas, og i går var det ikke bare det som var stas... Vi skulle nemlig ta med oss mormor å se på dinosaurer! Dinoworld var kommet til byen!  Steffen er blitt interessert i dinosaurer så dette var moro for han. 
  Når vi skulle parkere var det bare oss og en til bil der, det var så si helt tomt og alt så egentlig stengt ut. Men småen lyste opp og var klar for å se dinosaurene, så vi gikk bort der, var heldigvis åpent og etterhvert kom det flere folk. 
  Det var ett telt man kunne gå inn i, dinosaurene hadde sensorer eller knapper, så de rørte på seg og skrek etter oss. Steffen syntes det var gøyest med knappen som fikk den ene til å røre på seg. Det var skilter der så man kunne lese om de forskjellige dinosaurene. Kan ikke skjønne hvorfor de skal ha så vanskelige navn! Vi voksne var vel ikke like fornøyde med dette som det småen var. Kunne kostet litt mindre enn 150 per person altså. 
  Men showet de hadde hver time var litt stilig da. 
  Kom ei dame ut med en "babaydinosaur" hun sa litt fakta om den og vi alle kunne klappe den, så kom det blant annet en mamma dinosaur også da. Hun var ikke så rolig som de andre. Så dama ba alle holde litt avstand og trekke seg bort fra gjerdet. Så kom mamma dinosauren løpende mot oss. flere stokk og hun ene dama ramlet. Så stakk mammaen av og løp ut til oss, automatisk var jeg klar for å ta i mot det store hodet som kom mot magen min. Den kom i en god fart så var litt redd for at den skulle få stanget meg i magen...  Steffen ble litt redd med på pappa sine skuldre samlet han motet og vinket til dinosaur mammaen når hun gikk igjen. Steffen var storfornøyd for å ha sett dinosaurer :) 

  #Dinoworld #Barn #Mammablogger #Hverdag #Mammablogg

 • Publisert: 07.10.2016, 11:52
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Gravid uke 33

 • Publisert: 06.10.2016, 20:13
 • Kategori: Lille prinsessen min


 • Termin: 24 November

  Igjen til termin: ca 7 uker

  Kjønn: Jente

  Navn: Sandra 

  Aktivitet: På meg er det irriterende lite aktivitet, men hun derimot er en aktiv liten jente, spesielt om kvelden.

  Vektøkning: hele 20 kilo! Så blir hard å få de ned igjen.

  Utstyr: Vi mangler bilstol og seng så nå må vi snart forte oss litt.

  Plager: Kvalmen er til å leve med nå, må bare spise ofte og slappe av når det trengs, men bekkenet blir verre og verre. Sliter med ryggen og nakken også. 

  Kynner: Ja endel

  Om fødselen: Gruer meg veldig. Syntes det å føde er veldig skummelt da jeg ikke liker blod og gørr eller nåler. Jeg skal kjøre på med lystgass å alt jeg kan få denne gangen også. 

  Strekkmerker: Ja, spesielt på hoftene og lårene faktisk

  Utålmodig: Ja jeg er det, men samtidig stopper det litt med tanke på at jeg må igjennom fødselen før jeg får sett henne :P

  Sykehusbaggen: Jeg har skrevet opp alt jeg trenger så pakker det snart. 

  Tanker: Jeg gruer meg, men samtidig skal det bli godt å få treffe henne og få tilbake kroppen sin. Savner en kropp uten slike plager.
  Syntes det er vanskelig når jeg føler jeg ikke duger, Stig må gjøre det meste, Sasha får ikke helt det hun trenger. Heldigvis kan jeg kose meg med Steffen inne i senga om kveldene og få litt kvalitets tid med han sånn, men savner å kunne ha litt mer energi til han

  #Mammablogg #Gravid #Magebilde #Mammablogger #Morogbarn #Familie 

 • Publisert: 06.10.2016, 20:13
 • Kategori: Lille prinsessen min
 • 3 kommentarer
 • Lærer ikke bare greie ting i barnehagen

 • Publisert: 05.10.2016, 21:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Vi gjorde oss klare for å dra på middag hos svigers på søndag. Mor og far i huset stresset mens Steffen gikk fint rundt oss og ventet. Plutselig ble han irritert over noe, tror det var far som ikke helt hørte etter på han. Plutselig skriker han ut Sa**n Sa**n! 
  Jeg begynte å le der jeg sto på badet å hørte det, jeg trodde jo bare han sa noe feil som liknet. Men så skjønte jeg faktisk at han sa det han sa!
  Jeg og Stig holdt oss alvorlige å prøvde å forklare at det ikke var noe fint å si. 
  Vi ble ganske paffe, vi hadde ikke regnet med slike ord i så tidlig alder, han er jo bare 3 år. Den lille uskyldige skøyeren har faktisk lært sitt første stygge ord!


  Stig så på meg å spurte om jeg hadde bannet noe, jeg slenger av og til noen gloser når jeg for eksempel smeller lilletåa i sengekanter eller dørkarmer. 
  Men nei jeg hadde ikke sagt noe slik. Jeg spurte Steffen hvor han hadde hørt dette ordet. Han så bare på meg, jeg spurte om han hadde hørt noen si det her hjemme. Fikk fremdeles ingen svar... Har du hørt det i barnehagen?  
  Jo han hadde det, bestekompisen hadde sagt Steffen også måtte si det.  Jeg prøvde å forklare videre at det var en slem mann som heter det, så vi må ikke rope på han. Jeg hadde jo ingen anelse om hva jeg skulle si. 
  Steffen så rart på meg og hentet en av dinosaurene sine, så sa han at han heter Sa**n. 
  Så jeg var vel ikke så flink med den forklaringen hehe.  Vi har ikke snakket noe mer om det ordet å heller ikke hørt noe mer om det. 

  I dag når vi var på veil hjem fra barnehagen så sier Steffen plutselig fy fa** fy fa** fy fa**
  meg og Stig bare så på hverandre og valgte å late som ingen ting, heldigvis var det ikke noe mer enn det. Men må jo innrømme det er irriterende om den gutten skal drive å lære Steffen ett nytt banneord i uka! 

  Hvordan hadde dere forklart og taklet det? 
   

 • Publisert: 05.10.2016, 21:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 11 kommentarer
 • klarte det ikke denne gangen heller....

 • Publisert: 05.10.2016, 13:29
 • Kategori: Hverdagen min


 • Nå skulle jo jeg være flink å henge meg på den 30 dagers bloggingen.
  Men jeg må ærlig innrømme jeg forhånd skrev flere av innleggene og har ikke vært på blogg.no siden den 19.
  Har vel lært nå at jeg ikke skal bli med på slik noe mer da. 

  Det har ikke skjedd så veldig mye her i det siste. Sliter endel med bekken og hjelper ikke når jeg legger så på meg heller. Er ikke lett å trene bort fettet når man føler noen har slått deg med ett balltre mellom benene. Heldigvis har jeg noen dager som er veldig gode også. Så jeg kan føle jeg fungerer litt mer normalt. 
  Tror ikke min kropp er laget for å gå gravid. Så nå er det stopp på barn her i hus. Eller blir nok flere pelsbarn etterhvert men ikke noen jeg må føde selv. 
  Nå får vi jo en liten prinsesse og har verdens beste prins fra før av, føler meg veldig heldig og det er nok med to. 
  Man må jo ha nok av tid til de også og man må jo ha råd til barna sine. Hadde vi skulle hatt enda en så kan man vedde på at det hadde blitt tvillinger. Det har vi ikke plass til her i hus å da måtte vi kjøpt ny bil og hele pakka også :P 

  Nei nå må jeg få meg ut av senga og starte dagen. Er ikke lett når man er deprimert og lei av å ikke fungere så godt i hverdagen.
  Ønsker dere en fin dag :)

 • Publisert: 05.10.2016, 13:29
 • Kategori: Hverdagen min
 • 0 kommentarer
 • hits