Siljes dagbok

Tannlegebesøk

 • Publisert: 25.01.2017, 13:57
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Det er jo ikke helt det første tannlege besøk Steffen har vært på, men det er den første gangen han har latt seg undersøkes.

  Han gruet seg veldig og ville ikke til tannlegen. Etter mye om og menn så hjalp det om både mamma,pappa og babyen ble med. Så vi alle stilte opp og ble med.

  Vi fikk møte tannlegen og hun var kjempe herlig. Fikk kjapt sagt han gruet seg, før han kom inn å hørte det. Men man kunne nesten ikke merke det.

  Hun spurte om han kunne opp i stolen,men det ville han kun om han kunne sitte på pappas fang...

  Så da fikk pappa også satt seg i stolen.

  Tannlegen fikk fortalt litt hva de forskjellige tingene brukes ril og at hun ville telle tennene hans. Han gikk med på det, for han trodde han hadde 100 tenner så da måtte ho telle lenge.

  Han holdt seg for øynene pga det sterke lyset, så gapet han godt opp å lot henne telle og kjenne på tennene hans.

  Ho kom ikke helt til 100 da, men var 20 sterke og fine tenner. Han fikk spørsmål om hvor ofte de ble pusset, hvor ofte han spiste godteri og blant annet om brus drikking... Da svarer han ; Nei jeg drikker ikke brus, men det gjør pappa...han drikker brus han! Hehe

  Steffen fikk velge leke, det ble en gullring med en grønn stein på. Han har lenge snakket om at han vil ha ring på sin finger også, akkurat som mamma har.

  #mammablogg #tannlege #stolt #mammablogger

 • Publisert: 25.01.2017, 13:57
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • En stor dag i dag

 • Publisert: 21.01.2017, 21:22
 • Kategori: Lille prinsen min
 • I dag var plutselig dagen...

  Vi hadde ikke pratet om det og ikke planlagt noe rundt det, så jeg må ærlig innrømme jeg ble stresset og følte det ikke var den rette måten å gjøre det på.

  En så stor ting som å slutte med sutt krevde litt mer planlegging trodde jeg. Men neida, han skulle plutselig gi alle suttene sine til ekorn barna, akkurat slik jeg som meg. Det var slik jeg sluttet med sutt. Jeg kastet de ned i skogen til ekornbarna.

  Stig sa han skulle få en premie om han ikke sov med sutt i natt, så da gjorde han de klare. Han vasket de i bassenget som står på verandaen. Ekornene kunne jo ikke ha de skitne Hehe.

  Han kastet de over gjerdet og ned i skogen. Den ene traff treet og hang fast, så da måtte ekorn mor hoppe høyt får å få tak i de....

  Det var en litt betenkt gutt som sto der i pysjamasen uten sutter.

  Det stakk litt i mammahjertet. Han er ho så glad i den ene sutten. Det er bare den han vil ha. Alle andre er reservesutter og langt fra gode nok...

  Jeg snakket litt i hele dag om sutten, så han ikke glemte det å ville ha den når kvelden kom. Snakket selvfølgelig endel om noe han er så stolt over, det å være storebror.

  Sa at nå var han jo blitt så stor, å enda større nå som han har sluttet med sutt!

  Når natten kom så sa jeg vi skulle pusse tennene å finne bamsen, måtte ta meg i å ikke si bamsen og sutten.

  Når vi lå i sengen så koste vi oss med bamsene og ett eventyr, litt ut i eventyret spør han plutselig om ekornet har hentet suttene...?

  Jeg sa at hun sikkert hadde vært å hentet de nå. Så nå var ekornbabyene glade. Han ble stille og tenkte litt. Jeg snakket om hvor snill han var mot de og hvor stor han var blitt.

  Men ble ikke mer snakk om sutten og han sovnet fort etterpå, eneste var at jeg merket han brukte litt lenger tid på å slå seg til ro.

  Han var så flink. Ble så positivt overrasket!

  Blir spennende å se fremover.

  #barn #mammablogg #sutteslutt #mammablogger

 • Publisert: 21.01.2017, 21:22
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Jeg er så stolt

 • Publisert: 18.12.2016, 10:25
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Vi var spente på hvordan Steffen skulle være når babyen kom til verden.
  Han hadde snakket mye om henne og hvordan hun kunne sitte å spise ved hans side, hun kunne sove i sengen hans å alt. Han hadde virkelig sett dette for seg, men han skjønte nok ikke hvor liten hun var.

  Jeg lå på sykehuset og gledet meg veldig til Stig skulle komme med Steffen etter barnehagen.
  Han skulle endelig møte lillesøsteren sin og jeg skulle endelig treffe han igjen, føltes ut som det var kjempe lenge siden jeg hadde sett godgutten min.


  Jeg måtte ta frem mobilen og knipse noen bilder så fort jeg hørte de kom. Så første bilde er første gang han fikk se sin lillesøster....

  I dag er snuppa 13 dager gammel, og Steffen er enda så stolt og flink. Han har skjønt at hun er liten og ikke tåler så mye, så interessen for å leke osv er ikke så stor lenger men hun får endel muss og kos i løpet av dagen.

  Jeg vil si Steffen har vokst en god del etter han ble storebror.
  Han har alltid vært litt sjenert og han har hengt litt etter med snakkingen. Er sikkert grunnen til at han er litt flau av seg.
  Men en jordmor satt seg ned på kne forran han og spurte om han var storebror. Jeg tenkte jeg måtte svare for han igjen, men før jeg rakk å si noe så så han ja. Hun forsatte å spørre litt og Steffen svarte på alt. Meg og Stig så på hverandre og vi begge ble stolte men ovverasket. Han snakket med en helt fremmed dame! Han hadde ikke øyekontakt, men han svarte på alt!
  Etter han ble storebror har han begynt å svare alle som snakker til han, han har vokst så mye, jeg er så stolt av han.
  Han er så flink med henne og en kjærlig storebror.
  Han har virkelig blitt stor nå som prinsessa er i hus. Føler jo han er gedigen i forhold. :P

   Jeg er så herlig som har denne flotte familien min <3
   Jeg er så stolt over barna mine <3

  #Mammablogg #Stolt #Mammablogger #Familieogbarn #Familie

 • Publisert: 18.12.2016, 10:25
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 13 kommentarer
 • Du så meg ikke....?!

 • Publisert: 26.10.2016, 11:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Småen begynner å vokse til nå, han skjønner mer og lærer fortere. 
  I hans øye har mamma sett og vist alt. Helt til i går..... Da stakk han fingeren opp i nesen og tørket seg på genseren...på genseren av alle ting! 
  Så sier jeg; Nei men Steffen da, vi bruker jo papir... Han ser på meg litt overraskende å så kommer det ett undrende smil. Du så meg ikke mamma?

  Slenger inn bilder fra ett år tilbake <3

  Så nå er det slik det er blitt, han har skjønt at jeg ikke ser alt faktisk. For han prøvde seg med andre ting også i går, tok opp benene på bordet å kastet våtservietten han hadde brukt til hendene på gulvet. Hver gang jeg snakket til han så sier han, ja men du så meg ikke? 
  Liker ikke at han skjønner slike ting, jeg sa til han at en mamma ser alt! hehe 
  Han som har vært så lett å snakke til. Nå "motsier" han meg med spørsmål og er mer bestemt. Er vel slik det er å være 3 år. 
  Meg og Stig har kanskje vært litt bortskjemte med prinsen vår når jeg leser om de daglige kampene mange har med 3 åringene sine. 
  Men vi merker forskjell etter han begynte på stor avdeling i barnehagen, han ser opp til de store og har sine kamerater han sikkert skal tøffe seg litt for nå.
  Men banningen han lærte har det heldigvis ikke kommer noe mer av, satser på "Du ser meg ikke" går like fort over.  

  #Mammablogg #Foreldreogbarn 

 • Publisert: 26.10.2016, 11:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Lærer ikke bare greie ting i barnehagen

 • Publisert: 05.10.2016, 21:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Vi gjorde oss klare for å dra på middag hos svigers på søndag. Mor og far i huset stresset mens Steffen gikk fint rundt oss og ventet. Plutselig ble han irritert over noe, tror det var far som ikke helt hørte etter på han. Plutselig skriker han ut Sa**n Sa**n! 
  Jeg begynte å le der jeg sto på badet å hørte det, jeg trodde jo bare han sa noe feil som liknet. Men så skjønte jeg faktisk at han sa det han sa!
  Jeg og Stig holdt oss alvorlige å prøvde å forklare at det ikke var noe fint å si. 
  Vi ble ganske paffe, vi hadde ikke regnet med slike ord i så tidlig alder, han er jo bare 3 år. Den lille uskyldige skøyeren har faktisk lært sitt første stygge ord!


  Stig så på meg å spurte om jeg hadde bannet noe, jeg slenger av og til noen gloser når jeg for eksempel smeller lilletåa i sengekanter eller dørkarmer. 
  Men nei jeg hadde ikke sagt noe slik. Jeg spurte Steffen hvor han hadde hørt dette ordet. Han så bare på meg, jeg spurte om han hadde hørt noen si det her hjemme. Fikk fremdeles ingen svar... Har du hørt det i barnehagen?  
  Jo han hadde det, bestekompisen hadde sagt Steffen også måtte si det.  Jeg prøvde å forklare videre at det var en slem mann som heter det, så vi må ikke rope på han. Jeg hadde jo ingen anelse om hva jeg skulle si. 
  Steffen så rart på meg og hentet en av dinosaurene sine, så sa han at han heter Sa**n. 
  Så jeg var vel ikke så flink med den forklaringen hehe.  Vi har ikke snakket noe mer om det ordet å heller ikke hørt noe mer om det. 

  I dag når vi var på veil hjem fra barnehagen så sier Steffen plutselig fy fa** fy fa** fy fa**
  meg og Stig bare så på hverandre og valgte å late som ingen ting, heldigvis var det ikke noe mer enn det. Men må jo innrømme det er irriterende om den gutten skal drive å lære Steffen ett nytt banneord i uka! 

  Hvordan hadde dere forklart og taklet det? 
   

 • Publisert: 05.10.2016, 21:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 11 kommentarer
 • vondt i mammahjerte...

 • Publisert: 19.08.2015, 09:39
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Slenger med ett bilde fra han var liten... <3

  Jeg våkner av at min lille prins ropte eter meg på babycalen. 
  Jeg spratt opp og så solen stråle inn på rommet og kjente at kroppen var uthvilt. For en deilig følelse.

  I senga på rommet lå en fornøyd fyr som mest sannsynlig var like uthvilt som meg. 
  Tar jo på å være i barnehagen så søvn trenger man mye av da. 
  I dag skulle jeg levere han alene for første gang. Stig har sagt det går helt fint å levere han alene, litt grining i går når han gikk, men ellers er det ikke noe hardt. 

  Etter litt kost i sofaen og stelletid så var vi klare for å trille bort i barnehagen. 
  Men Steffen hadde plutselig ikke lyst å inn i barnehagen. Jeg prøvde å avlede med å snakke om å gøy de hadde det i går når de var på tur og matet endene med barnehagen. Det hjalp vel litt, men inn i barnehagen ville han bæres, han ville konstant holde de små sterke armene hardt rundt nakken min. 
  Han kunne ikke få nok kos av meg. 
  Jeg bestemte meg for å bli med han inn å sitte der litt, Stig sa han bare pleide gå bort å leke. Men neida, han ville ikke gi slipp på meg. 
  Jeg kjente jeg gruet meg masse til jeg måtte gå. Det var enda tidlig og det var ikke kommet så mange barn der enda. 
  Var en liten gutt som krøp rundt og ei jente som gikk forbi oss noen ganger, så ikke noen som hadde interesse for å leke med Steffen, utenom de voksne da. 
  De prøvde å få han med i lek. 

  Jeg syntes tiden raste, plutselig hadde jeg nesten vært det i 15 min. Jeg hørte hun ene voksne sa til Steffen Nå skal mamma snart gå..
  Ja jeg tok hintet, men jeg kjente jeg ikke ville. 
  Når Steffen sa nei og holdt rundt meg så ble det ikke lettere. 
  Jeg fortalte Steffen at jeg snart kom igjen. 
  Han ville ikke gi slipp på meg, han holdt meg i hånden mens jeg gikk mot døren, tårene trillet og jeg kjente det var sårt i mammahjerte, det gjorde faktisk vondt... 
  Steffen ropte nei, nei, nei.... Mens tårene trillet. Jeg ga han en rask kos å så kjente jeg at jeg bare måtte gå. 
  Jeg ville ikke, men jeg gjorde det. I det jeg går mot døren så forsikrer jeg meg om at de sender meg en meld om han ikke roer seg snart eller om det er noe... Ja de skulle selvfølgelig det så hun ene smilende. Jeg fikk presset frem ett smil, mens jeg i side-synet så en gråtende gutt som ville til mammaen sin. 

  I gangen ble jeg stående rett rundt hjørne slik t jeg kunne høre han, heldigvis var det ikke meg han ropte på nå, nå var det Stig, han snakket om Stig og bilen. Jeg skjønte han mente at pappaen måtte komme å hente han med bilen nå. 
  Jeg klarte heldigvis å gå fra barnehagen uten å felle en tåre. Men fra nå av vil jeg heller hente, så kan Stig levere. Hehe.
  Så vanskelig å gå fra en ulykkelig liten prins... 
  Eller kanskje det er nettopp det som skal til, at jeg må levere han litt oftere.... 

 • Publisert: 19.08.2015, 09:39
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Store prinsen min

 • Publisert: 17.08.2015, 20:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen har nå begynt i barnehagen. Tenk, nå går min lille gutt i barnehagen. Hjelpes å stor han er blitt.
  Husker enda da jeg satt i sofaen med den lille kroppen hans på magen min. Heldigvis pleier han enda være flink til å kose meg mye utover dagen. 
  Vi har vært i Danmark i en uke, så han gikk bare i barnehagen noen dager før vi reiste, så var litt redd for at det ikke skulle gå så bra igjen i dag, men Stig forlot han etter 15 min og hentet han ikke før på dagen. 

  Han sklir vist godt inn i gruppa i barnehagen, spesielt de på den store gruppa. Dette har gått over all forventninger, meg og pappaen er virkelig imponert og selvfølgelig kjempe lykkelige over at Steffen tar det så fint. 
  Siden han ikke har blitt passet så mye av andre, så var jeg redd han skulle savne oss for mye.
  Når han er ferdig i barnehagen skal han forklare alt han har gjort, noe som ikke alltids er så lett å skjønne da han ikke sier så veeeldig mange ord enda, men flink til å snakke med kroppen ;)

  Vi er veldig fornøyd med valg av barnehage og at han kom inn i den vi hadde på førsteplass. 
  Jeg føler de er kjempe flinke til å ta hensyn til barna å ikke bare følge boka.
  De har også en hjemmeside der vi kan lese om hva de gjør å se bilder. 
  Jeg satt i pausen på jobb i dag og bladde gjennom siden dems, ja jeg letet vel egentlig etter et bilde av Steffen. Jeg ladde og bladde til slutt ser jeg en smilende gutt som koser seg i barnehagen, sånn varmer ett mamma hjerte <3

  I dag måtte prinsen min finne sengen før kl 6 stakkars. 
  Jeg håper bare ikke han våkner kjempe tidlig i morgen, han var bare helt utslitt etter reisen og barnehagen. 


 • Publisert: 17.08.2015, 20:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 1 kommentarer
 • Var dette riktig valg for vår sønn?

 • Publisert: 18.06.2015, 19:08
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Ja, jeg sier det og skriver det hele tiden, Steffen har blitt så stor, jo større han blir jo flere valg må vi ta.
  Så i dag var meg og pappaen men han i barnehagen. 
  Han var på besøk i barnehagen for første gang i dag. Meg og min kjære gru gledet oss litt, tenk likte vi ikke folkene og miljøet?!
  Tenk kom vi til å føle at vi måtte finne en annen barnehage?!

  Vi fikk hilst på flere av de voksne og barna.
  De viste oss rundt på avdelingen og forklare oss masse av hva de holdt på med og hvordan det fungerte hos de.
  Det første Stig sa når vi kom ut av barnehagen var Ja, nå må vi bare bo her i Voiebyen Silje! 

  Så ja, vi likte oss der, Steffen følte seg fort trygg og vi føle oss veldig velkommen og trygge på å la de ha Steffen.
  Det var en stor lettelse. 
  Det er jo ett stort ansvar de i barnehagen har, man lar jo ikke hvem som helst passe barna sine. Jeg må ærlig innrømme det sikkert kommer noen tårer når han blir levert i barnehagen, ikke bare fra han men fra meg også... Er ikke lett å gi så slipp på en man har hatt med seg så si over alt i 
   2 år.   Men samtidig er det viktig for oss å lære oss å være mer fra hverandre.

  Jeg er så takknemlig for å kunne ha gått hjemme med han i litt over to år.
  Denne tiden får jeg aldri igjen med han og føler vi har et kjempe sterk og godt bånd sammen, det har vært noen harde dager og netter innimellom, men det kan ikke sammenliknes med all latteren og alle de flotte stundene vi har hatt sammen <3
  Syntes alle skulle fått mulighet til å være hjemme med barne sitt lenger jeg.

  #Familie #Barnehage #2år #Barn #Barnogforeldre #Foreldre #Kjærlighet #Voiebyen #Blogg #Hverdagsblogg #Mammablogg #Mammablogger

 • Publisert: 18.06.2015, 19:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • Må bare le

 • Publisert: 27.04.2015, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Til sommeren reiser vi til Danmark og sover over litt og tar en svipptur innom tyskland.
  Å da må vi ha passene klare, jeg og Steffen trenger da nye pass, Steffen har jo aldri hatt ett pass og mitt er gått ut for en god stund siden nå.

  Vi bestemte oss for å prøve å få tatt passbilde hjemme, da Steffen er ganske sjenert rundt fremmede for tiden og pass bilder har jo så mange regler. 
  Ikke for mye skygge, ikke hår foran øynene, se rett inn i kameraet, ikke ha åpen munn osv
  Så da var det bare å prøve, vi knipset og knipset... som dere ser, så er det ikke lett å få ett pass bilde av en 2 åring :P 

  #Foto #Mammablogg #Mammablogger #Barn #Pass #Reise #Bilde #Steffen #lol

 • Publisert: 27.04.2015, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 11 kommentarer
 • Lille gartneren

 • Publisert: 25.04.2015, 12:42
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Moren min er ganske blomster gal, jeg syntes selv det er fint med blomster, men jeg har ikke grønne fingre. 
  Flere i familien min er gartnere og jobber med blomster, men jeg har vist ikke arvet noe til den egenskapen.
  Enten gir jeg for mye eller for lite vann, så jeg liker best de ville blomstene som ikke trenger noe stell, men ser for meg at mamma kommer til å undervise meg litt om blomster i år

  Steffen syntes det er ekstra stas når han kan hjelpe mormoren sin med å plante blomster, det som er mest moro er jo når det skal vannes. Steffen elsker vann, men sier heller ikke nei takk til å grave i jord eller leke med kulene.

  Har DU grønne fingre?  
   
  #Vår #Sommer #Blomst #Blomster #Gartner #Steffen #Sønn #Mammablogg #Mammablogger #Barn #voiebyen

   

 • Publisert: 25.04.2015, 12:42
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 9 kommentarer
 • 2 år i går!

 • Publisert: 22.04.2015, 12:38
 • Kategori: Lille prinsen min

 • I går ble prinsen min 2 år.

  Jeg kan ikke tro at det allerede er to år siden jeg ble kjent med den lille krabaten.
  Men samtidig kan jeg neste ikke huske livet mitt uten han.
  Jeg kjenner det kribler litt i nesen og synes blir litt blurete når jeg tenker på det som skjedde for to år siden.
  Det var en tøff helg med mye smerter men en fantastisk opplevelse og helt utrolig når han plutselig bare var her. 
  Jeg nøt dagene etter på sykehuset husker jeg. Det var så stille og rolig og bare meg og han som var der og hjelpen var bare ett trykk unna. 

  Han er egentlig en veldig snill og forsiktig gutt, men man merker fort at han er i to års alderen, han skal klare ting selv og har sterke meninger.
  Sterke meninger er jo kjempe viktig å ha, men kan være en prøvelse for mor og far.
  Han er ikke så flink til å snakke enda men han forstår så mye og er flink til å gjøre seg forstått.
  i går sa han faktisk to ord etter hverandre, Det var "Mamma trykke"  Er jo litt moro på to års dagen sin ;) 

  Dagen hans ble feiret på søndag, da var besteforeldrene hans på øya så snille og lot oss feire der.
  Vi hadde nok rett og slett ikke hatt plass til alle her inne, men vi var heldige og fikk ett flott vær.
  Ungene var ute og lekte mesteparten av selskapet. Han fikk så mye fint og flere av lekene var ute leker så det passet jo bra når de kunne leke litt ute ;)

   

  #Mammablogg #Mammablogger #2år #April #Bursdag #Happy #Glede #Moro #Barn #Steffen #Prinsen #mor #Foreldreogbarn #Øya #Flekkerøy

 • Publisert: 22.04.2015, 12:38
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 13 kommentarer
 • Hiv o hoi!

 • Publisert: 16.02.2015, 22:23
 • Kategori: Lille prinsen min


 • I dag var småen sitt første karneval, jeg gledet meg! 
  Han viste jo ikke hva han skulle, men jeg gledet meg mens jeg fant ut hvordan jeg kunne lage kostyme av noe vi hadde hjemme.
  Fant ut at det letteste var å lage småen om til en liten pirat.
  Verre var det å få bilde av det :P

  Det var karneval på mødregruppen, var første gang vi var nede med de store, Steffen likte seg der.
  Han liker seg litt bedre med de som er litt større enn han.
  Det var ansiktsmaling for de som ville ha, og fiske dam der de fisket opp hver sin godteripose :D
  Sto både frukt og brownie på bordet, ja du kan jo gjette hva jeg valgte ;)
  Slankingen tar jeg en annen dag.....som vanlig :P

  Rart å tenke på at for to år siden så herjet han inni magen min, sparket meg i ribbenene og bokset på blæren min!  
  Å nå er han jo blitt så stor, gjør seg forstått og forstår så mye :D

  #Kup #Mødregruppe #Karneval #Steffen #Mammablogg #Mammablogger #Hverdag #Blogg #Foreldre #Barn #Mamma #Mor #Hjemmelaget #Pirat #Kostyme #Kristiansand #Voiebyen

 • Publisert: 16.02.2015, 22:23
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • Tisset i doen!

 • Publisert: 30.01.2015, 09:00
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Tullegutten som ville bade i balje i stedet for badekaret :P Forandring fryder

  Ja var kanskje en spesiell overskrift i dag, men jeg fant ut jeg måtte blogge om det.
  I går satt nemlig småen på doen for andre gang og han presset og presset. plutselig så han ned å der kom det en liten stråle. Han var stolt og mammaen og pappaen feiret det med masse ros og klapping. Jeg liker å feire de nye små tingene. Det var så gøy å se å stolt han var over at han klarte dette.
  Tenkte meg at ikke det tok så lang tid til han skulle klare dette, for han syntes det er veldig fascinerende å tisse. Når han bader/dusjer så tisser han 4 ganger før jeg klarer å spyle han ferdig :P 

   

   

  #Foreldre #Barn #Hurra # #Steffen

 • Publisert: 30.01.2015, 09:00
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • Hard men koselig natt

 • Publisert: 18.01.2015, 14:02
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Nei, var ikke fyll og fanteri som gjorde natten hard, når man er småbarnsmor så er det andre ting som prioriteres. 
  I går kveld når Stig hadde lagt seg, begynte jeg å sortere bildene på dataen.
  Hadde en gammel treg data liggende som jeg endelig orket å begynne på.
  Når nesten alle filene var lastet på så hørte jeg lyder fra babycalen...igjen...
  Jeg fortet meg inn for å gi sutt og ett nuss i panna, men når jeg kom inn så begynner han å små skrike. Han roper nei og vrir seg.
  Regner med prinsen drømte noe som ikke var så gøy.

  Jeg sto der litt å strøk fingrene gjennom håret hans. Han tittet opp på meg og la seg godt til rette.
  Da jeg sluttet å stryke han gjennom håret tittet han opp på meg.
  Jeg fant ut jeg bare måtte sitte der og vente til han følte seg trygg igjen. Tankene mine gikk fort over på dataen og bildene, jeg hadde jo så lyst å få gjort det ferdig.
   
  Jeg prøvde noe jeg aldri skulle prøvd på, jeg prøvde å snike meg ut av rommet.
  Da kom skriket, skriket om at han ikke ville være alene.
  Jeg måtte fint snu.
  Jeg gikk opp i sengen etter en liten stud med vill skriking.
  Naboene må jo tro vi er fæle med lillemann stakkars.
  Jeg satt meg i sengen å ikke lang tid etter tok han sutten og bamsen og la seg fort ned i fanget mitt og dro dynen godt over ørene.
  Han er så lik meg når vi sove, pakker seg godt inn å diller og danderer.

  Da jeg hadde sittet der i rundt en time å han enda tittet ofte opp på meg så fant jeg ut at jeg ikke orket lenger. Nakken var vond.
  Jeg klarte ikke sitte i ro heller lenger oppi sengen og jeg viste det var umulig å snike seg unna utenat han kviknet til. 

  Jeg spurte om han ville ha drikke, han nikken og sa Takke takk.
  Når jeg skulle finne drikke fant jeg ut at jeg kunne gå ut av rommet uten grining, så da løp jeg inn på do, ryddet bort litt snacks av bordet og gjore meg klar for sengen.
  Tenkte om han ikke sovnet nå så måtte jeg bare ta han inn i senga, da pleier han jo sovne kjapt.

  Når vi lå i sengen og mine øyne sklei sakte men sikkert igjen, kjente jeg noen små tær som sparket av meg dynen, jeg dro dynen oppover skuldrene igjen.
  Da skjedde det samme, de små tærne sparket av meg dynen igjen og jeg hørte en liten latter.
   Jeg fant ut jeg bare skulle late som ingen ting å tåle litt kulde. Men det ga seg ikke, han tullet mer og mer.
  Til slutt sa jeg at jeg går om han gjør slik, han tenke litt før han begynte å tulle igjen, reiste meg opp å gikk mot døra.
  Mammmmmmmmaaa...!    skrek han. 
  Jeg kom tilbake å la meg ned igjen, med dynen over meg.
  Steffen la armene rundt halsen min og trakk meg mot han.
  Får en deilig følelse lå jeg og tenkte mens jeg smilte.
  Disse nettene som er slik er tunge, men det som hjelper er å tenke på at jeg aldri får denne tiden igjen.
  En dag vokser han fra den kosingen, dessverre kommer det en dag der jeg ikke er bestevennen hans lenger.
  Så jeg tar vare på disse gode stundene.

  Vi hadde ulike ønsker en god stund til, jeg ville sove, han ville leke.
  Vi alle tre fikk ro i sengen etter ett en laaang stund.

  Etter luren til småen så skal vi på tur, det blir koselig.
  Nå kommer solen også frem.

  Ha en strålende søndag og nyt de små øyeblikkene i livet.  
   #Mammablogger #Barn #Familie #Foreldre #Livet #Natta #Steffen

 • Publisert: 18.01.2015, 14:02
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • Heldige meg!

 • Publisert: 02.09.2014, 14:31
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Steffen står som regel oppi handlekurven når vi er på butikken, han liker ikke å sitte i setet så da får han viljen sin, hvem liker å ha en skriket unge i butikken? 
  Er heller ikke sikkert når det ikke er noe seler i de stolene som henger på handlekurven.
  Sist vi var på butikken begynte han faktisk å legge opp varene av kurven og opp på kassen. 
  Det har han aldri gjort før, å han ble så stolt over at han fikk lov til å gjøre det, måtte selvfølgelig hjelpe til litt med melken og det andre så ikke
  det plutselig skulle treffe bakken.
  Er helt utrolig hvor stor han begynner å bli og hvor mye han skjønner.
  Tiden går jo så fort. 

  Han er blitt en fantastisk liten gutt, han er snill og liker å dele.
  Blir ganske fort trygg på mennesker og kan gjerne dele ut noen koser :)
  Koser fra Steffen er noe av det beste som finnes, når man kjenner de små tynne armene holder hardt rundt nakken min så kunne jeg ønske jeg kunne stoppe tiden.
  Jeg er virkelig heldig som har den fantastiske gutten <3

  #Mammablogger #Mamma #Barn #Steffen #Heldig #Glede #Blogg #Foto #Bilde

 • Publisert: 02.09.2014, 14:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Spennende utenfor vinduet!

 • Publisert: 12.08.2014, 12:08
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Steffen er fascinert av bestefaren sin når han er her og maler og vasker på huset.
  Hver gang jeg sør han hvor bestefar er så klatrer han bort over alle lekene i lekekroken sin og ser ut vinduet.
  Han fikk noen leker av pappa og Hilde sist de var opp om. 

  Han er utrolig heldig som har så mange eldre barn rundt seg.
  Han arver mye flott :D 

  Disse var det gøye lyder i, de sa bokstaver, farger og sang.
  Blir spennende å se å lang tid det tar før jeg går lei av de lydene :P

  #Steffen #Bestefar #Vennesla #Barn #BB #Hverdag #Hverdagsblogg #Blogg #

 • Publisert: 12.08.2014, 12:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 12 kommentarer
 • Viktig å dele..... Eller ikke....

 • Publisert: 11.08.2014, 11:11
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Publisert: 11.08.2014, 11:11
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 12 kommentarer
 • 15 mnd kontroll

 • Publisert: 04.08.2014, 20:19
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Rart å se tilbake på bilder fra han var baby, han har blitt så stor <3


  I dag var det tid for kontroll på Steffen.
  Mamma skulle heldigvis bli med. Syntes det er litt greit å bli kjørt og ha noen med meg når han skal ta vaksine. 

  I dag oppførte han seg veldig bra, trodde ikke han skulle være så lett å avlede.
  Mens jeg satt å snakket med helsesøsteren satt Steffen og mamma fint plassert med hendene oppi lekekassen og gravde etter biler. 

  Helsesøsteren sa at hode han sitt hadde begynt å vokse mer jevn med kroppen nå, og så stor forbedring med øyet, så hun lurte på om vi hadde vært på sykehuset. 
  Veldig glad vi slapp det og at det er blitt så mye bedre. Jeg legger jo ikke merke til det lenger.

  Han hadde blitt 85 cm lang 
  Hodet hans var 49,5 49,5
  Og han veide nå 11.730

  Etter Helsestasjonen gikk vi på kafè og koste oss, Steffen fikk en ny «tut-tut» av mormor.
  Han lekte med den i hele dag, han kunne nemlig åpne og lukke taket, så da la han sutter og solbrillene oppi og kjørte rundt med de i hele dag. 

  Nå er det bena på bordet og se på teen mom på mtv :D

   #Mtv #Teenmom #Kontroll #Helse #Barn #Steffen #Vennesla

   

 • Publisert: 04.08.2014, 20:19
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 9 kommentarer
 • Ikke den smarteste moren som finnes...

 • Publisert: 16.07.2014, 21:56
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Jeg er ikke den smarteste moren som finnes.
  Det er blant annet en ting jeg kunne ønske jeg gjorde annerledes med Min kjære sønn, jeg kunne ønske jeg var smart nok til å vende han til sko.
  Nå har jeg en på over ett år som hyler, river av seg skoene og får raserianfall hver gang jeg prøver ta de på.

  Det hadde jo vært mye lettere å få han til å gå med sko, om jeg hadde vent han til det fra han var bitteliten. Da hadde han jo ikke revet de så lett av som han gjør nå.

  I dag slo vi rekord. Gikk helt fra verandaen til hundegården og tilbake igjen på sko! Jeg håper virkelig vi greier det i morgen også, for plutselig er sommeren over å man må ha på ordentlige sko hver gang man skal ut.

  Går dine barn fint med sko, eller må du ta en liten kamp du også? 
   
  #Familie #Sko #Barn #Steffen #Mamma #Mammablogger #Mammablogg #Familieblogg #Familieblogger #Vennesla #Kamp

   ss


 • Publisert: 16.07.2014, 21:56
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 18 kommentarer
 • Finnes det tålmodige barn? hehe

 • Publisert: 14.05.2014, 18:07
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Unger er jo dessverre ikke født med tålmodighet, så nå prøver vi å øve litt på det så vi kanskje slipper de sinnaturene hans. Han er jo bare ett år, men en svært bestemt og sta liten man.
  Som jeg har skrevet tidligere så tror jeg jo det er positivt å være sta og ha viljestyrke, da kommer man nok lenger i livet enn de som bare gir opp med en gan.
  Kunne jo bare ønske han ikke klikket når han ikke fikk det som han vil. Hehe

  Så nå har vi noen ganger daglig litt rolige leker, der han må konsentrere seg. Han faller helt ut i sin egen lille verden.
  Han har blitt kjempe flink og syntes det er veldig stas å mestre å putte ringene på stangen.
  En kjempe grei leke.

  Steffen er også blitt så mye flinkere til å reise seg opp å gå når han vil bort til ting.
  På mandag så gikk han nesten hele tiden, akkurat som han ikke gadd å krype.
  Men i dag er han litt mer på knærne igjen.  Er så moro å se den lillemannen stabbe seg rundt her med litt usikre steg. Han smiler og blir så stolt når vi heier på han og klapper for han.


  #Mammablogg #Mammablogger #Hverdag #Hverdagsblogg #Blogg #Barn #Lære #Sinne #Lek #Sta #Steffen #1år #Gå

 • Publisert: 14.05.2014, 18:07
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 7 kommentarer
 • 1 åring i hus!

 • Publisert: 23.04.2014, 12:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 21 April var dagen der Steffen feiret sin første bursdag.
  Helt utrolig at han nå er ett år.
  Meg og Stig gikk inn å gratulerte han så fort vi hørte han på babycalen på morgenen.
  I senga satt den lille glade gutten vår, som på en måte ikke virket så veldig liten lenger.
  På dagen kom Pappa og de på besøk for å feire Steffen litt, da han skulle jobbe senere når vi skulle ha selskapet. Var egentlig veldig greit pga plassen, hehe Vi hadde jo invitert rett rundt 30 personer!

  Meg og Stig bakte kaker og små stresset for å få alt klart til selskapet.
  Det ble rullekaker, bløtekaket, muffins og chips og litt smågodt.
  Så hadde Tonja bakt sjokoladekake, far til Stig hadde laget sjokolade muffins og Veronica hadde tatt med krydderkake så var nok av å velge mellom.
  Skulle egentlig lage 2 banankaker også, men kanskje like greit jeg ikke rakk det.
  Fryseren vår er full av kaker :P

  Steffen fikk en hau av leker, slikkelig bortskjemt.
  Var både klær, telt, ball, tunell, bamse, duplo, penger, hoppe ku og leker med lyd og lys.
  Han storkoser seg med å leke med de nye lekene.
   


  Gøy å våkne opp neste dag med masse nye leker ;)


  #Bursdag #Mammablogg #Mammablogger #Foto #Barn #Steffen #1år #Selskap #Kak
  #Bursdag #Mammablogg #Mammablogger #Foto #Barn #Steffen #1år #Selskap #Kaker

 • Publisert: 23.04.2014, 12:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 17 kommentarer
 • Bursdags ønsker til prinsen

 • Publisert: 14.04.2014, 20:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Da er det en uke til Steffen sin bursdag.
  Det kommer en del meldinger og hva han ønsker seg.
  Lenge leve meg og mine dårlige forklaringer, så legger inn bilder her.

  Tøy er jo noe han alltids trenger, Jeg elsker jo når han får tøy. Hehe.
  Enten det er pyjamas, lue, bukser, genser, smekke eller body. Vi trenger alt.
  Han begynner straks å bruke størrelse 92.
  Han passer en god del i 86, men noe er for lite.  Dra leker er noe av det gøyeste akkurat nå, så så jeg de hadde en telefon som var draleke, den tror jeg er midt i blinken for han, han  elsker å dra leker etter seg og han tror jo alt er telefon, hans snakker i fjernkontroller og alt som er.

  Badeleke er fint å ha, han elsker å sitte og plaske i badekaret og han burde vel ha en leke eller to i bassenget han skal ta i bruk i sommer.

   

  En lett barne ball ønsker han seg også. 
  Han har begynt å syntes det er morsomt å trille ball til hverandre. 

  Leker med lys og lyder er en stor slager ;) 

  På sparkjøp er det ett elefant telt han liker godt, og Ikea har en sånn gå tralle han syntes er morsom å samle ting i og tuste rundt med. Kom på nå at han ønsker seg sånn putteboks også og drømmehagen film.
  Jeg liker godt læreleker også, men er jo ikke mer som skal feires :P


  Jeg la inn litt bilder som jeg hentet fra toysrus.
  De er nok ikke de billigste, men var en nettbutikk som hadde mye, så noe alla det som er på bildene ønsker han seg, men blir glad for alt. 

  Og sist men ikke minst, han elsker jo smoothie, så det er også en slager ;)

  Sorry rotete innlegg, sitter her med med feber å vil bare krype under dynene, men lovet å bli ferdig med denne i dag, ser i kryss så beklager om dette er vanskelig å tyde, hehe

  God natt! 

  #Ønskeliste #Bursdag #H&M 

 • Publisert: 14.04.2014, 20:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Nå har jeg lov til å være litt stolt!

 • Publisert: 29.03.2014, 22:20
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Nå er jeg så glad!
  Steffen gjør små ting som får meg i godt humør hele tiden, men i dag ble jeg ikke bare glad, jeg ble litt stolt også.  Småen har tatt sine første ordentlige steg i dag, han begynte på mandag i denne uken å ta noen små «prøveskritt» men i dag tok han to ordentlige, ikke etter hverandre men er hvertfall en begynnelse.  Kjempe moro er det uansett, får håpe han har begynt å gå til ett års dagen sin
  Fikk jo selvfølgelig ikke tatt noe bilde av han mens han gikk så lenger bare tilfeldig bilde av mine to søte <3

   

  #Mammablogg #Steffen #Første #Mammablogger #Foto #Bilde #Stolt #Vennesla #Kristiansand #Barn

 • Publisert: 29.03.2014, 22:20
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • Spiseproblemer....

 • Publisert: 27.03.2014, 15:39
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Nå sitter jeg her å hører på radioen der somebody that i used to know spiller, har lyst til å synge med for full hals, men må begrense meg siden jeg akkurat har lagt småen.
  Hører på babycalen at han faktisk ligger å synger nå. Hehe.

  I de siste dagene har jeg slitt med å få han til å spise mat, grøt, mme og alt som ikke kan plukkes opp å spise vil han ikke ha i munnen. Får jeg først lurt inn en skje med grøt så spytter han det rett ut igjen, tar det i hånden og klemmer på det til det sklir mellom de små tjukke fingrene.
  utrolig irriterende, blir så masse gris.

  Så nå når han fikk mat så kokte jeg opp vann og blandet vann og grøt.
  Blandet ikke så mye som vanlig. Tok å smurte ett lag med grøt på 2 skiver og la de oppå hverandre.
  Han så rart på meg men han spise opp alt, innimellom der fikk jeg lurt inn noen få skjeer med grøt. Var bare en av dem som kom ut igjen!

  Jeg vet ikke om jeg «kan» slutte med grøt enda. Han burde vel ha det så lenge det ikke er så mye pålegg han kan ha enda? Har ikke peiling på sånn, men tenker det er lurt for han å få i seg noe annet enn bare skive å frukt utenom middagen da.

   

   

  #Mammablogger #Bilde #Barn #Steffen #mammablogg  #Vennesla 

 • Publisert: 27.03.2014, 15:39
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • 11 måneder

 • Publisert: 21.03.2014, 20:51
 • Kategori: Lille prinsen min
 • I dag er det en måned til jeg har en liten gutt på 1 år!
  Han er blitt 11 måneder i dag. Lille gullet mitt som vokser så fort!
  Kan ikke tro at det er ett år siden jeg gikk høygravid og gruet meg til fødselen. 
  Gruet meg jo til fødselen så si fra jeg fant ut jeg var gravid. Hehe
  Ett år siden de små spisse benene sparket meg i ribbena.


  Rett etter han ble 10 måneder begynte han å spise litt selv. 
  Han har jo før bare stappet det han kunne i munnen, men nå er han blitt litt forsiktig så da for han spise litt kjeks og skive selv.  I begynnelsen av denne måneden lærte han også stå selv.
  Han reiser seg opp like godt om han står midt på gulvet som når han støtter seg opp etter noe.
  Han er heldigvis ikke en ramp, han river ikke ned alt som står i huset, har jo «Barnesikret» det en del, men vil ikke ta bort alt, mener barn burde lære seg hva som er lov å ikke lov.
  Vann skålen er det eneste han ikke gidder høre på. Den er jo super gøy. Så den setter jeg bort når han har tilgang på kjøkkenet. Men det meste av pynten min får lov til å stå i fred og ro ;)


  Støvsugeren er enda en av de gøyeste lekene. Han drar den med seg over alt i huset.
  Når jeg støvsuger skal han hjelpe til så godt han kan, er ikke langt unna når jeg finner frem støvsugeren. 
  Håper han liker den like godt når han kan gå, da blir det greit å få han til å støvsuge litt for meg ;)  Han har også begynt på sin fjerde tann, det er den nede til venstre for den ene fortanna.
  Er enda ikke tegn til noen tenner oppe, kun de 4 nede som er kommet frem.
   

   
  Så har han fått sin første «Blåveis» 
  Han fikk ett bittelite kutt da han dunket seg i trappa, men den er enda veeeldig gøy å stå å banke på.
  Litt mer forsiktig med trappa ble han,men ikke uinteressert i den fordi om det var vondt.
   
   

   

  På onsdag denne uka tok han sine første steg alene bak bilen sin.
  Han er så stolt. Jeg klapper og heier på han hver gang så han skal syntes det er like moro hver gang.
   


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


  #Mammablogg #Foto #Hverdagsblogg #Steffen #2014 #Baby #Barn #11måneder #Mammablogger #Bilder 

 • Publisert: 21.03.2014, 20:51
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 7 kommentarer
 • Opp på to!

 • Publisert: 19.03.2014, 21:15
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen har ikke vært så glad i å øve på å gå så har bare latt han krype om det er det han vil.
  I dag overrasket meg med å reise seg opp bak bilen sin, han tok tak i den å begynte å gå. Jeg klappet og heiet.
  Han var så stolt, lille bollekinnene skinte mot meg mens han smilte så godt han kunne.
  Er jo ikke så lenge siden han lærte å stå alene heller, han lærte det i begynnelsen av måneden... så han gjør det nesten hele tiden å ser på meg mens han venter på at jeg skal klappe og heie på han. 

   


  #Mammablogg #Bilder #Foto #Barn #Steffen #Mammabogger #Gøy #Jippi

 • Publisert: 19.03.2014, 21:15
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 9 kommentarer
 • Tullegutten min.

 • Publisert: 03.03.2014, 14:46
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen er en liten klovn. 
  Det gøyeste han vet er å tulle. 
  Han lager vel tulle fjes så si hele dagen når vi er hjemme. 
  Kniper øynene igjen, opp med haka og båser luft ut og inn av nesa så fort han kan. Hehe
  Vi ler hver gang?  Å så har han begynt å vinke til alt vi går forbi når jeg bærer han, enten det er speilbilde hans, en lampe eller dører.
  Er nok en kombinasjon med det at han akkurat har lært å si «se» og peke :P 


  Steffen lekte og koste seg i lekegrinden i stad, når jeg var opptatt.
  Merket han ble litt stille, så jeg gikk å så til han.
  Det sto han å danset til tv mens han hadde kledd av seg buksen og strømpe buksa.
  Så nå har han lært det det også. Har måtte kle han 2 ganger i dag. Håper det er glemt når han våkner igjen :P


  #Foto #Mammablogg #Steffen #Prinsen #Søt #Barn Tull# #Gutt #Tullegutt #Hverdag #Blogg #Hverdagsblogg #Mammablogger #Bilde

 • Publisert: 03.03.2014, 14:46
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • 10 måneder

 • Publisert: 24.02.2014, 11:45
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Småen har allerede blitt 10 måneder. Er 2 måneder til han skal feire sin første bursdag!
  21 Ble han 10 måneder, etter som formen ikke har vært så god så legger jeg ut ett lite innlegg om det nå? Bedre sent enn aldri sier de.

  Det har ikke skjedd så mye mer denne måneden. Han har vel blitt litt mer ramp og liker å utforske mer og mer. 
  Han skjønner enda ikke nei. Han syntes det bare er morsomt når han ikke får lov til ting. Da er det ekstra gøy. Så gjør som småen som man gjør med valper, avleder så godt man kan ;) 

  Han står somregel med bordet og danser etter lyden på tv`n eller prøver å rydde ned alt vi har på bordet. Vist ikke finner vi har rundt støvsugeren. Han elsker å dra den med seg rundt forbi i stuen og trykke på knappene.
  Han prøver å si pus mens han stryker forsiktig over pelsen før han plutselig bestemmer seg for å se om han kan spise ørene til kattene. Men godt han er mer og mer forsiktig. Kan jo være det er pga han har fått noen slag av kattene.  #Mammablogg #Blogg #Steffen #10 #Mammablogger #10måneder #Barn #Baby #Bilder #Foto Bilde

 • Publisert: 24.02.2014, 11:45
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Han er så herlig, jeg er så heldig...

 • Publisert: 28.01.2014, 12:52
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Når Steffen sitter oppi lekegrinden og studerer bamsen, begynner å synge og snakke til den, så får jeg bare lyst til å krype oppi der å kose han.
  Han er så heldig den lille gutten min, utrolig at han er så stor allerede.  

  Er kjempe gøy å snik kikke bort på han når han leker og styrer oppi der, sitter og blar i babybøker
  og studerer bildene som er på sidene.
  Lurer så på hva slags tanket som går oppi den lille søte hjernen hans.
  Er så utrolig heldig som er mor til denne gullegutten.
  Gleder meg til alt det gøye vi skal oppleve sammen.


  #Mammablogg #Steffen #Foto #Bilder #Barn #Heldig #Familie

 • Publisert: 28.01.2014, 12:52
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • 9 Måneder

 • Publisert: 21.01.2014, 10:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen er blitt hele 9 måneder!
  Han er blitt en liten hissigpropp.
  Han er sta og vet hva han vil, han kan bli litt irritert da tålmodigheten er kort.
  Men han har alltids ett rett rundt hjørnet. Er han sur og ikke får til det han vil, så setter han seg ned og begynner og klappe etter han har kjeftet ferdig på det han ikke greier, da klapper han og ler og ser bort på meg og venter på at jeg skal bli med på moroa. Han er bare herlig.

  Hva som er nytt nå som Steffen er blitt 9 måneder.
  Steffen har utviklet seg veldig i de siste månedene.
  Han spiser og drikker selv. Han kryper veldig fint og er blitt flink til å kjenne igjen navnet sitt.
  Endelig har han begynt å stryke på kattene når han koser i stedet for å krype etter de å prøve å lugge de, eller dra av de ørene. Altså jeg lar han ikke gjøre det men er det hen hele tiden prøvde på.

  Tullegutten min elsker å få oss til å le, å skape seg er jo noe av det gøyeste, men nå har han heldigvis slutter å gjøre seg til hver gang han ser en mobil eller ett kamera. Lille klovnen.

  Han er blitt mye mer selvstendig nå som han kan krype rundt, sette seg, reise seg og gå litt bortover med støtte. Ikke alltid like gøy for mor når han er over alt å skal leke med pynten eller rote rundt med det han finner.

  Nå som han er blitt så stor at han kan spise skive med leverpostei på alene, så er Sasha stor fornøyd.
  Steffen deler alltids, hun sirkler rundt stolen hans som en sulten hai hver gang han sitter oppi den.


                                                                               Elsker min lille prins <3

   


   

  #Mammablogg #Bilder #Steffen #Tullegutt #9måneder #Prinsen #Foto


 • Publisert: 21.01.2014, 10:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 15 kommentarer
 • Unger spiser det de ser, uansett om det er bæsj eller tyggeben

 • Publisert: 20.01.2014, 17:43
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Jeg satt på dataen i min egen lille verden og kikket rundt på Ebay.
  Elsker Ebay så var som sagt helt i en annen verden. Steffen satt og koste seg i lekegrinden.
  Etter en liten stund så ble han unormalt stille.
  Jeg så bort på han og der satt han blid og fornøyd med?

   
  (Er ikke en bussemann under nesa, han har spist Mais Chips :P )

  Joda, Sasha sitt tyggeben. Han elsker de!
  Jeg måtte forte meg å knipse ett bilde fra han, før jeg fjernet benet til hans store fortvilelse.
  Er sikkert kjempe godt å tygge på når han klør i tennene.
  Lurer på hvem den skyldige var?  Var nok Sasha som hadde vært snill å skulle la han få tygge litt
  på godsakene hennes. Steffen ser alltid etter tyggebenet når han kryper fritt i huset.
  Så han var ekstremt fornøyd når han kunne få det servert i lekegrinden. Hehe. . . 
  Hørt om så mye rart barn putter i seg, så syntes ikke tyggeben er så ille da.
  Husker ei vennine av meg spiste på bæsj når hun var liten. Hehe noe så ekkelt.
  Stakkars unge. Hvem gjør sånn?! :P


  #Mammablogg #Barn #Steffen #Bæsj #Hund #Dyr

 • Publisert: 20.01.2014, 17:43
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 15 kommentarer
 • 8 måneder

 • Publisert: 25.12.2013, 23:38
 • Kategori: Lille prinsen min
 • På lørdag ble prinsen 8 måneder.
  Han har nå fått 1 tann og nr 2 er snart ute.
  Han går når vi holder han i hendene, han har endelig lært seg å sitte oppe. Så nå setter han seg og leker fint. Grinden er endelig gøy å være i når man kan holde i grinden og bruke den som hjelp når han vil reise seg. Han setter seg på kne og «danser» og ler mens han ser på oss.
  Er mye enklere nå når han kan være litt mer oppi der. Han fikk masse leker til jul, med lys og med lyd så han er storfornøyd, og det er vi også. Litt enklere å gjøre noe uten å drasse Steffen med seg konstant, for når han ikke vil være i grinden og det er fyr i ovnen, så får vi ikke gjort noe. Han forsvinner jo så fort nå som han kryper, for alt skal utforskes.  Er en gøy alder han er i nå.

 • Publisert: 25.12.2013, 23:38
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • I natt var det forferdelig. . .

 • Publisert: 25.11.2013, 21:38
 • Kategori: Lille prinsen min


 • I natt var det forferdelig vondt. Jeg hadde sovet nesten en time.
  Så hørte jeg Steffen våkner på babycallen. Jeg sto opp, gikk over gangen og ga han sutten. Han snudde seg fornøyd til siden og la seg godt til rette. Jeg var jo måtte stå opp så jeg tenkte jeg likegodt kunne gå ned og legge litt mer ved i ovnen.  I det jeg tar i vedkubbene og åpner døren til ovnen så hører jeg han begynne å grine. Jeg fikk kastet de inn og lukket døren før jeg løp opp. Han hostet og gurglet i halsen i mellom skrikene. Jeg fikk ikke roet han så jeg løftet han opp og holdt han godt inntil meg. Det hjalp litt, men gikk ikke ann å legge han fra seg så han ble med inn i sengen vår. Stig fikk passet på han og kost med han, mens jeg løp ned og varmet en flaske. Det hjalp heldigvis litt når han fikk i seg flasken med melk og en paracet. Men det tok litt tid, i mens han grein så var det så vondt for meg også. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre, han fant en god liggestilling så gikk det 3 min så hostet han og da begynte han å grine. Off. Stakkars lille gutten min. Når han endelig fikk roet seg så lå jeg i en ganske vond stilling, men så lenge gutten min var fornøyd så gjorde det ikke noe? Nå har han sovet i ca 20 min og han har sovet godt til nå, håper det fortsetter gjennom hele natta. Ikke lett å vite hva jeg skal gjøre når han har det sånn.  
  Vi var en tur hos mammas mann å spiste en knall god middag i dag og så fikk vi en god dessert også ;)
  Var koselig og godt med hjemmelaget kjøttkaker, spesielt når man er sliten etter natten. 

  Ønsker dere en god høst kveld 

 • Publisert: 25.11.2013, 21:38
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 1 kommentarer
 • Prøvde meg på julebilder av prinsen.

 • Publisert: 23.11.2013, 12:40
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Tenkte jeg skulle prøve meg på noen søte julebilder av prinsen, men det var sannelig ikke lett. Så mye lettere når han ikke kunne krype eller var så nysgjerrig.  
  Nå skal jo alt undersøkes og studeres, plutselig ser han jeg ligger på magen med kameraet, da tror jo han jeg inviterer han til lek og moro, han åler seg så fort han kan bort mot meg og kameraet som blinker så gøy. Når han åler seg bortover og ler så kan jeg jo ikke annet enn å le, da er det jo ekstra gøy å komme bort til meg. Ble ikke så mange bra bilder, men vi koste oss i hvert fall. 
  Tror jeg må få litt hjelp til å ta fine bilder, noen som kan stå klar til å sette han på plass og noen som kan stå bak meg og tulle så han gidder å følge med på hva som skjer? Godt det enda er en liten stund til jul.

   

      


 • Publisert: 23.11.2013, 12:40
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • 7 Måneder

 • Publisert: 21.11.2013, 23:33
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Da er småen blitt hele 7 måneder. 
  Har egentlig vært 7 veldig gode måneder, få ganger han han er lei seg, eller har vondt.. Heldigvis!
  Men i dag brukte jeg ca 3 timer på å legge han. Skal love deg det var tungt? Viste ikke hva jeg skulle gjøre, alt var galt, plutselig var det nesten latterkrampe og alt var så stas. Snakk om å være overtrøtt. 
  Må innrømme det kom en tåre, jeg var helt utslitt? 
  Nå sover han søtt og håper han gjør det resten av natten, i natt måtte jeg sove inne hos han da han bare våknet. Er ikke lett å få de små tennene? 

  Hva er nytt nå som Steffen er 7 måneder?
  Det nye er at han har begynt å få tenner. Det er ikke alltid like lett men de kommer frem. 
  Ikke like godt å bli «spist» opp av han nå. Han prøver å spise det meste mens jeg koser han, senest i dag ville han bite i nesen min. Skjønner jo egentlig det godt, den er jo så lang og grei å få tak i. Hehe.

  Så har han begynt å åle seg bortover gulvet. Han blir raskere og raskere for hver dag som går, og fua er lenger og lenger oppe.  Har måtte flytte det meste som står på gulvet, da han selvfølgelig er ekstremt klåfingret.

  Han har også begynt å skape seg. Hehe er så søtt. Kniper øynene og munnen igjen mens han stikker hodet forover.

  Tullegutt
     Fikk ny stol, veldig fornøyd med å kunne sitte høyt oppe 

  Stas med Sasha

  Koser seg med pappaen 


  Gøy å gni seg i øynene mens man spiser...

  Gullegutten min


  Fikk Marius genser og lue av tante Solveig


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


   

 • Publisert: 21.11.2013, 23:33
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • Baby piraja

 • Publisert: 12.11.2013, 11:25
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen har hat noen kjipe netter nå, heldig som jeg er så har han jo alltids sovet bra.
  Jeg har sluppet unna kolikk og han har sjeldent hatt vondt i magen.
  De to siste nettene har jeg hentet han inn i vår seng.  Da har jeg sluppet og løpe frem og tilbake til rommet hans. Hver gang jeg kom inn så hadde han sutten og bamsen, øynene var lukket men har grein. Jeg tenkte det var mareritt siden jeg ikke har kjent noen tenner eller gitt han noe ny mat.
  I natt var jeg kun inne hos han 2 ganger, en i ett tiden å så ikke før 6.50 trodde han ville ha flaske da. Men etter jeg hadde varmet vannet så var han helt stille og hadde sovnet igjen. Da krøyp jeg under dynene og sovnet, våknet ikke før 9.30 da hørte jeg han lå å snakket litt i sengen.
  Da jeg kom inn til han hadde han snudd seg helt om i sengen og lå på magen. Så fort at det kom ett smil bak sutten.  I dag har han vært i kjempe humør og sovnet fort nå når jeg la han i sengen.
  I stad lå vi på gulvet og lekte så ser jeg inn i munnen og der er det en liten tann på vei!
  Så er nok den som har plaget han. Min lille piraja <3
  Gjerne kom med noen tips som kan hjelpe han med å lindre smerten/kløen

   

  Solen skinner så varmt inn gjennom vinduet, når småen våkner og får i seg litt mat så tar jeg hunden og ungen ut på en tur. Kjenner virkelig humøret mitt er mye bedre nå når solen er fremme.

  Håper dere alle får en flott dag !

 • Publisert: 12.11.2013, 11:25
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • Perfekt for Steffen sitt rom

 • Publisert: 05.11.2013, 11:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  Etter mamma kjøpte ugle gardiner til småen, så har hun sydd sengetøy i samme stoff og skal sy noen puter osv. Så jeg må innrømme jeg fikk litt ugledilla. Hehe
  På rommet til Steffen har han jo litt av mammut serien fra Ikea.
  Det er i mørkeblått og lyseblått.  Og de blå uglene passet så godt inn. Så greide jeg å rote meg inn på en nettside som heter Sofiesvilla . De hadde så mye søtt der.  Var det ikke søtt? Hadde sklidd rett inn på Steffen sitt rom.
  Er jo bare å håpe på at han kanskje får noe av det til jul.
  Jeg får bare overtale Stig til å gå med på å kjøpe litt jule gaver til Steffen derfra
  Så kan jo jeg også ønske meg de tingene til jul ;)
  Setter inn linkene i tilfelle noe av det falt i smak hos dere også.

  Smokkeboksen
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=7779

  Eskene
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=10429

  Trekasse
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=7543

  Tamburin
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=10893

  Sparebøssen
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=10929

  Leketelt
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=10931

  Knaggrekken
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=8873

  Målestokk
  http://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=8871

 • Publisert: 05.11.2013, 11:26
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • Hva har mormor gjort?!

 • Publisert: 31.10.2013, 08:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Mamma var innom en av dagene, Jeg fikk slappet godt av i mens. Formen min har jo ikke vært helt på topp på en stund så var godt, hun kjøpte med lunsj og dillet og dallet med Steffen. Småen begynte å bli utålmodig og sulten, leken tok slutt og han skulle få middag. Da middags glasset var halt så var det minimalt med gris på Steffen.
  Mamma åpner munnen og sier «Han har jo ikke...» hun stoppet kjapt.  Hun var på vei med skjeen mot Steffens munn da han fant ut han var trøtt og klødde i øynene.Mamma skulle si «Han har jo ikke grist noen ting»  men når jeg så han, så skjønner jeg godt hvorfor hun stoppet opp. Hehehe


  Vi o godt, grøt i øyet nesen og så si over alt rundt munnen. Typisk Steffen. Han var like blid og fornøyd, kanskje en smule overrasket! Det var første gang han spiste opp hele middagsglasset om man ser bort fra alt han fikk i fjeset :P 

  I dag er dagen da jeg skal prøve meg på hjemme laget babymat for første gang. Det blir spennende. Håper det faller i smak ;) Ha en flott dag alle sammen!

 • Publisert: 31.10.2013, 08:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 3 kommentarer
 • JIPPI!

 • Publisert: 03.10.2013, 22:43
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Her i hus feires de små tingene, sånn som i dag. Da sovnet min lille prins kl 20.00
  Vi har aldri lagt han så tidlig, men jeg tenkte jeg kunne prøve da han var så trøtt.
  Han styrte litt først som vanlig med tok ikke lang tid før øynene ble smale og han forsvant inn i drømmeland.

  Nå har han jo sovet i 2 timer allerede, føler klokken er nærmere 24 nå. Hehe.
  Blir spennende å se hvordan natten blir, og hvor tidlig han tar morgen preken sin på baby callen.
  Alltid like koselig å våkne opp til jatting og balering fra baby callen.

  Han er jo blitt så flink til å sove på eget rom nå :)
  Nå skal jeg se litt teen mom. Jeg har blitt så valpesyk. Hehe så må få tankene over på noe annet!

  God natt :D

   

  #Steffen #mammablogger #sove #Prinsen 

 • Publisert: 03.10.2013, 22:43
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Da er det gått 4 måneder. . .

 • Publisert: 21.08.2013, 15:25
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Hjelpes, hvor blir tiden av? 
  Det er nå man merker hvor fort tiden går, Steffen blir 4 måneder i morgen.
  Tenkt det! Det er 4 måneder siden jeg lå på sykehuset og gruet meg. 4 måneder siden jeg ble mamma.
  Mamma til en herlig liten gutt, som jeg elsker høyere enn alt.

  Steffen utvikler seg mer og mer for hver dag.
  så lager ett lite innlegg med noen bilder fra måneden om er gått.

  Kan nesten ikke huske hvordan det var når han var så liten og bare lå der, nå er han blitt en veldig
  selskapsyk liten person. Oppmerksomhet er noe av det beste som finnes. Det og ligge alene er ikke noe greit.
  Det går litt, men så kommer klagingen, for ingen av lekene svarer jo tilbake.
  De sier man kan se personligheten tidlig, så dette kan bli spennende ;P 

  Heldigvis har jeg funnet frem ett lite speil som han kan bli underholdt litt av.
  Han har begynt å følge nøye med på ansiktstrekk . Han snakker og ser nøye på speilen mens han venter i spenning på at den skal svare han.  Tæsene er kjempe spennende ikke minst så gode og holde i.
  Han klyper, drar og river i de små søte tærene sine. av og til prøver han å spise de :P

  Steffen koser seg på bestemor sitt fang.
  Han er blitt veldig sosial og syntes det er kjempe gøy om andre enn mammaen og pappaen sin
  gidder å gi han litt oppmerksomhet... Så lenge de ikke kommer brått på. Da kan det være litt skummelt  
   

   Han har begynt å heise seg opp i sitte stilling om han får holdt oss i hånden.
  de føste gangene ble han kjempe stolt, han syntes enda det er gøy, men ingen ting slo de første gangene. Da lyste øynene, han
  smilte stolt og så ut som han hadde beseiret Mount Evrest! 


  Steffen syntes det er gøyere og gøyere med dyrene.
  Han studerer de nøye når de kommer bort til han. Prøver å gripe fatt i de, men heldigvis er de ikke så lette å få tak i :P 
  Kose gutten min har blitt så stor. Her er det pappaen som er heldig å få litt kos.

  Gutten vår er nå blitt så stor at han snart vokser ut av vognen sin. 
  og vognen må helst være stappet av leker om han skal gidde å ligge nedi der :P


  Sutten skal han helst hålde på.
  Denne måneden har han begynt å dra den ut av munnen hver gang han akkurat lukker øynene og skal til å falle i dyp søvn.
  Da skvetter øynene opp og han blir små irritert over at sutten forsvinner ut av munnen.
  Han prøver så godt han kan å sikte den inn i munnen igjen. Ikke alltid like lett men han har greid det flere ganger .
   

   Han blir bare mer og mer nydelig.  Så heldig jeg er så har han <3  

   


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


   

  #Steffen  #4måneder  #Baby  #mammablogg   

  Instagram: ssilje89 

 • Publisert: 21.08.2013, 15:25
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 1 kommentarer
 • Første smak. . .

 • Publisert: 20.08.2013, 23:55
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  Steffen fikk grøt for første gang i dag. 
  I to dager har han fått nesten en halv t skje med grøt i flaska og i dag følte
  jeg det var påtide at han skulle få litt fast føde. Jeg blandet den veldig tynn, men like vel syntes han
  den var litt rar i konsistensen, er jo ikke noe rart når han kun har levd på melk.
  Men det falt veldig i smak. Han "gaflet" i seg. Spiste på hendene og alt han kunen få tak 
  i når han ikke hadde skjeen i munnen. Så Nestlè med mais og banan var en hitt her i hus. Skal ikke legge skjul på
  at jeg selv kunne spist den. Smakte veldig godt ! 

  Han har jo slitt litt med magen så har ville drøye grøt osv en liten stund, men ser ikke helt
  ut som han blir mett nok bare på melk. Lille mann trenger jo å bli mett og god
  når han våkser og blir stor...og i morgen er han jo allerede 4 måneder! 

   

   

   


  #Steffen #mat #baby

   

   

 • Publisert: 20.08.2013, 23:55
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • jeg er bortskjemt

 • Publisert: 13.08.2013, 11:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Jeg ser på meg som veldig heldig, er noen få ganger Steffen har ville stå opp halv 5 
  men de fleste dager så legger han seg og sovner kl 21 så sover han søtt til klokken er 6-7
  da hopper jeg fort ut av sengen, løper inn på kjøkkenet og lager en flaske, så fort som mulig.
  sånn at han ikke våkner helt opp. så etter flasken og to raper sover han gjerne til 9-10 igjen :)
  Deilig å være mor til en så herlig liten krabat <3

   

   


   #steffen #baby #sove

 • Publisert: 13.08.2013, 11:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • tåsefisår

 • Publisert: 10.08.2013, 08:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen har nå futtet ut at han har tåsefiser (tær, tåser, tæser eller hva enn det heter)
  Han skal holde på de, kose på de, dra i de og studere de.
  alle vinkler og tær skal bli studert nøye. Syntes bare det er kjempe søtt jeg.

  Han utforsker mer og mer, er vel ikke lenge til det er fingrene sin tur til å bli lagt merke til.
  Han har begynt å følge nøye med på dyrene her i hus nå. Han har smilt litt til de også nå. 
  Er ikke mye smilebåndet er blitt brukt på dyrene, men det kommer seg. Han har fått kjenne på den gode
  myke pelsen til dyrene også. Heldigvis ikke klypt seg fast i noen av de enda.
  Er enda bare meg de skummle fingrene klyper seg fast i.
  Er litt kraft i de små søte fingrene.     


  #Baby #Steffen 

 • Publisert: 10.08.2013, 08:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • Bestevennene sitt første møte

 • Publisert: 08.08.2013, 13:41
 • Kategori: Lille prinsen min


 • (ble bare mobil bilder, så ikke så veldig tydelige) 


  I går møttes de famtidige bestevennene hverandre for første gang. 
  Steffen smilte stort da han traff Liam, bromance med første blikk <3


  Var kjempe koselig å ha en kveld med Tonje, Charlotte og ungene på senteret.
  Ble ikke så mye shopping da vi egentlig gikk mest og skravlet. Men fikk kjøpt ett nytt skjerf til Steffen.
  Han sugler jo som bare det, så er greit å ha noe rundt halsen som tar i mot :P
  Det var ett leopard skjerf.  Så var det en matchende lue der også, så da kjøpte jeg jo selvfølgelig den også.
  Eneste positive med at vi sakte men sikkert går mot høsten er at jeg kan kle Steffen mer. hehe 

   

   


  #bromance #Steffen #Venner #Shopping
   

   

 • Publisert: 08.08.2013, 13:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Tissemann...

 • Publisert: 05.08.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Unskyld overskriften, men Steffen var en tisse-mann i dag! 

  Steffen sov lenge i dag, våknet og fikk ei flaske rundt halv 7, så sov vi til halv 10. Kjempe deilig!
  Vi lå i sengen i en time ca, vi lå å snakket og tullet. Elsker den herlige latteren hans <3
  Vi begge begynte vel å bli klare for noe mat, så da fikk vi dradd oss opp fra sengen.
  Gikk inn på badet og begynte morgen stellet.   Steffen var bli og fornøyd han lå å snakket og kose seg på stellebordet.
  Da jeg skulle ta på den nye bleie så tisset han. Selvfølgelig gikk strålen opp over hode på han. Når tanken begynte å bli tom så dappet strålen ned, da
  traff den først hodet., det rant i øret og øynene og i gropen under haken.  nedover magen og det rant derfra til ryggen.
  Jeg ser oppgitt på han, men han ligger det like blir og førnøye med tisse
  dråpet i hele fjeset. Kunne ikke annet enn å le.  

  Maten måtte vi drøye å heller ta ett bad. Håret ble sjamponert og kroppen vasket.
  Han liker enda godt å bade. Sparker og koser seg oppi der.


  Slenger med ett bilde som ble tatt da han var litt mindre.

  Jeg surret Steffen inn i håndklet, på baderoms gulvet hadde jeg lagt noen puter med ett tisselaken som jeg la Steffen på.
  Vi fikk tørket alle valkene godt. Jeg tenkte at det hadde vært typisk om han tisset igjen nå. Så jeg skulle forte meg å ta på bleien.
  Da skjedde det igjen! Kom heldigvis ikke så mye på håret og fjeset denne gangen. Da ble det en dusj på han!

   

   

    


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


  #Steffen #Baby #Gutt 

   

   

 • Publisert: 05.08.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • Søt men irriterende

 • Publisert: 29.07.2013, 13:50
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Min lille prins har en søt men irriterende vane.
  Når han skal sove så vil han jo selvfølgelig ha sutten. Han ligger med sutten i munnen helt til
  han nesren sovner, da tar han den lille hånden opp å griper tak i sutten. Når han har ett godt grep 
  så blir øynene tyngre og tyngre, til slutt sovner han. Men i det han sovner så ramler armen bort og da drar
  han med seg sutten, noe som han ikke blir så fornøyd over. Han bruker litt lang tid på å få plassert den i munnen igjen.
  Av og til må han ha litt hjelp. Når han får sutten inn i munne og holder godt på den så er det samme visa igjen.
  Mens øynene lukkes sklir aarmen sakte ned med sutten mellom fingrene. Han blir mer og mer frustert og hissig. 
  Til slutt så sover han på sekundet jeg gir han sutten . . .   

   


  #Steffen #Prinsen #Vaner #Sove

   

   

 • Publisert: 29.07.2013, 13:50
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • Da er prinsen døpt.

 • Publisert: 22.07.2013, 13:52
 • Kategori: Lille prinsen min
 • I går ble Steffen 3 måneder. Hjelp så tiden flyr når man får barn!
  Er vel ikke noe greiere måte å feire 3 måneders dagen med en dåp? 

  Var litt i tvil om vi skulle få døpt han etter en stressende morgen som Stig greide å låse inne 
  både bil nøkkler og nøklene til lokalet inne i lokalet 10 min før vi skulle møte i kirka!
  Ingenting med Steffen var klart, han hadde ikke på kjolen eller fått ny bleie.
  Heldigvis var Egil og Lone der, så vi fikk oss inn i de sin bil og måtte kjøre fra vår bil med vinduer oppe å
  endel innholdt i bilen. Men takk og lov, alt var der når vi kom tilbake igjen etter dåpen!   I kirken sov han nesten hele tiden, han lettet ikke på øyet engang når presten tok vann i håret .
  Preten måtte le litt, så han kom litt ut av dåps preken, om det er det man kaller det? hehe
  Stig bærte han og Hannah fikk ta av luen mens Elina fikk tørket håret hans.
  Det var stas ;)

  Vi følte vi skulle koke i kirken, så meg Stig og Steffen måtte gå litt på bakrommet, Steffen fikk av underskjørtet så han fikk luftet deg litt.
  Meg og Stig helte innpå vann og sto litt i det man vanligvis kaller trekken, men det var dårlig med det. Kan vel heller si vi luftet oss litt.
  Dåpen tok litt tid da de hadde nattverd også. Tror vi alle var litt glade når vi hørte kirkeklokkene ringe.
  Vil ikke klage på varmen, men var litt for varmt i kirka!


  Meg og guttene mine <3


  Bilde sammen med fadderene til Steffen.


  Besteforeldrene til Steffen


  Søsken bilde, men mangler Marius.
   

  Det ble tatt litt bilder utenfor kirken.
  Helt ærlig så var jeg små stresset og ville få det unna så fort som mulig.
  Magen romlet på både meg og Steffen så jeg ville få han ut av kjolen så fort som mulig å
  få i han litt mat før han ble gretten, han har vel arvet det etter meg. Må egentlig ha mat med en gang han kjenner
  han er sulten, ellers så har han liten tålmodighet :P 
   

   

   

  Kaken bestilte jeg hos Signes`kaker 
  Ikke bare lagde hun en flott kake, men den smakte kjempe godt også!
  Jeg kommer nok til å bestille fra henne igjen når jeg skal ha kake.  

  Var ett koselig selskap. God mat og gode kaker i godt selskap.
  Vi var ikke så mange da vi hadde leid ett lite sted, men var akkurat passe ;) 

  Slenger inn litt fler bilder fra dåpen. 


  "tante" Solveig som strikket den flotte dåpskjolen.
  Hun fikk mye skryt av den :)
   
      


  Steffen fikk mange flotte gaver. Onkel Bonnen og tante Tonje hadde kjøpt en bil til han!
  Den ble veldig populær i selskapet blant de minste. Tror Steffen kommer til å få stor glede av den!
   

  Vi var heldige å fikk så mye hjelp, både til mat laging, kake laging og rydding.
  Steffen er heldig som har en så flott familie <3    

   


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


   

   

  #Dåp #Steffen #Gutt #Vennesla #kirke #Famile #Selskap #kake #gaver

 • Publisert: 22.07.2013, 13:52
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Hard i klypa

 • Publisert: 17.07.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Haha, nydelige bilder :P
  Småen begynner å bli har i klypa. Må ha håret i strikk så si hele tiden.
  Nesten hver gang jeg løfter han så henger han i håret mitt. Å er så hardt tak, det er så 
  vanskelig å få åpnet de bittesmå søte fingrene.  

   


   

   


  #Foto #Baby #Bilder

 • Publisert: 17.07.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • 2 måneders bilder

 • Publisert: 16.07.2013, 20:20
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Nå er disse to månende snart over. Steffen blir hele 3 måneder til søndag!
  Til søndag skal han feire 3 måneders dagen sin med å ha dåp ;)
  Tiden går så fort, stor koser meg enda med han, men ser jo hvordan han vokser og utvikler seg mer og mer for hver dag som går.
   Han skravler og står på så godt han kan. Han er bare så herlig, min lille hjerte knuser. Slenger inn litt bilder som er blitt tatt av han nå som han er 2 måneder.

   

      

   


   

   


   
  #Foto #Gutt  #2måneder  #Baby #Prinsen #Bilder #Søt #Kjekk

 • Publisert: 16.07.2013, 20:20
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Smerte-hyl!

 • Publisert: 15.07.2013, 23:37
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  I dag skulle vi til helsesøster igjen.
  Vi skulle på gruppe med 3 andre babyer, det var tid for vaksinen i dag.
  Steffen viste heldigvis ikke hva han gikk til, verre med meg. 

  Jeg gruet meg litt, ikke bare til småen skulle ha sprøytene men også til å ta heisen.
  Har greid å slippe unna den helt til i dag. Kan jo ikke gå opp til 4. etasjen med barnevogn.
  Spesielt ikke når jeg greide å komme 5 min for sent. Hjalp egentlig litt.
  Da kunne jeg ikke stå å grue meg til å ta heisen, jeg måtte bare kaste meg inn i den.
  Hjerte slo litt ekstra, men var n annen dame også i heisen, så måtte jo oppføre meg.
  Ble litt tøffere enn jeg egenrlig var.

  Fikk sleng av han tøyet og lagt han på vekta.
  Vekten viste 6,310  han er nå 64,5 cm lang og 42,7 rundt hodet

  Sist gang var 3/6  da var det:
  Vekt   5,590  og  60,5 cm lang og 41 rundt hodet. 

  I følge kurven sin så hadde han ikke lagt på seg fult så mye som han skulle.
  Det overasket egentlig ikke, han har ikke spist så bra som han pleier. 
  Så jeg har gitt han lit MME også.  Helsesøster rådet meg til å prøve å ha en øke dag.
  Altså amme så ofte som mulig.   

  Så var det tid for vaksinene. Ene benet var PKV og den andre  vaksinen var DTP-polio+Hib
  De stikker det jo i lårmuskelen, skal si Steffen merket det godt.
  Hun holdt fast benet mens han satt på mitt fang. Vi fikk en leke som vi lekte med mens helsesøster skulle stikke.
  Jeg greide ikke se på når hun stakk så jeg snakket så godt jeg kunne med Steffen.
  Tok ikke lang tid før det blide fjeset ble helt alvorlig.. Så vrengte leppen seg og han begynte å grine, han så mer i øynene og hylte.
  Det stakk så i mammahjerte mitt <3  Nr to var verre. Men heldigvis gikk det over igjen etter en liten stund.
  Han reagerte ikke noe i ettertid. Han ligger og sover søtt, og ble ingen feber :D

   

   


   


  #barn #Steffen #helsesøster #vaksine #smerte #bilde

 • Publisert: 15.07.2013, 23:37
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • Tisset på seg 3 ganger i natt!

 • Publisert: 23.06.2013, 01:08
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Sitter her og koser meg med Sombreros og sjokolade. har hatt en liten joggetur/gå fort tur med Sasha nå i regnet.
  Fikk slipt hun litt på banen så hun fikk løpt og kost seg i sitt tempo, jeg sinker henne jo bare. Hehe
  B abycalen står ved min side for Steffen er  flink og sover alene på rommet vårt.
  Når jeg kom ut fra rommet etter å fått Steffent il å sove, så var bordet
  dekket med taco og tente lys. Herlige Stig <3

  I dag har vi vært o kjøpt litt pynt og litt saker til og lage borkort med.
  Jeg hadde gledet meg skikkelig til å pynte til dåpen osv når jeg gikk gravid.
  Men nå har jeg 0 fantasi og gleder meg ikke noe særlig egentlig. Men satser på vi får til noe ;)

  I 3 tiden i natt skulle Stig på do, og Steffen skulle få ny bleie før maten.
  Bleien kom av og jeg begynte og vaske han. Plutselig står strålen. Jeg får kastet en våtserviett over han.
  Da rant jo bare tisset rett ned og han ble blaud oppover ryggen.  
  Jeg trakk opp en ny våtserviett og begynte og vaske han, men måtte mer enn bare en til for å få det bort.
  Men vet du hva luringen gjør, jo han tisset enda en gang!
  rett etter så tisset han litt for 3 gang, var ikke så mye som kom da. men var mer enn nok :P
  Ikke bare bare å stå der trøtte i trynet med en som tisser på stellebord, vegg og pysjamasen.
  Fikk litt natttrim, det er det jo ikke så mye abv fra før av nå. Hehe...   Steffen var kjemep for nøyd etter morgen badet.
  Elsker denne lille klumpen min <3 

  Nei nå som jeg sitter å tenker på han, må jeg snart løpe inn å legge meg hos han. 
  Gleder meg allerede til å våkne opp til den blide gutten min.

  God natt :)   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


   

 • Publisert: 23.06.2013, 01:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • En fantastisk natt

 • Publisert: 21.06.2013, 13:37
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Natten i natt var fantastisk, jeg gjore noe jeg ikke har gjort på mange mange måneder.
  Jeg sov gjennom hele natten! Steffen våknet ikke en eneste gang i natt. 
  Det kan være fordi han var så sliten etter å ha så mye vondt i magen i går.stakkars liten, Vi får se hvordan det blir igjen i natt.

  Har endelig fått babycall i hus, så nå i skrivende stund ligger han på soverommet og sover.  Jeg hører små søte sukk innimellom.
  Så må snart få lagt fra meg dataen å få gjort litt nå når han sover.
  Jeg kan til og med snakke tilbake til han i den! Vet ikke om det er normalt eller? hehe
  Den har ett lite nattlys, også kan man sette på roligmusikk. Digger den ;)
   

 • Publisert: 21.06.2013, 13:37
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • Den første pakken

 • Publisert: 21.06.2013, 01:18
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Steffen fikk i dag sin første pakke i posten fra Godboken.
  Jeg er enda ikke sikker på om dette er noe jeg skal ha videre. Meen likte det vi fikk.
  Var 2 søte bøker til Steffen og 3 nyttige bøker til meg og Stig.
  2 Leker fulgte også med. Noe Steffen var veldig fornøyd med. Han bryr seg jo ikke noe om bøker... Enda.

  Jeg har hatt det litt vondt i dag. Steffen har hatt endel vondt i magen.
  Det sliter litt på meg. For jeg hater jo når han griner. Jeg kan ikke forstå 
  hvordan de med kolikk unger holder ut. Det er så vondt å høre på at det lille barnet hylgriner av smerte!

  Han har sovet masse i dag, virker som om den lille kroppen blir helt utslitt 
  av smertene. Så jeg har for det meste lagt meg i sengen med han, eller så har han sovnet oppå meg i sofaen.
  Tørr jo neste ikke bevege en muskel når han sovner på meg. Så redd han skal våkne og ha vondt igjen.
  Skulle egentlig gi han litt sukkervann for første gang i dag, men så sovnet han rett etter jeg hadde tenkt tanken.

  Nå har jeg lagt meg med dataen i sengen. Guttene mine sover på hver sin side av meg. 
  Er så fredelig og koselig.

  Ønsker dere der ute i natten, en god natt!
  Krysser fingrene for at natten min ikke begynner slik som den begynte i går.
  Da hadde Steffen litt lurt i magen så jeg sto opp å la han på stellebordet. 
  Jeg masserte han litt i håp om å få ut litt luft av han. Jeg følte meg trøtt og fæl så etter noen fiser skulle jeg skifte bleien.
  i det jeg tar tak i en våt serviett så ser jeg strålen stå oppover veggen! 
  Fikk kastet en våtserviett over snabben mens jeg begynte og tørke på veggen. Han tisset enda!
  Så etter han hadde tisset på veggen nedover boksen med amme-innlegg, pysjamasen, meg, den nye bleien og seg selv
  Så var det bare å sette igang og vaske etter han.  

  Vi lå i sengen og var nesten i drømmeland så hører jeg det.
  Sasha begynte å sutre. Hørte på sutringen at det ikke var fordi hun var opperksomhetssyk.
  Neida, hun måtte på do. Det var vanskelig å reise seg fra sengen, men etter en stund fikk jeg fua opp.
  Fikk tatt på meg tøy og ruslet ut, heldigvis trengte hun ikke lete etter den perfekte bæsjeplassen.
  Men så sov jeg veldig godt etter det ;)  Nei nå merker jeg at jeg begynner å  surre så  god natt <3

 • Publisert: 21.06.2013, 01:18
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • De første skoene

 • Publisert: 16.06.2013, 11:11
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Steffen har da fått sine første sko.
  Selvfølgelig har de leopard mønster ;)  Syntes de var så kule!
  Han har enda litt forsmå tåsefiser, men er ikke lenge til de passer.
  Fordiom han ikke kan gå enda, så må han jo ha de skoene når de var så kule.  
 • Publisert: 16.06.2013, 11:11
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Min lille prins slo ny rekord!

 • Publisert: 03.06.2013, 20:23
 • Kategori: Lille prinsen min
 • I går ble Steffen allerede 6 uker. Tiden flyr jo av sted!
  I dag var det tid for 6 ukers kontroll på helsestasjonen.
  Først var det hos helsesøster som skulle måle og veie han.

  Vi var spente på å se hvor mye han veide, vi syntes han har vokst så mye i lengen
  og at han er blitt så tung. Vi kledde av han og la han på vekten. Vekten viste nå 5.590
  Han var 60.5 cm og rundt hodet var han nå 41.
  Helsesøster mente det var ny rekord hos henne på en som bare er 6 uker gammel.  
  Så meg og Stig hadde rett, han har blitt stor! 

  Hos legen grein han bitte litt og prøvde å tisse på legen som akkurat fik "kastet" seg unna
  strålen som sto overalt på benken. Han har ikke vært med helsesøster/lege en eneste gang uten og tisse
  så jeg advarte legen, tok ikke mange minuttene før strålen sto etter advarselen.

  Alt så bra ut hos legen også. Vi snakket litt om det ene øyet hans som henger litt igjen,
  Men han mente det ikke var noe problemer. Jeg syntes jo det har blitt mye bedre så det forsvinner nok snart.

  Nå har vi akkurat kommet hjem fra en koselig tur i baneheia.
  Koselig å gå på tur med hele min lille familie ;)
  Er forandring å ha med en vogn over alt, så glemmer av og til at ikke vi kan gå heelt der vi ønsker alltid.
  Været her har vært nyedelig i dag også! Er så godt på humør og alt når solen skinner så flott og varmer så godt <3   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


   

 • Publisert: 03.06.2013, 20:23
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 3 kommentarer
 • Bortskjemt unge?

 • Publisert: 26.05.2013, 22:55
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Sitter her med prinsen sovende ved min side, tenk han har aldri sovet i sengen sin. 
  Han sovnet i dag på leketeppet, men ellers så sover han i sofaen eller sengen min. 
  Han finner ikke roen om han legges alene.  Noen kaller det vel bortskjemt?

  Jeg trodde ALDRI jeg skulle sove med han i sengen, syntes slik er kjempe skummelt.
  Men har dandert det veldig greit for han, så har vi ammeputa mellom oss så jeg ikke legger meg på den lille kroppen.
  Syntes det er greit å ha han i sengen, da kan jeg kjenne på tempraturen hans i løpet av natten og se at alt går bra.
  Men får snart venne han til sengen sin, men samtidig må jeg vel bare nyte tiden han er så liten å sover med meg.
  Er så deilig å våkne opp til det smilende fjeset som ligger og snakket å ser etter ett kjent fjes.  I dag hadde Steffen litt vondt i magen igjen stakkars, men gikk heldigvis fort over.
  Han har nå tatt natten og jeg selv kjenner jeg er klar for sengen snart. 
  I morgen kommer det besøk til oss og vi skal også til dyrelegen med alle dyrene, så trenger litt energi til i morgen.

  God natt ! 
   

 • Publisert: 26.05.2013, 22:55
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Hjelper ofte å fise litt

 • Publisert: 22.05.2013, 14:27
 • Kategori: Lille prinsen min • Blæh! Må bare syte litt... Steffen våknet meg halv 9. Da var han sulten og klar for å begynne dagen.
  i det jeg løfter han opp så kjenner jeg han er blaut på ryggen. Han hadde tisset igjennom.
  Er ikke lett med bleiene. Holder oss til libero, men har gått igjennom flere ganger. 
  Tror kanskje det skyldes at han bæsjer mye, å tisser rett etterpå, så det blir ikke sugd inn med en gang.
  Men om noen har noen tips til gode bleier så gjerne kom med det :)
   
  Etter han hadde blitt vasket, matet og skiftet på så fikk han vondt i magen, viste seg at det var luft i magen.  Hjalp å få fist litt ;)
  Han slo seg ikke til ro stakkars. Jeg får så vondt inni meg når han griner og viser at han har smerter.
  Er så vanskelig når man ikke kan hjelpe den lille personen som ligger der å vrir seg og skriker.

  Nå sitter jeg her med dataen på fanget, med den sovende prinsen ved min side.
  Sitter klar til å sette i sutten om han våkner. Han har ikke sovet mer enn ca 30min i dag siden halv 9 og
  nå er jo klokken snart halv 3!  

   


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


   

 • Publisert: 22.05.2013, 14:27
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • alven min

 • Publisert: 14.05.2013, 18:18
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Alven min <3

  Når Steffen sover på den ene siden får han søtt og bustete hår og skikkelig alve ører.
  Ørene som er så små og søte blir så spisse. Er oftest høyre siden som blir skikkelig alve ører.
  Syntes det er så søtt <3 

 • Publisert: 14.05.2013, 18:18
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • Bilder av prinsen

 • Publisert: 13.05.2013, 12:21
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Publisert: 13.05.2013, 12:21
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 7 kommentarer
 • Bilder av prinsen

 • Publisert: 08.05.2013, 23:52
 • Kategori: Lille prinsen min
 •   • Publisert: 08.05.2013, 23:52
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • 2 uker

 • Publisert: 05.05.2013, 14:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Allerede 2 uker siden jeg holdt i min skjønne sønn for førstegang.
  Han har vært en rolig liten kar, begynner å lage litt mer liv nå.
  Han er ikke like rolig som han var i begynnelsen. hehe

  Vi var hos helsesøster på torsdag for å veie han og de ville se litt på navlen hans.
  Jeg skal inn der igjen i slutten av mai, da skulle se se på navlen igjen og se om den så ren og pen ut da.
  Helsesøster var fornøyd når hun la han på vekten, nå veide han 3910 :)
   

 • Publisert: 05.05.2013, 14:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • Mor til prinsen

 • Publisert: 30.04.2013, 11:50
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  Da har jeg hatt prinsen min i 9 dager.
  De 9 dagene har vært utrolige, kan vel kalle de litt uvirklige.
  Jeg er faktisk mor nå, mor til en herlig liten frisk gutt!

  Når de små øynene ser opp på meg så strømmer det en god varm følelse gjennom meg.
  Han er bare fantastisk, kan se på den lille skapningen i evigheter.
  De små perfekte fingrene, den skjønne nesen og de herlige øynene . . .
  Må jo inrømme tårene ikke alltids er så langt unna. Hehe er vel det man kaller barselstårer ;)

  Han har forandret mitt liv. Jeg har alltids slitt med å stå opp på natten.
  Men nå er det jo så koselig å våkne til den den herlige skapningen min.

  Nei det å bli mor er fantastisk!     

 • Publisert: 30.04.2013, 11:50
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Besøk av helsesøster

 • Publisert: 29.04.2013, 22:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • I dag sov meg og Steffen helt til kl 10!
  Det var så godt, han sov så godt i natt.  Sist jeg så på klokken i natt var den 02,30
  Så våknet han meg ikke før 06,30. Så var godt med så mange timer med sammenhengende søvn.

  Da vi hadde ligget og kost oss i sengen, var det opp for å stelle litt til helsesøsteren kom.
  Hun var en velig hyggelig dame. Stig sluttet tidlig på kurset så han fikk også bli med når  
  helsesøsteren hadde kontroll på han. Han hadde blitt 1 cm større rundt hode, så nå var han 28 cm rund.
  Vekten ville ikke virke her, så vi fikk ikke veid han. Noe som jeg syntes var ganske kjedelig.
  Viste seg at vekten ikke virket på vegg til vegg teppe. Så skal ned der til fredag igjen.

  Så var Steffen med på sin første fòrlevering med Katt og Hundemat
  Han er veldig grei i bil, sovner så si med en eneste gang.
  Etter dagens levering gikk vi innom mamma.
  Der ble vi sittende å skravle og fikk litt godt å bite i.
  Og hun fikk skiftet hele to dritt bleier... hehe...

 • Publisert: 29.04.2013, 22:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • 1 uke

 • Publisert: 28.04.2013, 19:09
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Nå er det en hel uke siden Steffn ble født.
  Tiden har rast forbi, men jeg har stor kost meg som mamma.
  Jeg stor trives med den lille prinsen min.

  Det har blitt litt lite blogging, men vi har hatt en koselig uke.
  Vi var også på hans første besøk. Det ble hos bestemor og bestefar på øya.
  Kusine Emma og Fetter Kevin med fam kom også på besøk da.  Steffen er poppulær ;) 


  Her er tante Hannah, kusine Emma og Steffen

   På de siste dagene har Steffen tisset på både meg og Stig, hehe
  Strålen har stått alle veier. Ikke bare en gang :P  

  Hans første bad hjemme ble tatt av Stig. Så jeg måtte ta noen bilder av det også. 

  I morgen kommer helsesøster på hjemmebesøk.
  Det blir spennende, blir gøy å se hvordan vekten hans er nå.
  Når jeg skriver om vekt så må jeg bare nevne at jeg stilte meg på vekten i går.
  Hadde ikke veid meg siden termin datoen, da veide jeg 81 å nå veide jeg 74 kg!
  Føler meg kjempe tynn nå som han er ute! Stor forandring å ikke ha så stor mage nå.


   

 • Publisert: 28.04.2013, 19:09
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • Fødselen

 • Publisert: 25.04.2013, 14:47
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Dette var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, men siden bloggen er min "dagbok"
  så vil jeg skrive ned litt om opplevelsen og legge inn bildene som ble tatt.
   
  Fradag 19. så var jeg en uke over termin, da skulle jeg på skjekk på sykehuset.
  Etter CTG så ville de ta en ultralyd å se at alt sto bra til med prinsen.

  Ultralyden viste at det var litt lite forstervann hos han.
  Det gikk greit, men de ville helst sette meg litt igang.
  Da kjente jeg hjerte begynte å slå litt ekstra.. HJELP! Nå skulle det skje, jeg skulle 
  møte min lille prins, jeg skulle bli mamma! 
  Men hjerte hoppet litt ekstra fordi jeg snart skulle føde.
  Fødselen har jeg jo egentlig gruet meg til hele tiden, nå skulle det skje!

  De satt inn en ballong og sendte meg hjem, de ville jeg skulle legges inn på lørdagen heller.
  Så kunne jeg begynne med modnings tabeletter da.

  Turen gikk hjem og meg og Stig skulle kose oss og slappe av denne fredagen.
  Men var ikke lenge vi var hjemme før jeg følte noe var galt. Jeg hadde kjempe "mensensmerter"
  Jeg tenkte de sikkert hadde tatt litt formye i ballongen, for dette var ikke godt.
  Ettersom klokken gikk å det ikke ble bedre så tenkte jeg at dette orker jeg ikke.

  Det var vel rundt kl 7 på fredags kvelden vi kom tilbake til sykehuset.
  Jeg sa de måtte tappe ballongen. De tok på CTG igjen og ville se hvordan det lå ann.

  De kom inn å sa smertene mine var gode, ballongen hadde allerede begynt å gjøre jobben sin.
  Så de ville jo ikke at vi skulle fjerne den, den jobbet kjempe bra.
  De skjekket meg, jeg hadde ikke noe åpning å skryte av. Men magen var vond og ville ikke slappe av.

  Tiden gikk og smertene ble verre, de la meg inn og undersøkte meg flere ganger.
  Natten var litt tung da jeg hele tiden våknet og ikke greide slappe  helt av.

  Lørdagen rundt kl 11 kom legen og tok ut ballongen.
  Etter det gav han meg en modningstabelett.
  Jeg var nyskerrig på hvor lang tid de pleide å ta. Han sa at han skulle gi meg
  disse frem til mandag, da måtte vi finne en annen løsning om de ikke hjalp.
  De kunne hjelpe fra alt om en time til noen dager.

  Timene gikk, meg og Stig var ute i det flotte været, solen varmet godt så vi tok en is også, vi snakket om at til mandag var vi sikkert foreldre.
  Vi syntes det var skummelt men koselig å tenke på. Hadde ikke smerter så syntes det var godt å få ut ballongen. 

   Da klokken var rundt 5 fikk jeg en ny tabelett.
  Så gikk det ikke lang tid før jeg fikk vondt. Disse smertene vokste sakte men sikkert.
  De skjekket meg igjen å da hadde jeg fått litt åpning, men de kjente ikke noe til babyen, den satt enda langt oppe til tross for pillene og
  ballongen, men det hadde hvertfall skjedd noe. Skummelt men gøy på samme måte.
   
  Jormødrene ble byttet og jeg fikk ei som bare strålte og var lykkelig.
  Hun var kjempe herlig, hun tok seg god tid til meg og tok meg hele tiden alvorlig.

  Kvelden var lang og tung, helt til hun sa hun trodde nok jeg var mor innen søndagen var over.
  Nå var jo klokken nermere 22 på lørdagen, så dette var spennende.
  Vi snakket mye om hva jeg ønsket av smertestillende.
  Jeg sa jeg ville pøse på med det som var å få, utenom epidural. Jeg var veldig skeptisk på den.

  Når klokken var rundt 1 på natten så hadde jeg så veldig vondt, jeg hadde fått 4 cm åpning og riene 
  jobbet på spreng. Det var mest vondt i magen, det var en utrolig smerte. Jeg hadde enda ikke fått noe for smerten.
  Men nå kunne de flytte meg over til føden, der fikk jeg lystgass med en gang. 
  Jeg pustet og pustet i masken mens jeg holdt meg fast i sengen og kjente smertentok tak igjennom magen og i ryggen.
  Plutselig var jeg helt tørr i munnen og kvalmen ble verre og verre. Så jeg måtte legge fra meg lyst gassen igjen.

  Kroppen min var så sliten av å ha vondt så lenge, jeg var helt gåen!

  Når jeg hadde fått litt andre smertestillende så begynte jeg å føle at dette ikke gikk, jeg kom 
  aldri til å få ut ungen, og smertene sluttet jo aldri. Klokken gikk men åpningen gikk kjempe sent. Var rundt 5 cm nå etter flere timer.

  Jeg måtte prøve med lyst gassen igjen, heldigvis ble jeg ikke så kvalm nå.
  Jeg pustet og pustet i masken. Jeg ville ikke gi slipp!
  Kvalmen kom nok av smerten tidligere, fordi nå var det bare godt med lyst gass.

  Klokken var vel rundt 6 på søndags morgen, da ville jeg virkelig gi opp!
  Ingen ting fjernet smerten.. Jeg snakket med JM og vi ble enige om at det beste for meg var nok å ha epidural. 
  Nå ville jeg bare få lindret smerten. Hver gang hun prøvde å skjekke meg kom riene, det reiv i kroppen.
  Greide ikke bevege meg, men samtidig greide jeg ikke ligge stille... Hva skulle jeg gjøre?!
  Det kom noen gloser og jeg var litt borte, husker jeg var små sur og irritert, men jeg unskyldte meg veldig. hehe
  Lyst gassen gjore meg litt borte. Det var bare deilig. Jeg ga ikke slipp på den masken nå!

  Legen kom å skulle sette inn epiduralen.
  riene holdt på, ville ikke gi seg og han legen var så treg. når man har slike smerter så føles 5 minutter ut som 40 min!
  Han snakket så tregt, jeg sa bare ja, imellom riene og lyst gassen. 
  Jeg hørte ingen ting av de han sa når jeg tok lyst gass, han snakket så stille.
  Sa til han at jeg hørte litt dårlig, men han kunne vist ikke skru opp lyden. 

  Han ba meg sette meg opp, jeg måtte sitte helt stille når han stakk og renset ryggen min. 
  Jeg spurte om jeg ikke kunne ligge nede på siden, jeg hadde så vondt å greide ikke sitte stille i riene. 
  Det var klin umulig. Han sa det tok noen minutter, hvordan skulle jeg greie det?
  Han begynte å rense ryggen min så sa at jeg måtte ikke ta handene bakover nå, for han gadd ikke rense meg igjen.
  Så ba han meg sette meg med bøyd rygg og sitte helt stille. 
  Det var så vondt når riene kom, virkelig! Tilslutt ble han ferdig og jeg kunne endelig legge meg ned igjen.
  Lystgassen ble brukt ofte noe legen ikke dyntes noe om, men det brydde meg midt i ræva, jeg syntes det hjalp og ja 
  jeg tok litt mer enn bare i riene, men det hjalp meg å slappe av. Jordmor nikket til meg og var enig i at jeg måtte gjøre det som var best for meg.

  Tok ikke lang tid før epiduralen hjalp. Åh, det var så godt. 
  Humøret ble bedre og jeg så mye lysere på det.
  klokken var vel 8-9 så skjekket hun meg igjen. 
  Hun så overaskende opp på meg, Oj! Du har 9 cm åpning Silje, nå kommer han snart!

  For en følelse! Lille prinsen skulle komme, alt amerten var snart over.

  Nå var de 3 leger/jormødre inne hos meg og sa jeg snart måtte presse.
  De ga meg mindre epidutral og mindre lystgass.
  Noe jeg ikke var så veldig fornøyd med.
  Tok ikke lang tid før jeg kjente det presset noe veldig. Det tok skikkelig tak igjen.
  De ga meg litt drypp for å få litt mer fortgang i det.

  Plutselig var benene mine oppe i stolen og de ba meg presse på så godt jeg kunne.
  Jeg presset og presset, men følte ingen ting skjedde.
  Eller jeg følte at han kom ut hver gang jeg presset, men han gjore vist ikke det.
  tok vel 5-6 ganger med skikkelig pressing før han var helt ute. Vondt som fy men for en fantastisk lettelse når han er ute.
  Jeg lå å så opp i taket, jeg kunne ikke tro det, jeg var blitt mamma og jeg hadde greid meg gjennom fødselen.

  Jeg så bort på den stolte faren, han så så lykkelig ut der han to med sin sønn og klippet navlestrengen.
  Han var til stor hjelp hele tiden, ikke bare under fødselen men også i svangerskapet.

   Jeg fikk den lille prinsen opp på brystet, jeg kunne ikke tro det.
  Han var mitt barn, denne uskyldige lille skapningen var min, jeg hadde greid å bære han i 9 måneder
  og gitt han det han trengte. Han var perfekt!  


      
  Mine to herlige gutter <3


   


   

  Trykk her for å følge meg på FB

    • Publisert: 25.04.2013, 14:47
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 7 kommentarer
 • I går reiste vi hjem.

 • Publisert: 25.04.2013, 13:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Sykehus oppholdet var veldig greit.
  Flotte jormødre og veldig greit å bare ha en snor å dra i om det skulle være noe.
   Borte bra, men hjemme best.  Godt å komme hjem til Stig og dyrene.
  Slapper litt mer av her nå enn på sykehuset.

  Jeg hadde ikke sett Sasha siden fredag, var kjempe koselig å komme hjem til
  jenta mi, virket som hun hadde savnet meg også.

  Vi var veldig spente på hvordan Sasha skulle ta i mot Steffen, hun har aldri sett en baby før.
  Sasha pleier jo være redd/skeptisk met det meste, spesielt om det lager lyd.

  Men Sasha er flink, hun snuser og snuser mens halen logrer.
  Den var litt under buken med en gang, men det var ikke lenge. Hun kommer løpende med en gang Steffen lager en liten lyd.
  Skal vi skifte bleie så dilter hun etter og legger seg på badet og kikker opp på oss med
  Store øyne og funderer veldig på hva den gode lukten er. Hehe

  Natten i natt var litt tung.
  Nakken min verket og Steffen slo seg ikke helt til ro, sutten hjalp heller ikke
  Så tror nok det var litt vondt i den lille babymagen. Vondt når jeg ikke kan hjelpe den lille skapningen.

   

 • Publisert: 25.04.2013, 13:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • Prinsen har kommet!

 • Publisert: 23.04.2013, 11:43
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Da var lille Steffen kommet til verden.

  Han kom 21.04-13

  Var en perfekt liten gutt som veide 3640
  Lengden var 52 cm og mål rundt hodet var 37 cm


  Det var noen harde og vonde timer, men han kom til slutt!
  Han spiser bra og er en rolig liten prins.


 • Publisert: 23.04.2013, 11:43
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 40 kommentarer
 • En tur til sykehuset

 • Publisert: 16.04.2013, 12:21
 • Kategori: Lille prinsen min
 • I går var andre dagen jeg syntes det hadde blitt mindre liv i magen på dagen.
  JM har bed meg ringe føden om det er noe jeg lurer på, så da tok jeg tak i tlf å ringte ned til de.

  Jeg forklarte at jeg kjente han på kvelden, men var mye mindre enn vanlig.
  De ba meg komme ned slik at de kunne skjekke hjerte hans.

  Jeg kjente jeg ble litt små urolig når de ba meg komme ned.
  Men er jo mye bedre å få det skjekket, enn å være urolig.

  Hun på sykehuset kjente på magen, hun mente nå at hode var festet.
  Husker JM så jeg ble litt lettere i pusten å ikke fult så mye trykk i lungene når han fester seg.
  Tenker jeg meg om, og kjenner etter så syntes jeg kanskje jeg er litt lettere i pusten.

  Hun "stroppet" meg fast og ga meg en dings jeg måtte trykke på hver gang jeg kjente bevegelse.
  Jeg lå der i 20 min og kjente etter, kjente små bevegelser rundt 3 ganger.
  Det er jo bare typisk at når man kommer ned til sykehuset, da blir det litt liv i magen.
  Nå var jo dette på kvelden også, han er jo mer aktiv da.

  Hjerte hørtes bra ut, hun sa det var ingen ting som tydet på at barnet ikke hadde det bra. 
  Det var godt å høre. Så har jeg jo fått time på sykehuset til fredag igjen.
  Da skulle de skjekke oss begge med tanke på at jeg da er en uke over termin.
   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


 • Publisert: 16.04.2013, 12:21
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Da er jeg 2 dager over termin.

 • Publisert: 14.04.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • TERMIN: 12. april
  UKE: 40
  IGJEN TIL TERMIN: Er 2 dager over i dag
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Kim Andrè eller Steffen
  UTSTYR/INNKJØP: Lang armet bodyer
  VEKTØKNING: 
  81 kg
  NESTE KONTROLL: Skal på sykehuset 19. om han ikke er kommet.
  STREKKMERKER: Jepp, har blitt litt lilla på sidene.
  VANN I KROPPEN: Ja, har fått mer av det. Men godt er det for nå passer jeg endelig ringene mine igjen.
  KYNNERE: Har kommet litt mer i det siste.
  PLAGER: Tungt, jeg er slapp og magen er trang. Det er vondt å bevege seg, spesielt når jeg ligger nede, om natten osv.
  UTÅLMODIG?: Litt.
  HODET FESTET?: Hun trodde det var festet nå
  AKTIVITET I MAGEN: Jepp. får meg noen spark og er en god del dytting fra han.
  BARNEROM: Står enda tomt, han skal jo sove hos oss i begynnelsen.
  OM FØDSELEN: Den håper jeg går kjapt og greit, gruer meg endel. Så får bare krysse fingrene for at det går fint :)
  OPPEGÅENDE?:  Ja det er jeg. Men sover en god del mer enn vanlig nå.
  SULTEN?: Sier somregel ikke nei til noe å tygge på ;P
  TUNGT?: Ja er det.
  ANNET?: Nei, ikke annet enn det som står over her. 
  Det er litt tungt nå, både fysisk og psykisk. 

 • Publisert: 14.04.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • i går var dagen....

 • Publisert: 13.04.2013, 11:24
 • Kategori: Lille prinsen min

 • 12 april var dagen det er blitt snakket om en god stund, nemmelig terminen. min.
  Lille prinsen ligger enda inni magen, tror han trives godt fordi om
  det virker som han syntes det er veldig trangt til tider.

  Var også hos JM i går.
  Hun trodde han hadde festet seg nå.
  Hun syntes også det virket som en lang gutt.
  Hjerte slo fint og alt virket bra.

  Hun ringte føden og bestilte en time til fredag.
  Så om ikke noe har skjedd til da, så skal jeg inn å ta ultralyd og 
  skjekke at alt er bra med meg og han. 
  Hun sa at om alt var bra så ble jeg sendt hjem igjen, så satt
  de igang fødselen til mandag. Så er ikke lenge til det er en baby her i hus  I går så var jeg  og Stig hos Lone på tupperware party.
  Var der ikke lenge, men godt å komme seg ut å gjøre litt igjen.
  Var koselig. Ble faktisk ikke brukt så veldig mye penger.

  Stig kjøpte faktisk en sushi ting... Kanskje derfor ikke menn pleier å gå på TP party? :P
  Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor han kjøpte den når ingen av oss har smakt sushi før!
  Jeg kjøpte bare noen baby skjeer og beholder.  :)

      

 • Publisert: 13.04.2013, 11:24
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • Allerede uke 39

 • Publisert: 05.04.2013, 16:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  


  TERMIN: 12 April
  UKE: 39
  IGJEN TIL TERMIN: 7 dager
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Kim Andrè eller Steffen
  UTSTYR/INNKJØP: Tisse laken er det eneste nye vi har kjøpt i det siste
  VEKTØKNING: 
  78 kg veide jeg sist kontroll
  NESTE KONTROLL: 12 april skal jeg til jordmor.
  STREKKMERKER: Ja, er komme litt flere av de nå.
  VANN I KROPPEN: Har fått litt
  KYNNERE: veldig lite av det.
  PLAGER: Sover dårligere nå, er tungt å opp av sengen og reise seg. Tungt neden til, å føler jeg blir større og større der.
  UTÅLMODIG?: Begynner vel egentlig å bli lei av å gå slik nå, så litt er jeg ;) men enda litt redd for å føde
  HODET FESTET?: Nei
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, det er det. 
  BARNEROM: Står enda tomt
  OM FØDSELEN: Gruer meg like mye! Den tid,den sorg!
  OPPEGÅENDE?: Ja men er mye tregere nå.
  SULTEN?: Ja alltids ;)
  TUNGT?: Ja er det.
  ANNET?: Nei.. Eller jeg hadde ikke trod det skulle bli lettere med tanke på fødsel. 
  Gruer meg heldigvis ikke SÅ mye som jeg gjore før. Tiden nå på slutten har gått så fort.
  Samtidig er det endel ubehag nå, så skal bli greit å få tilbake kroppen min snart. Blir litt små deprimert av å være så
  slapp som jeg er nå. Rastløs og slapp er noe som er en dårlig kombinasjon. Men er ikke lenge til jeg får kroppen min tilbake nå :) 

 • Publisert: 05.04.2013, 16:31
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 14 kommentarer
 • BLÆH!

 • Publisert: 22.03.2013, 11:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Dette med å være så trøtt å slapp gjør meg smågal. 
  Om du ikke orker å lese om klaging, så burde du trykke bort fra siden min nå.

  Det at man gløder når man er gravid er jo bare tull!
  Gløden i mitt fjes kommer nok bare av irritasjon over mageboeren som presser meg i ribbena
  eller så er det den korte lunta jeg har fått i det siste. 

  Jeg har heldigvis sluttet å løpe opp å ned på do om natten.
  Men det betyr ikke at jeg får den beste nattesøvnen, for lille mann syntes nok det er veldig trangt i magen min nå.
  Føler han prøver å grave seg ut av navlen . Han strekker på seg, dytter og sparker og vil ikke sove når jeg vil. 

  Kroppen min har nok gått inn på full rugemodus, for den orker ikke noe annet.
  Kjennes ut som jeg aldri blir ordentlig uthvilt...    Tiden har gått så fort etter jeg sluttet å bare ligge på soffaen å spy.
  Magen har vogst kjempe fort. Heldigvis er jeg ikke en av de største.
  Jeg syntes det er tungt nok å ha den magen jeg har, så stakkars de som går med tvillinger i magen sin. Det må være tungt.

  Nei, jeg må koble av rugingen litt å komme meg ut i sola med hunden.
  Håper alle får en god helg!
   

 • Publisert: 22.03.2013, 11:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 0 kommentarer
 • innskjekkingssamtale/jordmor

 • Publisert: 18.03.2013, 14:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Kommende bestemor stilte villig opp til å ta meg med til jordmor og sykehuset i dag.
  Da vi kom til jordmoren så ser mamma at det er samme dama som hun hadde.
  Altså min jordmor var den som plaget og presset på meg når jeg lå trygt i mammas mage.

  Hun kjente enda at prinsen lå med hode ned, men han var enda ikke festet seg.
  Hun var fornøyd med at han hikket endel, da hun sa det var nok forster vann der da.

  Jeg tok opp det med at de siste dagene har vært litt ubehagelige.
  Jeg har kjent det ganske godt nederst i magen. 
  Hun var fornøyd med det også, da kroppen min bare begynte å gjøre seg klar.
  Klar? huff, ja små gruer meg! :P

  Klokken 12.30 skulle jeg på sykehuset å ha en innskjekkingssamtale.
  Hadde endel tid å slå ihjel, så da gikk vi å handlet litt å koste oss. 
  Er så koselig å få litt mer tid med mamma enn vanlig. 

  Da jeg kom hjem fikk jeg meg en liten overaskelse.
  En av kattene hadde lagt klar en liten gave.
  Nemmelig en halv spist rotte.
  Tarmene var dratt ut å lå pent vedsiden av den halve rotten
  Som de hadde plasert såpent på dørmatta... Æsj!


  Nei nå skal jeg kose meg med litt bakeverk fra bakeriet

  og slenge de små hovne benene mine opp! 

   


   

 • Publisert: 18.03.2013, 14:44
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 3 kommentarer
 • Allerede uke 36

 • Publisert: 16.03.2013, 15:19
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  
  TERMIN: 12 April
  UKE: 36
  IGJEN TIL TERMIN: 4 uker
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Var egentlig ganske fast bestemt på Kim Andrè men tenker litt på Steffen også nå.
  UTSTYR/INNKJØP: Bare noen nye bodyer.
  VEKTØKNING: 
  76 kg veide jeg sist.
  NESTE KONTROLL: 18 mars skal jeg til jordmor.
  STREKKMERKER: Nå begynner jeg å sprekke litt ja...
  VANN I KROPPEN: Nei, ikke som jeg vet. Men er ganske hoven i benene.
  KYNNERE: Nei, syntes det er mindre av det nå.
  PLAGER: Bare han som klager litt på at det begynner å bli trangt.
  UTÅLMODIG?: Nja, gruer meg jo til fødselen så egentlig ikke, men til tider er jeg litt lei av ubehag fra magen.
  HODET FESTET?: Nei, det var enda ikke festet.
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, er masse bevegelse
  BARNEROM: Står enda tomt
  OM FØDSELEN: Gruer meg like mye! Den tid,den sorg!
  OPPEGÅENDE?: Jada.
  SULTEN?: Ja like glad i mat, bare litt trangere i magen nå.
  TUNGT?: Ja er det.
  ANNET?: Jeg har så si sluttet helt på kvalme pillene.
  Er litt kvalm enda, men er til å leve med ;) 

   

   

 • Publisert: 16.03.2013, 15:19
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 11 kommentarer
 • Da begynner vi å bli klare for lillemann

 • Publisert: 26.02.2013, 16:56
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  Vi har kanskje vært litt trege med vogn, da jeg har termin om ca 6 uker til.
  Vi gikk innom Renes Babycare i Kristiansand i dag. 
  Da fant vi "endelig" vognen vi kunne tenke oss.

  Er sannelig ikke lett å skal handle vogn, er jo så mye å tenke på og mye forskjellig.
  Valget vårt falt på Emmaljunga city cross. Vi tok med city bag og stellevesken også.
  Vognen var lett og en av de litt mindre typene. Greit når de ikke er for store da vi skal ha plass til den i bilen og hundene :P

  Så når man først finner ut hvilken vogn man vil ha, så får man jo en hel side med bilder slik at vi kan velge farge.
  Valget falt fort på Grey Leaves. Eneste jeg var helt sikker på da vi gikk inn der var at vi ikke skulle ha noe lys vogn og vognen skulle ha 4 hjul!

  Takket være snille svigerforeldre så er vognen straks klar til lillmann kommer. 
   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


 • Publisert: 26.02.2013, 16:56
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 16 kommentarer
 • Hjelp. Vanskelig valg ang vår lille prins

 • Publisert: 25.02.2013, 09:13
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Nå går jo månedene kjempe fort.
  Er rundt to måneder til jeg får se min lille prins.
  Meg og min kjære har snakket litt om barnedåpen allerede.
  Da kom vi inn på det med fadder/gudmor/gudfar.
  Vi kan ikke helt bli enige hvem vi ønsker skal være det for den lille.  Jeg trodde gudfar,gudmor og fadder var samme greia, men leste meg til at det var det ikke.
  Man kan vist også være "luefadder" Kanskje det blir lettere å velge om vi velger å ha alle 4.

  Syntes det er svært vanskelig å finne ut av.
  Vi vil ikke ha for mange heller. 
  Vil jo også ungen skal få god kontakt med denne eller de personene.

  Samtidig vet jeg ikke helt hva det vil si å være fadder nå til dags.
  Føler det betydde mer før. men uansett er det ikke ett valg vi tar lett på.
  En av de mange tingene vi syntes er viktig er at vi kan stole på at fadderen(e) stiller opp for barnet om det trengs.

  Hvordan velger man dette?
  Er det bare å lære ungen opp i kristendom?
  Hva skal man se etter når man velger hvem vi vil ha?

   Håper dere som har barn kan komme med deres tanker rundt dette med gudforeldre og fadder.

    


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


 • Publisert: 25.02.2013, 09:13
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 11 kommentarer
 • Ukes oppdatering. Føler jeg skal sprekke

 • Publisert: 24.02.2013, 13:10
 • Kategori: Lille prinsen min • TERMIN: 12 April
  UKE: 33
  IGJEN TIL TERMIN: 7 uker
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Blir nok Kim Andrè om det passer til han.
  UTSTYR/INNKJØP: ikke noe nytt
  VEKTØKNING: 
  76 kg
  NESTE KONTROLL: 25 februar skal jeg til legen igjen
  STREKKMERKER: Har ikke fått flere. men føler snart det kommer noen rundt navlen. Den er ganske så strekt nå.
  VANN I KROPPEN: Nei
  KYNNERE: Ja, har endel av de.
  PLAGER: Kvalm og lite energi. Så prøver å slutte på kvalme pillene. Blir enda slappere av de.
  UTÅLMODIG?: Tror jeg snart er det, da det begynner å bli trangt der inne for han.
  HODET FESTET?: Nei ikke som jeg vet.
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, spesielt de to siste dagene nå. 
  BARNEROM: Står enda tomt
  OM FØDSELEN: Gruer meg like mye! Den tid,den sorg :P
  OPPEGÅENDE?: Jada.
  SULTEN?: Er ikke noe å klage på med den. Blir fortere mett og fortere sulten. Merker småen tar litt plass.
  TUNGT?: Ja, er faktisk det. Er trangt og så føler jeg endel press mot ribbenene.
  ANNET?: Merker så smått at alt begynner å bli tyngre nå.
  Litt lei av å opp på do hver natt og er mye varmere i kroppen enn normalt. 
  Føler jeg skal sprekke imellom han strekker skikkelig på seg. 

   

 • Publisert: 24.02.2013, 13:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Babyshower

 • Publisert: 16.02.2013, 11:32
 • Kategori: Lille prinsen min
 • i går var det 7 herlige personer som hadde samlet seg hos Lone
  Der skulle de feire meg og min lille prins! 

  Det første som møtte meg var ballonger i forskjellige blå farger.
  Det var søtt dekorert med blått over alt. Det er jo ikke noe hemmelighet at det er en liten Prins jeg venter.
  De hadde laget en kjempe søt bleiekake. Den bestod av masse bleier og litt lotion og kremer og selvfølgelig en søt bamse med blått på.   Det ble noe alla en spise fest følte jeg. Hehe forsynte meg en hau av ganger.
  De hadde laget både sundt og og usunt. Tok litt av alt.
  Prøvde å holde meg til vann så jeg kunne føle jeg hadde vært litt sund. Hehe
  Det ble mye skravling og mye spising. Stor koste meg virkelig!

  De hadde også kjøpt inn mange flott gaver til prinsen min.
  Ble veldig overasket over alle gavene.
  Gavene inneholdt blant annet bleier, kluter, håndklær, bamser, tøy og gavekort på barnepass;)

  Etter pakke åpningen ble det en liten lek, der de skulle klippe ut litt tråd
  og gjette hvor stor jeg var rundt magen.

  Anita jobber hardt og lenge. Hun klippet litt og sveiset litt før hun prøvde den rundt magen min.
  Hun var en cm fra å få det helt perfekt!
  Så min kjære svigermor ble vinneren!   Det var en utrolig koselig kveld. Satt pris på alt de hadde gjort!
  Herlige mennesker!  Flere som har vært på Babyshower?

    


   

  Trykk her for å følge meg på FB

   


 • Publisert: 16.02.2013, 11:32
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Siste nytt om graviditeten + bilde

 • Publisert: 12.02.2013, 15:53
 • Kategori: Lille prinsen min • TERMIN: 12 April
  UKE: 32
  IGJEN TIL TERMIN: 8 uker
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Blir nok Kim Andrè om det passer til han.
  UTSTYR/INNKJØP: ikke noe nytt
  VEKTØKNING:
  Har ikke vekt. men skal få veid meg til neste ukes oppdatering.
  NESTE KONTROLL: 25 februar skal jeg til legen igjen
  STREKKMERKER: Har ikke fått flere.
  VANN I KROPPEN: Nei
  KYNNERE: Ja, har endel av de.
  PLAGER: Er enda kvalm. Ganske sliten og små svimmel, litt lei av det nå.
  UTÅLMODIG?: Begynner å se frem til å få kroppen for meg selv igjen.
  HODET FESTET?: Nei ikke som jeg vet.
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, han er veldig aktiv nå. Spesielt om kveldene.
  BARNEROM: Står enda tomt
  OM FØDSELEN: Gruer meg enda veldig!
  OPPEGÅENDE?: Jada.
  SULTEN?: Er ikke noe å klage på med den. Blir fortere mett og fortere sulten. Merker småen tar litt plass.
  TUNGT?: Ja, er faktisk det. Er trangt og så føler jeg endel press mot ribbenene.
  ANNET?: Han har begynt og hikke en god del på nettene og morgenen. 
  Leste at da har han nok friske og sterke lunger. Er en merkelig følelse med de små hikkene som man kjenner så godt.
  Ble ganske urolig før jeg skjønte hva det var.

   

 • Publisert: 12.02.2013, 15:53
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • Var urolig i natt... + ultralyden

 • Publisert: 05.02.2013, 22:22
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Da meg og Stig lå trøtte og slappe i sengen, klare for å sove så begynte prinsen og lage liv i magen.
  Stig fikk kjenne mange ganger på "gravingen" som jeg kaller det.
  Føler ikke han sparker så mye lenger, er mest dytt og rare bevegelser.

  Etter litt så begynte det å omme regelmessige dunk nede på høyresiden av magen min.
  Det stoppet ikke, jeg har aldri kjent slike dunk fra han som er så regelmessige.
  Så syntes jeg det minnet så om hikke, vi googlet å det viste seg at det er ganske normalt at de hikker.
  Det var jo faktisk ett godt tegn, da skulle de vist få sterke lunger.
  Etter mange omganger med hikking så sovnet vi til slutt. 

  Dette er bilde fra ultralyden vi var på 31.01.2013
  Han var enda frisk og fin, alt så bra ut.
  Så var det veldig gøy da vi fikk tydelig bilde av fjeset hans.
  Han har akkurat gjespet så leppene ser nok litt større ut enn de er.
  Prinsen vår er 2 cm større i hode og magen enn gjennomsnittet.

  Da er det tid for sengen igjen.
  Satser på prinsen begynner å legge seg tidligere, hehe! 
  Ønsker dere en god natt. 


 • Publisert: 05.02.2013, 22:22
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 16 kommentarer
 • Siste nytt + bilde

 • Publisert: 30.01.2013, 11:11
 • Kategori: Lille prinsen min

 • TERMIN: 12 april 2013
  UKE: 30
  IGJEN TIL TERMIN: 10 uker
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Nesten helt sikre på at det blir Kim Andrè
  UTSTYR/INNKJØP: Eneste nye er ett stellebord vi kjøpte i helgen.
  VEKTØKNING:
  Sist uke når jeg var hos JM så veide jeg 71 kg. Regner med jeg er rundt 72 kg nå.
  NESTE KONTROLL: 30/01 skal jeg til legen 
  STREKKMERKER: Nei ingen flere :)
  VANN I KROPPEN: Nope
  KYNNERE: Kjenner endel strekking, er ikke helt sikker på hvordan kynner kjennes ut. 
  PLAGER: Litt kvalme og veldig lite energi, må vel også innrømme jeg sliter litt med humøret :/
  UTÅLMODIG?: Nei, ikke annet enn at jeg vil kunne bøye meg normalt igjen, uten å føle at magen går langt opp i lungene.
  HODET FESTET?: Nei
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, der er det fuldt av liv.
  BARNEROM: Har enda ikke fått møbelert det. Er ikke helt sikker på hvordan vi vil ha det.
  OM FØDSELEN: Det er det samme som alltids, gruer meg :P
  OPPEGÅENDE?: Ja.
  SULTEN?: Har god appetitt enda, men føler jeg blir fortere full i magen.
  TUNGT?: Ja, det er tungt å bøye seg.

 • Publisert: 30.01.2013, 11:11
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 13 kommentarer
 • Pakke til prinsen

 • Publisert: 28.01.2013, 11:40
 • Kategori: Lille prinsen min
 • For noen dager siden var jeg innom Apotek1 og hentet babybox pakken
  Syntes pakken fra de inneholdt masse bra.  Var blant annet ett interessant blad, leke, sutt, små søte sokker 
  kremer, refleks, flaske, amme innlegg og litt vaskepulver
  anbefaler alle å hente en slik pakke.
  Fikk lyst til å sette opp stellebordet med en gang
  når jeg pakket ut disse tingene :)
   

 • Publisert: 28.01.2013, 11:40
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 9 kommentarer
 • Vanskelig valg!

 • Publisert: 27.01.2013, 15:29
 • Kategori: Lille prinsen min


 • Det med barnerommet er ikke lett.
  Vet ikke om jeg skal prøve å få kjøpt det blå settet.
  Men såe rd et det at jeg føler kanskje det blir litt for mye.

  Vuderer derfor å satse på litt mer nøytrale møbler å
  Heller ha litt mer av små detaljer.

  Noen som har lyst å dele sine meninger?
  Hva hadde du valg til sønnen din? • Publisert: 27.01.2013, 15:29
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 15 kommentarer
 • Nytt i graviditeten + bilde

 • Publisert: 21.01.2013, 13:15
 • Kategori: Lille prinsen min

 • TERMIN: 12 april 2013
  UKE: 29
  IGJEN TIL TERMIN: 11 uker
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Ja, vi er enda nesten helt sikre
  UTSTYR/INNKJØP: Nå begynner det å bli litt. Vi har fått klær, bilstol og vippe stol av Siv Merete. Av pappa å Hilde skal vi låne en seng.
  Svigermor og svigerfar har en lekegrind vi kunne få + at vi skal få en ny vogn av de. Så har vi jo kjøpt litt tøy vi også ;)
  VEKTØKNING:
   Er nå oppe i 71 kg. Det veide jeg da jeg ble gravid. Så har vel lagt på meg 10-11 kg igjenom svangerskapet.
  NESTE KONTROLL: 30/1 Hos legen
  STREKKMERKER: Nei ikke noen flere ;)
  VANN I KROPPEN: Nei.
  KYNNERE: Nei  
  PLAGER: Bare litt med bekkenet og kvalmen om jeg ikke tar pillene så er jeg slapp og slik, men formen er ellers bra ;)
  UTÅLMODIG?: Nei. Har god tid, tror det er lenge til jeg blir utålmodig.
  HODET FESTET?: Nei.
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, Han vrir og vender på seg.
  BARNEROM: Det er snart klart for møbler nå.
  OM FØDSELEN: Ikke noe nytt, gruer meg like mye enda. 
  OPPEGÅENDE?: Jada.
  SULTEN?: Ja. går enda på pillene så har god apetitt.
  TUNGT?: Er vel ikke akkurat tungt med magen, men den er litt i veien til tider. og blir fortere sliten da alt er litt mer tungt å gjøre :P
  ANNET?: Nei. 

 • Publisert: 21.01.2013, 13:15
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • Snart drar vi avgårde på vår første

 • Publisert: 14.01.2013, 16:16
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Jeg har jo skrevet jeg skal på svangerskaps kurs, men var vist foreldre kurs det heter.
  Vet uansett ikke forskjell på det :P  Tror jeg dette blir lærerikt og spennende.
  Begynner kl 18.00 og er ikke sikker på hvor lenge det varer hver gang. 
  Så har akkurat kommet inn fra litt godbit søk med hundene.
  Får snart hive meg rundt å gjøre meg klar til i kveld.

  I dag kom det pakke i posten.
  Var en gratis pakke fra BAM. 
  Var litt sink salve, 4 bleier, blenda vaskepulver, søt smokk snor og antibac gel :)    

   

 • Publisert: 14.01.2013, 16:16
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 12 kommentarer
 • 09.01.2013

 • Publisert: 09.01.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min


 • TERMIN: 12 april 2013
  UKE: 27
  IGJEN TIL TERMIN: 13 ca
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Ja, vi er enda nesten helt sikre
  UTSTYR/INNKJØP: Nå begynner det å bli litt. Vi har fått klær, bilstol og vippe stol av Siv Merete. Av pappa å Hilde skal vi låne en seng.
  Svigermor og svigerfar har en lekegrind vi kunne få + at vi skal få en ny vogn av de. Så har vi jo kjøpt litt tøy vi også ;)
  VEKTØKNING:
   Har ikke vekt hjemme og ikke veid meg på 2 uker så er ikke sikker.
  NESTE KONTROLL: 17/1 Jordmor
  STREKKMERKER: Nei 
  VANN I KROPPEN: Prøver å drikke så mye vann som mulig ;)
  KYNNERE: Nei  
  PLAGER: Bare litt med bekkenet og kvalmen om jeg ikke tar pillene.
  UTÅLMODIG?: Nope. Har god tid.
  HODET FESTET?: Nei.
  AKTIVITET I MAGEN: Ja, men var redd en liten periode, men han har snudd seg, så kjenner sparkene på en helt annen måte nå.
  BARNEROM: Har enda ikke begynt på det.
  OM FØDSELEN: Ikke noe nytt, gruer meg like mye enda. 
  OPPEGÅENDE?: Jada.
  SULTEN?: Ja. går enda på pillene så har god apetitt.
  TUNGT?: begynner å syntes det er litt tyngre å kle meg osv
  ANNET?: Nope

   

 • Publisert: 09.01.2013, 12:12
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • overraskelse

 • Publisert: 02.01.2013, 10:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  Jeg satt for noen dager siden å shoppet litt på nettet. 
  Stakk innom denne siden etter å sett noen her på blogg.no linke til de.

   

  Pakken brukte heldigvis ikke mange dager på å komme frem!
  De har stort utvalg. Selger barneklær fra 0-7 år. Både til gutter og jenter.
  De selger også sikring til hjemmet, litt leker ++   Jeg hadde bestilt 2 bodyer, 2 sløyfer, en sutt og ei grå tiger lue.
  Fikk 2 blå tigerluer tilsendt.  Jeg syntes det var helt ok.
  Den ene luen var det en rift i. Men tenker jeg beholder begge ;) 
  Var en liten overaskelse, Stig viste ingen ting
  Så ekstra moro når han ble fornøyd han også.

  Flere som har handlet fra disse?
   Hadde aldri hørt om de før jeg...

   

   

 • Publisert: 02.01.2013, 10:10
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 10 kommentarer
 • Det nyeste om graviditeten min

 • Publisert: 01.01.2013, 09:09
 • Kategori: Lille prinsen min •  

  TERMIN: 12 april 2013
  UKE: 26
  IGJEN TIL TERMIN: 14 ca
  KJØNN: Gutt
  NAVN: Ja, vi er enda nesten helt sikre
  UTSTYR/INNKJØP: Nå begynner det å bli litt. Vi har fått klær, bilstol og vippe stol av Siv Merete. Av pappa å Hilde skal vi låne en seng.
  Svigermor og svigerfar har en lekegrind vi kunne få + at vi skal få en ny vogn av de. Syntes vi er heldige, som hr så mange flotte folk rundt oss.
  Vi har kjøpt litt mer søtt tøy til han ;)
  VEKTØKNING:
   Sist viste vekten 69,7 kg. Jeg skal veie meg senere når jeg er på middag hos mamma. Regner med jeg er oppe i 72 kg.
  Det er en kilo mer enn det jeg veide da jeg ble gravid! men vekten lå mer fordelt da.
  NESTE KONTROLL: 17/1 Jordmor
  STREKKMERKER: Nei 
  VANN I KROPPEN: Nei
  KYNNERE: Nei  
  PLAGER: Både ja og nei, han liker og hoppe rundt i magen når jeg skal sove. Ikke alltids like moro. Men godt å kjenne liv <3
  UTÅLMODIG?: Nope. Har god tid.
  HODET FESTET?: Nei.
  AKTIVITET I MAGEN: Jepp, heldigvis er han flink og venter med å sprelle til jeg sitter nede og slapper av ;)
  BARNEROM: Har ikke begynt på det enda.
  OM FØDSELEN: Ikke noe nytt, gruer meg like mye enda. 
  OPPEGÅENDE?: Jada.
  SULTEN?: Ja, takket være pillene ;)
  TUNGT?: Nei helt ok føler meg mer oppblåst.
  ANNET?: Bare følelsene som er mer ekstreme enn vanlig.

   

   

 • Publisert: 01.01.2013, 09:09
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 17 kommentarer
 • Babyutstyr.

 • Publisert: 27.12.2012, 16:21
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Vi var så heldige å fikk masse tøy fra snille Siv Merete :)
  Når jeg pakket opp alle de søte små klesplaggene, så fikk jeg veldig lyst å få komoden i hus.
  Så kan jeg begynne å gjøre litt klart til han.
  Er så takknemelig når folk gir eller låner bort ting til oss!   Se å mye søtt :D
  Til og med Stig sto å sa "Nåååh.." når vi pakket det opp! 

  Pappa sa vi kunne låne seng fra de og svigers skulle kjøpe vogn til oss!
  Så da trenger vi bare å kjøpe stellebord, vippestol og bilstol man MÅ vel ikke ha mer?
  Har lyst å kjøpe en leke grind også etterhvert, føler det er greit å ha ;)
  Sespielt med tanke på dyrene. Så jeg føler jeg ikke må se over de som en hauk hele tiden. 


   

   

 • Publisert: 27.12.2012, 16:21
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 2 kommentarer
 • Allerede uke 25

 • Publisert: 26.12.2012, 23:59
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  ♥ TERMIN: 12 april 2013
  ♥ UKE: 25 
  ♥ IGJEN TIL TERMIN: 15 ca
  ♥ KJØNN: Gutt
  ♥ NAVN: Vi er 99% sikre, men for nesten vente til vi ser han
  ♥ UTSTYR/INNKJØP: Har bare kjøpt ett sett med klær til nå. Men skal låne litt av folk og familie.
     Syntes det er greit å ikke måtte kjøpe så masse.
  ♥ VEKTØKNING:
   Nå viser vekten 69,7 
  ♥ NESTE KONTROLL: 17/1 Jordmor
  ♥ STREKKMERKER: Nei 
  ♥ VANN I KROPPEN: 
  Nei
  ♥ KYNNERE: 
  Nei  
  ♥ PLAGER: Ja at jeg er så sliten og ekstremt glad i sjokolade! hehe
  ♥ UTÅLMODIG?: Nei, gruer meg til å føde.
  ♥ HODET FESTET?: Nei
  ♥ AKTIVITET I MAGEN: Ja, han er aktiv. 18. desember fikk Stig kjenne liv i magen for første gang.
  ♥ BARNEROM: Det er langt fra klart.
  ♥ OM FØDSELEN: Ikke noe nytt, gruer meg like mye enda. 
  ♥ OPPEGÅENDE?: Ja henger som regel med.
  ♥ SULTEN?: Ja, takket være pillene ;)
  ♥ TUNGT?: Nei helt ok føler jeg
  ♥ ANNET?: Nei er vel ikke noe annet som jeg kommer på...

 • Publisert: 26.12.2012, 23:59
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 4 kommentarer
 • Siste nytt om graviditeten

 • Publisert: 19.12.2012, 16:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Da kommer litt oppdatering og bilde. 

  ♥ TERMIN: 12 april 2013
  ♥ UKE: 24 
  ♥ IGJEN TIL TERMIN: 16 uker
  ♥ KJØNN: Gutt
  ♥ NAVN: Vi er 99% sikre,, men for nesten vente til vi ser han
  ♥ UTSTYR/INNKJØP: Har ikke kjøpt inn noe mer, kunne låne seng av pappa å de :)
  ♥ VEKTØKNING:
   De siste ukene har jeg lagt på meg 2 1/2 kg i uka.
  ♥ NESTE KONTROLL: 21 desember hos legen
  ♥ STREKKMERKER: Nei ikke kommet noe mer med det heldigvis ;)
  ♥ VANN I KROPPEN: 
  Nei
  ♥ KYNNERE: 
  Nei  
  ♥ PLAGER: Det er med det samme. Sliten og nå har vist bekkenet også begynt så smått. 
  ♥ UTÅLMODIG?: Nei det er jeg ikke, blir jo koselig å se han men har ikke hast verk.
  ♥ HODET FESTET?: Nei
  ♥ AKTIVITET I MAGEN: Ja, er koselig men merkelig.
  ♥ BARNEROM: Det er langt fra klart.
  ♥ OM FØDSELEN: Gruer meg allerede.
  ♥ OPPEGÅENDE?: Ja vil jo si det ;)
  ♥ SULTEN?: Ja alltids!
  ♥ TUNGT?: Nei mer sprekt, føler noen blåser en ballong inni magen min:P
  ♥ ANNET?: Hømøret er kanskje ikke helt normalt :/
  Stresser også endel, men fikk tips av jordmor at jeg må ta det med ro og høre på kroppen min.
  Er bare ikke så lett når jeg har vært så lenge dårlig og så lite energi. Føler jeg ikke duger til noe.... 
 • Publisert: 19.12.2012, 16:08
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 15 kommentarer
 • 2 gang hos jordmor/ukes oppdatering

 • Publisert: 10.12.2012, 13:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  Kl 11 hadde jeg time hos jordmor.
  Hjerte hørtes flott ut og mitt blodtrykk var bra og magen min vokser fint :D
  Nå er det ikke lenge til svangerskapskurset begynner .
  Blir spennende for meg og Stig å se hva det er.
  Har ikke hørt hørt om noen som har erfaring fra det.

  Hun spurte om jeg lurte på noe.
  Så jeg spurte på det jeg har tenkt på om babyen kan "presse" på organer allerede.
  For jeg er om og litt rar nederst i magen, følte også det var noe galt med blære.
  Så da sa hun at det var nok bekknet mitt. Håper på det ikke blir verre, har hørt om de som sliter mye med det :S

  Slenger inne n ukes oppdatering, er jo ikke så mye forandringer siden sist.
  Men så er det jo sikkert koselig å ha noe å se tilbake på. Så blir ett bilde også nederst. 

   

  ♥ TERMIN: 14 april 2013
  ♥ UKE: 23 
  ♥ IGJEN TIL TERMIN: 17 uker?
  ♥ KJØNN: Gutt
  ♥ NAVN: Vi er 99% sikre men for nesten vente til vi ser han
  ♥ UTSTYR/INNKJØP: Har bare kjøpt ett sett med kær til nå
  ♥ VEKTØKNING:
   De siste ukene har jeg lagt på meg 2 1/2 kg i uka.
  ♥ NESTE KONTROLL: 21 desember hos legen
  ♥ STREKKMERKER: Nei 
  ♥ VANN I KROPPEN: 
  Nei
  ♥ KYNNERE: 
  Nei  
  ♥ PLAGER: Det er med det samme. Sliten og nå har vist bekkenet også begynt så smått. 
  ♥ UTÅLMODIG?: Nei, han kan ta den tiden han trenger ;)
  ♥ HODET FESTET?: Nei
  ♥ AKTIVITET I MAGEN: Ja, blir litt mer og mer spesielt på kvelden
  ♥ BARNEROM: Det er langt fra klart.
  ♥ OM FØDSELEN: Prøver og ikke tenke på det.
  ♥ OPPEGÅENDE?: Ja henger som regel med.
  ♥ SULTEN?: Ja, den er her enda ;D
  ♥ TUNGT?: Nei helt ok føler jeg
  ♥ ANNET?: Griner lettere for filmer osv :P

   


   

   

 • Publisert: 10.12.2012, 13:41
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 5 kommentarer
 • Da følger jeg strømmen

 • Publisert: 04.12.2012, 15:18
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  

  Jeg følger strømmen og skal prøve meg på ukentlig oppdatering og legge ut bilde.
  Er sikkert gøy å se tilbake på  :)

  ♥ TERMIN: 14 april 2013
  ♥ UKE: 22+2
  ♥ IGJEN TIL TERMIN: 18 uker?
  ♥ KJØNN: Gutt
  ♥ NAVN: Vi er 99% sikre men for nesten vente til vi ser han
  ♥ UTSTYR/INNKJØP: Har bare kjøpt ett sett med kær til nå
  ♥ VEKTØKNING:
  De siste ukene har jeg lagt på meg 2 1/2 kg i uka.
  ♥ NESTE KONTROLL: 10 desember hos jordmor
  ♥ STREKKMERKER: Nei 
  ♥ VANN I KROPPEN:
  Nei
  ♥ KYNNERE:
  Nei  
  ♥ PLAGER: Sliten og små svimmel om jeg står lenge.
  Men pillene har hjulpet mye mot kvalmen.
  Så jeg for tatt til meg næring av maten og blir nok da bedre snart
  ♥ UTÅLMODIG?: Nei, er endel jeg må gjøre før han kommer så det går greit.
  ♥ HODET FESTET?: Nei
  ♥ AKTIVITET I MAGEN: Ja det er det :)
  ♥ BARNEROM: Det er enda ikke gjort noe med.
  ♥ OM FØDSELEN: Gruer meg allerede!
  ♥ OPPEGÅENDE?: Ja henger som regel med.
  ♥ SULTEN?: Ja, gud og godt det er å kunne spise ordentlig igjen. Har dessverre stor matlyst :P
  ♥ HØYGRAVID: Langt i fra.
  ♥ TUNGT?: Ja, men det er mest pga jeg ikke har så mye energi og muskler lenger.
  ♥ ANNET?: Føler meg mye opplåst
 • Publisert: 04.12.2012, 15:18
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • Første gang!

 • Publisert: 01.12.2012, 09:39
 • Kategori: Lille prinsen min
 •  Jordmor spurte for en stund siden om jeg hadde kjent noe spark eller bevegelse fra barnet.
  Jeg svarte at jeg ikke viste hvordan det kjentes ut, men hadde ikke kjent noe spesielt uansett.
  Hun sa flere personer mente det var som om du hadde "bobler" i magen, eller som en fisk var inni der.
  Syntes det hørtes merkelig ut.

  Men i går når jeg la meg litt nedpå i sofaen så kjente jeg bobler i magen!
  Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det utenom at det var som om en boble sprakk litt inni magen min. Hehe.
  kjente det flere ganger i går, var en rar men koselig følelse.

  Jeg syntes det er merkelig at det vokser et lite menneske i meg.
  Litt små skummelt er det også. Grugleder meg til han blir større når jeg kjenner det bedre.

   

  I går var også første gang jeg har greit å stå og dusje på flere måneder.
  Det var kjempe digg. Var redd jeg skulle bli så sliten og svimmel igjen, men kroppen greide det :D

   

  Ha en flott 1 desember!
  Nå er det "lov" til å nyte julebrus og kakemenn :D 

 • Publisert: 01.12.2012, 09:39
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 6 kommentarer
 • Jeg eser

 • Publisert: 28.11.2012, 09:30
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Ny dag, nye muligheter !


  Hehe ikke det beste bilde :P 
  Ser ut som jeg tvangskoser Biffen!

  Magen min begynner og vokse nå.
  Er jo 21 uker på vei, så er vel normalt. Men føler jeg bare eser ut!
  Man ser det jo ikke helt på bilde da jeg står skjevt.

  Legen sa jeg kom til å gå fort opp i vekt nå som jeg greier å holde på maten med de pillene.
  Men øker ca 2 kg i uken! Hehe Er ikke det mye?! 

  Nå er vekten oppe i 66,3
  Er ikke lenge siden den viste 61,5.

  Lurer på hvor mye jeg kommer til å veie på slutten. Hehe. 

 • Publisert: 28.11.2012, 09:30
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 14 kommentarer
 • Siden det blir en liten prins så . . .

 • Publisert: 26.11.2012, 08:38
 • Kategori: Lille prinsen min
 • Har jeg begynt å tenke på barnerommet nå som jeg er litt over 20 uker på vei.
  Ser så mye for meg at jeg vil ha masse lyseblått.
  Men så vil jeg ikke det skal bli overdrevent... men så vil jeg samtidig gjerne ha det skikkelig babyblue hehe. er ikke lett :P
  Av disse bildene jeg har funnet så er det mye jeg liker, men det øverst til venstre liker jeg svært godt ;)
     Jeg kunne jo også hatt hvite møbler å bare prukt babyblått der som det er rødt på bilde under til venstre.
  Da blir det kanskje litt lettere å samtidig guttete.

  Bilde med sebra hadde sklidd rett inn her, vi er jo så dyreglade. 
  Så jeg likte det bilde svært godt også tror jeg det hadde vært fint å hatt det slik, samtidig som det ikke blir formye da!

  Så har vi de to nederste bildene, de syntes jeg ser så gode ut, de ser så avslappende ut :)

  Jeg er ganske diskre i farger i alle andre rom i huset så vet ikke om det hadde passet best inn i huset med slike rolige rom.
  Men så er det noe inni meg som brenner for å ha det fargerikt på hans rom.
  Har du noen link til ditt barnerom? 
  Har du link til ett rom du syntes er pent?
  Hvilken av disse likte du best?  

 • Publisert: 26.11.2012, 08:38
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 18 kommentarer
 • Ultralyd den 22

 • Publisert: 23.11.2012, 23:23
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Igår var vi på ultralyd.
  Mamma ble også med, hun gledet seg til å se det lille barnebarnet.
  Han målte og så på den lille skapningen.
  Etter han hadde sagt at alt var i orden med barnet så spurte han
  om vi ville vite om det ble en liten gutt eller jente.

  Stig svarte kjappt ja!
  Vi hadde bestemt oss at vi ville vite det, vi er så nyskerrige begge to.
  Han sa han pleide å si hva det ut som det ble.
  For han ville ikke si noe sikkert i tilfelle.

  Men han sa klart mens han lo litt at han kan si med 99% sikkerhet at vi får en gutt.
  Vi fikk ett klart og tydelig bilde av hans edle deler. hehe  Så da blir det en liten frisk gutt vi får!
  Han lurte på om jeg ville komme inn om 10 uker igjen å ta ultralyd
  Siden jeg hadde gått så mye ned i løpet av svangerskapet.
  Så da får vi se han lille prinsen vår om 10 uker til igjen :D
  Og var vist litt over 1 uke mer på vei en det vi først trodde så jeg er akkurat over halveis nå.

  Han lå dessverre dårlig til denne gangen han gjemte seg bak armene sine.
  Men fikk 2 bilder av det søte fjeset :)

  Etter vi hadde vært på ultralyd så gikk vi på senteret og fikk i oss litt mat.
  Var kjempe koselig.

  Etter mamma gikk så tenkte meg og Stig at vi skulle handle litt julegaver.
  Men fant ikke noe og jeg var så sliten.

  Vi kom bare hjem med en ting i posen.
  Det er det første vi har kjøpt til lillemann :)
   

   

  Ble litt utydelige bilder, men alt er bedre en ingenting ;)


  GOD HELG!  


 • Publisert: 23.11.2012, 23:23
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 18 kommentarer
 • Overasket på sykehuset

 • Publisert: 01.11.2012, 23:02
 • Kategori: Lille prinsen min

 • Onsdag 24,10 ringte mobilen min. Det var fra Sørlandet sykehus, de lurte på om jeg kunne komme fredag 26,10
  Det var noen som hadde avlyst timen sin.  Jeg ble veldig glad da legen min hadde henvist meg pga kvalmen min.

  Jeg grugledet meg!
  Kvalmen skulle ta slutt, men jeg som ikke liker nåler greide ikke bare tenke positivt da jeg skulle få akupunkturplaster.

  Fredagen kom og jeg kjente jeg gledet meg mer og mer til å bli kvitt denne kvalmen.
  Vi gikk inn i en av skrankene og sa jeg hadde time til akupunkturplasterene.
  Hun så opp på meg å sa dette måtte jeg ta med legen jeg skulle til.
  Hun ville registrere mine pårørende i tilfelle jeg ble lagt inn.
  Da begynte tankene mine virkelig å surre, kunne jeg få bivirkninger av disse plasterene?!
  Jeg er ganske pinglete av meg men syntes det var litt dramatisk å skulle legge meg inn pga de plasterene.

  Ventet i ca 20 min på venterommet, de 20 minuttene var ganske lange...
  En lege kom og hentet oss.

  Legen hadde en hyggelig stemme og spurte hvordan det var for meg å være gravid. 
  Jeg snakket helt ærlig å sa det ikke var så lett. 

  Hun sa hun da ville ta en ultralyd undersøkelse på meg, øynene mine gikk fort bort på den grønne fæle stolen som sto der sammen med det som trengs får en innvendig ultralyd.
  Jeg kjente hjerte gikk fortere og fortere... 

  Hun sa plasterene fikk vi ta etterhvert, dette var en undersøkelse som skulle vise om jeg måtte legges inn.
  Hun sa siden jeg var så lange på vei så trengte jeg ikke ta en innvendig ultralyd, takk og lov.
  Da gikk det opp for meg og Stig, vi skulle få se den lille som levde inni magen min...

  Hun ville se om det kanskje var to små inni magen min eller om det kunne være noe annet galt, så hun ba meg legge meg opp på benken.
  Plutselig snur hun skjermen mot oss, der lå det en liten tydelig baby, som "vinket" til oss. 
  Det var første gang på disse 4 månedene at jeg virkelig følte jeg var gravid :)

  Heldigvis så alt bra ut inni magen.
  Hun skrev heller ut noen tabeletter jeg skulle prøve, jeg slapp å bli lagt inn, men måtte komme tilbake om jeg ikke får i meg mer mat nå som jeg går på pillene. 
  Heldigvis har de pillene hjulpet godt :) 

  Hadde vist hypermesis. Da skjønner jeg jo litt mer av denne kvalmen, hvorfor den var så ekstrem...


  (hentet fra google)

   

 • Publisert: 01.11.2012, 23:02
 • Kategori: Lille prinsen min
 • 8 kommentarer
 • hits